Salată de spanac cu ridichi ,ceapă verde şi seminţe

• publicat la: 27 martie 2015
Salată de spanac cu ridichi ,ceapă verde şi seminţe

Sezonul de primavara este perioada in care numerosi oameni simt nevoia sa consume mancaruri usoare, salate sau fructe, deoarece acestea le ofera  un plus de  energie dupa perioada anotimpului rece in care au fost consumate alimente cu predilectie grele.

Piata este plina de ceapa verde, spanac, ridichi, la preturi rezonabile. Prepararea unei salate ia putin timp si ofera un meniu usor, pe car eil puteti servi pe tot parcursul zilei.

Pentru o salata de primavara aveti nevoie de :2 legaturi de spanac, de  o mana de salata verde, de  2 legaturi de ridichi si   o lingura suc de lamaie, de  o lingura otet de mere sau suc de rodii si  2-3 fire de ceapa verde dar si de  un morcov taiat fasiute subtiri. Nu uitati sa daugati  2-3 linguri ulei de masline, sare si piper dupa gust, un mix de  seminte (optional) sau  branza .

Mod de preparare:rapid  si usor

Tocati ingredientele cat de marunt  doriti. Puteti adauga seminte de floarea soarelui, de in, de dovleac,seminte de susan sau ce alte seminte va plac. Putina branza aduce  un plus de savoare.

Lasati un comentariu