Primarul Kovacs acuză televiziunile judeţene de minciună

• publicat la: 29 mai 2015
Primarul Kovacs acuză  televiziunile judeţene de minciună

Ecourile şedinţei furtunoase din 29 aprilie, încă mai răzbat  şi produc efecte care mai de care mai neaşteptate.

Unul dintre acestea se referă la absenţa  posturilor judeţene de televiziune la şedinţele CL  ale celui de-al doilea municipiu din judeţ.

În şedinţa din 29 aprilie 2015, primarul afirma nonşalant  “Intrebaţi pe ei de ce nu vin să filmeze”, la solicitările consilierilor legate de lipsa de transparenţă  şi de colaborare cu posturile TV în cazul şedinţelor publice de la Primăria  Carei.

Toţi reprezentanţii celor 3 televiziuni contactaţi de  noi la acea dată, au afirmat că nu au fost înştiinţaţi de Primăria Carei de data şi ora desfăşurării şedinţelor de CL, fapt mentionat de noi aici.

La distanţă de o lună, în şedinta de astăzi 29 mai 2015, primarul Kovacs afirmă că motivele invocate de acei reprezentanţi ai posturilor respective sunt …Minciuni.

….nu e adevărat că nu sunt invitaţi, e o minciună, aşteaptă de fapt bani serioşi…nu le-am semnat ultimele 2 facturi si s-au supărat..eu nu am nimic împotrivă să se filmeze…merită  atâta distracţie careienii…” a afirmat în cadrul punctului Diverse  primarul Kovacs.  La şedinţele Consiliului Municipal Carei, nu este prezentă nici presa judeţeană de limbă română.

Tot în cadrul punctului Diverse, consilierul liberal Ilie Ciută a mulţumit primăriei pentru că a dat curs solicitării sale de a amplasa băncuţele pentru relaxare în alveolele de pe  trotuarul lărgit de pe  Calea Mihai Viteazu.

redactia

comentarii

de Horia Mărieș la 30 mai 2015 - 00:01

Mircea Govor: “Am demisionat în semn de solidaritate cu Liviu Dragnea”.
Mare „artist”, mare comediant, mare jmecher Govor ăsta!
Ce mare păcat că șefălăul PSD-ului, Victor Viorel Ponta nu i-a acceptat-o.
Făcea și el măcar un pustiu de bine județului Satu Mare.
Doar atât să fi făcut și Ponta rămânea în istoria Sătmarului cu această singură faptă bună.

de kuki la 30 mai 2015 - 09:02

la cati bani descarca la satmareni nici nu e de mirare ca tac toti frumos ca sa nu il supere pe cel care le alimenteaza conturile……omerta de la primaria carei s-a extins si la satmar

de dimitriu radu mihai la 31 mai 2015 - 05:21

ea undeva pe MARTE era un cetatean care era GICA CONTRA si nu era de acord cu unii oameni care mai au DEMNITATE de a demisiona asa din solidaritatefata fata de un Om.Ce sa facem asa sunt unii care nu stiu sa se comporte si in loc sa fie constructivi mai bine se simt daca produc dezbinare si prin aceste postari pe facebook.AVIZ AMATORILOR!

Lasati un comentariu