Trofeele Pâinea şi Tortul Anului 2015 la Expo GastroPan Târgu-Mureş

• publicat la: 10 martie 2015
Trofeele Pâinea şi Tortul Anului 2015 la Expo GastroPan Târgu-Mureş

Peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari reprezentând unităţi de profil din toată ţara se vor întrece anul acesta, în cadrul expoziţiei GastroPan, la cea mai importantă competiţie autohtonă dedicată industriei de profil. Furnizorii din domeniu pot susţine aceste concursuri oferind câştigătorilor pachete de produse sau oferirea unor tichete de cadou, beneficiind astfel de promovare în cadrul expoziţiei GastroPan.

Trofeele „Pâinea Anului 2015” şi „Tortul Anului 2015” sunt doar două din zecile de premii care vor fi oferite în cadrul a 8 categorii ale concursurilor GastroPan, grupate în 3 secţiuni competiţionale: PANIFICATIE, COFETARIE, GASTRONOMIE.

Furnizorii de ingrediente, echipamente, accesorii sau ustensile dedicate producătorilor şi operatorilor din domeniu pot susţine desfăşurarea acestor competiţii oferind pachete de produse sau oferirea unor tichete de cadou.

În calitate de susţinător sau sponsor al concursurilor GastroPan, în funcţie de valoarea/cantitatea produselor oferite, furnizorii pot beneficia de promovarea imaginii în rândul concurenţilor şi a miilor de vizitatori GastroPan, prin expunerea unui roll-up banner in cadrul festivităţii de premiere a concursurilor şi prin promovarea firmei în sistemul de sonorizare din cadrul expoziţiei.

Competiţiile se vor desfăşura în perioada 19-21 martie 2015, în cadrul expoziţiei internaţionale GastroPan din Târgu Mureş, eveniment la care expun peste 130 de furnizori pe un spaţiu de 7.000 mp, fiind aşteptaţi peste 20.000 de vizitatori.

Concursurile GastroPan sunt considerate de către specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice drept definitorii pentru stabilirea tendinţelor pe care le urmează piaţa de profil, fiind în acelaşi timp o rampă de lansare a talentelor din domeniu.

comentarii

de Felix la 11 martie 2015 - 08:06

o expozitie foarte interesanta si precis delicioasa!

Lasati un comentariu