Primăria Carei şi-a selectat candidaţii

• publicat la: 16 aprilie 2015
Primăria Carei şi-a selectat  candidaţii

La avizierul de la sediul  partial al Primăriei  Carei au fost afişate rezultatele de la proba scrisă a concursurilor pentru cele 2 posturi vacante de la asistenta socială  si contabilitate, respectiv  consilier clasa I, grad profesional superior la Serviciul de contabilitate si  inspector clasa I, grad profesional debutant  la Serviciul de Asistenţă socială.

Comisia care a evaluat lucrările a fost alcătuită  din  Dumitru Paşca (preşedintele comisiei), consilier în cadrul Serviciului de Asistenţă socială,  Ludescher Beatrix Edit- şef Serviciu Contabilitate ,Cădar Maria, secretar la Biroul de Resurse Umane din cadrul Primăriei Carei şi Adriana Elena Tibil, consilier juridic, responsabil de procedură din cadrul ANPF.

Pentru postul de consilier  la Serviciul de Contabilitate , a  fost admisă singura candidată, Gindele Emese, cea care  a candidat in noiembrie 2014  pentru postul de  Director Economic la Primăria Carei. De aceasta data ,candidata  a  întrunit  punctajul maxim, de  100 de puncte.

Pentru postul de inspector clasa I, grad profesional debutant  la Serviciul de Asistenţă socială  au dat proba scrisă  3 candidaţi: Iuga Alexandra, Linzenbold Katalin şi Racolţa Nicoleta Gabriela.

Alexandra Iuga a fost admisă, cu 71,33 de puncte, celelalte candidate fiind respinse, Linzenbold Katalin obţinând 29,66 de puncte, iar Racolţa Nicoleta Gabriela, 41 de puncte.

Cele  două candidate pot depune contestaţie în termen de 24 de ore de la data afişării rezultatului probei scrise.

Interviul se va susţine luni, 20 aprilie, de la ora 11.00 la sediul Primăriei Carei.

redacţia

comentarii

de agota la 17 aprilie 2015 - 17:13

ce nu s-a putut face la prefectura a facut spagarul sef de la nagykarolyi si tot a dat la nevasta consilierului udmr gindele post la contabilitate.
macar asa profesorii de unde este director imi vor ajunge sa predea la seral ca nesimtiul a platit nevasta ca profesor de seral dar la examenul de la prefectura a luat nota 2,5.

de mihaela la 18 aprilie 2015 - 07:02

Încrederea e punctul de plecare al îmbogățirii. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:albastreala_75@yahoo.com

de Mihai la 19 aprilie 2015 - 20:28

„@Mihaela”
Incerci cea mai proasta metoda de prospectare. Mihaela, esti amatoare si strici prin privitimismul tau alte posibilitati profi. Mai citeste!

de csabi la 20 aprilie 2015 - 07:58

imi udemeristu vrea director ca sa poate angaja pe nevasta la primarie ca doamna nu e desteapta ca sa gaseasca ceva de lucru…din lucrarile de la scoala agro a facut acasa directoru si garaju si alte lucruri la fel cum a invata de la jeno care a pus pavaj in curte cand a fost pus la piata si geamuri termopan de la lucrarile de la scoala si casa din debrecen cand au lucrat in centru pe 1 decembrie…pentru asta trebe la ei functii.

de mihaela la 22 aprilie 2015 - 20:13

Punctul de plecare al oricărei reușite este dorința. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:albastreala_75@yahoo.com

Lasati un comentariu