S-a deschis Crama Murfatlar în muncipiul Carei

• publicat la: 12 martie 2015
S-a deschis Crama Murfatlar în muncipiul Carei

 

Începând de joi, 12 martie 2015, iubitorii de vinuri alese se pot aproviziona cu diverse sortimente de vin de la o podgorie renumită, direct de la Crama Murfatlar din municipiul Carei.

Şi  cum nimic nu spune mai bine povestea unei podgorii ca vinul ei, sunteti invitaţi să le degustaţi şi să le cumpăraţi de la Crama Murfatlar din Carei, aflată pe Calea Mihai Viteazu,  în dreptul intrării spre supermarketul din localitate.

La Murfatlar, vinurile tot vorbesc de peste 2000 de ani. Ba spun legenda lui Dionisos care s-a nascut aici, in Dobrogea, ba a oamenilor care fac asta zi de zi, din generatie in generatie, cu aceeasi dăruire si pricepere. Alteori vinurile iti povestesc despre climatul ideal de aici, despre influenta favorabilă a vecinatatii Mării Negre care temperează căldurile si gerurile excesive. Simti asta in gustul inconfundabil si in varietatea de soiuri care arată încă o dată de ce  Murfatlar a ajuns să fie cel mai vândut vin din România.

Crama Murfatlar din Carei şi-a deschis porţile de la ora 12,00 şi va funcţiona  zilnic, între orele 10-18,00. Puteţi găsi aici vinuri alese,albe şi roşii, seci, demiseci,demidulci sau dulci, după preferinţe. Cei care au păşit  în noua locaţie a Cramei Murfatlar au fost întâmpinaţi cu un pahar de vin şi o vorbă bună.

Vinul cramei adună în buchetul pe care-l degajă toate particularităţile podgoriei Murfatlar. E un vin unic, care odată gustat, e de neuitat. Il găseşti doar aici,la cativa pasi de tine. Un  vin vechi de ani buni sau un vin tanar din struguri abia culesi, soiuri fel de fel.

Preţuri de excepţie. Intră şi nu vei regreta.

comentarii

de dimitriu radu mihai la 13 martie 2015 - 06:50

este de bun augur deschiderea acestei crame ,le doresc celor de la MURFATLAR bunesucces si cat mai multi litri de vin vandut.Si noi avem vinuri bune dar probabil cel pus in vanzare aduce ceva nou.Felicit pe cei cu initiativa!

Lasati un comentariu