Bal şi Adunare Generală

• publicat la: 10 aprilie 2015
Bal  şi Adunare Generală

Societatea cultural patriotică „Avram Iancu” din România, filiala Carei ,organizează în data de 18 aprilie 2015, prima editie a Balului Societăţii AVRAM IANCU.

Evenimentul va avea loc în Carei, la sala de nunţi  Miraj( fosta cantină UNIO), de la ora 19,00.

In prealabil, va avea loc Adunarea Generală a filialei careiene a Societăţii „Avram Iancu”, în sala mică a  localului Miraj, începând cu ora 16,00.

Potrivit invitaţiei  remise de  Mircea Dobra, preşedintele filialei judetene a societăţii  „Avram Iancu”, sunt asteptaţi toţi membrii , simpatizanţii sau cei care doresc să devină membrii. Scopul acestei adunări este de a relansa activitatea filialei careiene.

Programul artistic din seara zilei de 18 aprilie va fi susţinut de către Petrică Mureşan cu trupa sa,ansamblul „Ceatăra”  din Carei şi Octavian Bud. Prezentatorii vor fi Maria Boieru şi Victor  Constantinovici.

redactia

comentarii

de Lucian la 11 aprilie 2015 - 09:16

Mult succes.
Este o initiativa buna.
Va rog reveniti cu un articol dupa finalizarea acestui eveniment.
Multumesc

de istvan la 11 aprilie 2015 - 20:44

daca este pri ma editie atunci ce se relanseaza? motii din carei au adus numai formattiile codrenesti ca sa cante la bal si prezentatori din satumare ca sa arate la moti cum trebe facut un buli si un csardas pentru jeno!

de motul la 14 aprilie 2015 - 21:18

balul pesedeilor reesapati…iar ramasa onetul fara bani???? domn primar da sa poate sa lasi fostu partener fara malai???/alimente ue lua din belsug si ia si pensie de handicap de 980 lei si te vota domn primar cu tot neamu ca stie de unde vin banii …da cu motii moti cum ramane????

de avocat la 15 aprilie 2015 - 10:08

Hai s o lamurim: daca i handicapat are drept
daca nu dati in trebunal…nu mai mancati rahat de pomana!

de mustafa la 17 aprilie 2015 - 15:09

balu e gata aranjat,mesele puse si banii luati de la oameni…100 de persoana si 200 de pereche…aranjament tipic pesedist…cine isi permite plateste ca barosanii merg pe banii oamenilor ca invitati de onoare….si deja sunt si impartite mesele cu numele pe ele….pacat ca motii adevarati,aia fara bani,nu au cum sa participe

de raian la 17 aprilie 2015 - 17:17

la masa lui varga cine va sta? acelasi lucru ca si la unirea va fi adica tot psd cu udmr va face jocurile…o sa jucati dupa cum va canta jeno si laicsi fotbalistu da prin gura altora!MOTILOR VOI TOT DEOPARTE SUNTETI LASATI SI MAI SI TREBE SA SCOATETI BANI DIN BUZUNAR CA SA PLATITI BOIERII VOPSITI.

de Horia Mărieș la 18 aprilie 2015 - 04:31

„Scopul acestei adunări este de a relansa activitatea filialei Carei”…..În cadrul evenimentului, tricoul celebrului fotbalist sătmărean Florin Gardoş va fi licitat în scopuri caritabile”.

Niște cretini care s-au tâmpit de tot. La fel ca și autorul (Sz.L.) articolului în care s-a relatat, parcă special și numai in bătaie de joc, despre o astfel de știre.

O să-i întreb pe moții ianculeșteni, o să-i rog să-mi explice: „Oare ce are in comun Avram Iancu cu fotbalistul Gardoș?”

Că eu unul, recunosc, nu ințeleg neam, nu ințeleg o iotă din toată parascovenia asta.

de motii la 18 aprilie 2015 - 08:43

balul nu e facut pentru motii moti ci pentru gasca de beutori din jurul oamenilor politici de la judet care spera sa castige voturi noi de la amaratii de moti care sunt pusi sa plateasca un meniu de 100 de lei de persoana.
si banii de gaz ii daduram la pensionaru din sat si apoi aflaram ca lucrarea era deja platita de consiliul judetan.
acu le trebe alti bani de la moti ca sa mearga iar la mare in italia si croatia cum facura si pana acum sefii! la zilele iancului nicii unul nu veni cu coroana de flori la bustul craisorului da la beut is primii.

de aurel la 18 aprilie 2015 - 14:10

cei cu mesele rezervate nu sunt aia nelipsiti de la ciolhanurile lui tokos cand vine la carei la select?????/cred ca daca au bani pot cumpara orice????/si la DNA cred ca pot cunpara catusle???/nici daca pun pe popa danci de sef nu scapa de iad tradatorii de neam!

de TIBI la 18 aprilie 2015 - 14:16

LA BALUL PSD DE LA CANTINA UNIO DIN CAREI VA FI LICITAT UN TRICOU PENTRU AJUTORAREA COPIILOR DIN SATU MARE.BANI DE LA CAREI PENTRU CONDUCEREA PSD SATUMARE ADICA. NICI O MANIFRESTARE FARA ADUNARE DE BANI PENTRU PARTID ESTE DEVIZA MOTULUI SATMAREAN!
VA INVARTE JENO PE DEGETE CUM VREA EL!

Lasati un comentariu