Târgul European al Castelelor

• publicat la: 27 aprilie 2015
Târgul European al Castelelor

 

Castelul Károlyi va fi prezent în perioada 1-3 mai 2015 la “Târgul European al Castelelor” eveniment care doreşte să promoveze frumuseţea monumentelor istorice din Europa și care este găzduit de Castelul Corvinilor, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România.

Alături de Castelul din Carei și-au confirmat prezența 21 de participanți printre care: Cetatea de Scaun a Sucevei, Palatul Brükenthal – Sibiu, Cetatea Făgăraș, Castelul Bran, Castelul Miclăușeni, Castelul Banffy – Bonțida, Turnul cu Ceas – Sighișoara, Cetatea Alba Carolina – Alba Iulia, Castelul renascentist Sárospatak, Palatul Regal Gödollő Ungaria, Castelul Becov nad Teplou și Castelul Valec din Cehia, Castelul La Mota din Spania, Fortăreața Shumen din Bulgaria și altele.

În cadrul acestui târg expozanţii îşi vor putea face cunoscută oferta turistică şi îşi vor putea prezenta principalele elemente de atracţie turistică şi istorică.

Standul municipiului Carei va fi unul nou, special realizat pentru acest târg, iar materialele promoționale vor cuprinde informații despre istoria Castelului și expozițiile care pot fi vizitate, toate fiind realizate de către de Centrul de promovare a Turismului din Carei.

În parteneriat cu ”Târgul European al Castelelor”, în zilele de 2 și 3 mai 2015, va avea loc festivalul internaţional “Dracula Festival 2015” desfăsurat tot la Castelul Corvinilor.

 

Lasati un comentariu