Memorialul Mircea Dohan la a IV-a ediţie

• publicat la: 6 mai 2015
Memorialul Mircea Dohan la a IV-a ediţie

În perioada 8-9 mai 2015, la Carei va avea loc cea de-a patra ediție a „Memorialului Mircea Dohan”, în cadrul căruia se va desfășura un turneu internațional de handbal feminin și masculin cu participarea echipelor de juniori ale cluburilor: fete – Junioare III: CSS 2 Baia Mare (Maramureș), CSS Zalău (Sălaj), CS Cătanele Negre Năsăud (Bistrița Năsăud), Unirea Tășnad (Satu Mare), Speranța Pișcolt (Satu Mare), Unirea Valea lui Mihai (Bihor), Városi Kezilabda Klub Csenger (Ungaria), Liceul Teoretic Carei ( Satu Mare) și băieți – Juniori II : CSS 2 Baia Mare (Maramureș) Liceul Teoretic Carei (Satu Mare), Városi Kezilabda Klub Csenger (Ungaria), CS Cătanele Negre Năsăud (Bistrița Năsăud), Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei ( Satu Mare), Liceul „Josephus Calasantius” Carei (Satu Mare ).

    La eveniment și-au anunțat prezența personalități din lumea handbalului românesc precum: Cristian Gațu, Lascăr Pană (antrenor emerit), Chircu Ioan, Váradi Iuliu, Stamate Alexandru, Adi Popovici, Depner Cristian.
    Meciurile se vor desfășura în trei locații : Sala de Sport a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu”, Sala de Sport a Liceului Teoretic Carei și Baza Sportivă din Parcul Dendrologic Carei. În caz de vreme nefavorabilă, meciurile de la baza sportivă din parc se vor muta la Școala Gimnazială Foieni.
Va mai avea loc un meci demonstrativ Old-Boys între Victoria Carei 70-80 și Echipa Antrenorilor echipelor participante.
    Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc vineri, 08 mai 2015, de la ora 10.00 în Sala de Sport a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei, Strada Iuliu Maniu nr. 19.
    Evenimentul handbalistic este organizat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei, Primăriei Municipiului Carei și a Federației Române de Handbal, de către Grațian Boroș și Mircea Dohan, reprezentanți din partea familiei regretatului profesor.
    Profesorul Dohan Mircea Ioan  s-a născut la 21 februarie 1949. A absolvit cursurile următoarelor instituții de învățământ: Liceul de Cultură Generală din Carei, Școala Tehnică Financiară din Baia Mare și Institutul de Educație Fizică din Oradea . A fost component al echipelor de handbal Victoria Carei , Minerul Baia Mare (divizia A) și Constructorul Oradea. Ca și antrenor s-a remarcat prin calificările repetate la faza națională cu echipa de oină din Lucăceni. S-a stins din viață la 09 iunie 2010.

comentarii

de denis la 6 mai 2015 - 20:44

e bine ca sant banii pntr asa cv da dom primar mincinos drumurile si curentu innviiile noi cand…???

Lasati un comentariu