Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri

• publicat la: 26 March 2015
Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Satu-Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de risc.

La data de 26 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu-Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T. –  B.T. Satu-Mare au efectuat cinci percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diferite tipuri de droguri, seminţe  de cannabis, râşniţe, cântare şi pipe de sticlă.

De asemenea, au fost puse în aplicare şase mandate de aducere.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2015, şase persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, ar fi deţinut şi comercializat, pe raza municipiului Satu Mare, droguri de risc şi substanţe din categoria etnobotanice.

La activităţi au participat şi jandarmi.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

 

Lasati un comentariu