Acţiuni de ecologizare efectuate de tinerii liberali

• publicat la: 27 aprilie 2015
Acţiuni de ecologizare efectuate de tinerii  liberali

Peste 100 de tineri liberali au ecologizat timp de două zile mai multe zone din judetul Satu Mare. Vineri, 24 aprilie si sambata 25 aprilie, membrii organizatiilor judetene si municipale de tineret din cadrul Partidului National Liberal au luat parte la o campanie prin care au dorit să atragă atentia semenilor lor.

Actiunea s-a desfăşurat sub egida “TNL pentru România, Tinerii iubesc natura”, dovadă a faptului că si tinerii sunt implicați  in viata comunitatii din care provin.  Inarmati cu manusi de unica folosinta si saci de gunoi, tinerii au pornit in strangerea gunoaielor lasate in urma de altii in zone cunoscute ca si spatii destinate agrementului si petrecerii timpului liber.

Vineri, membrii din organizatia judeteană, veniti din toate colturile judetului au strâns mai multi saci cu peturi, ambalaje, resturi si amintiri ale grătarelor făcute de alte persoane in sezonul anterior. Acestia au avut ca destinație  pădurea  dintre localitatile  Viile Satu Mare si Ardud, un loc binecunoscut iubitorilor de natură si picnic. La pas, cu rabdare, tinerii au reusit sa curete o suprafata considerabila.
Actiunea s-a repetat si sambata, avandu-i ca protagoniști pe tinerii de la organizatia municipală. Acestia au ecologizat spatiile verzi din cartierul Micro 16, cu accent pe dig. Si de aceasta data cativa zeci de saci de gunoi au fost colectati din locurile unde oamenii ar trebui sa isi petreaca timpul liber in curatenie.

.
Tinerii liberali atrag atentia asupra   importantei păstrării curăţeniei în locurile utilizate pentru momente de recreere si asupra  protejarii mediului înconjurător.

De asemenea actiunea se doreste  a fi  o incurajare a cetăţenilor  de a petrece  zilele libere de 1 Mai in natură si să manifeste un respect maxim faţă de aceasta.

Conducerea TNL Satu Mare

 

Lasati un comentariu