Reprezentaţie a Teatrului de Nord la Carei

• publicat la: 22 mai 2015
Reprezentaţie a Teatrului de Nord la Carei

Joi, 21 mai 2015, de la ora 19.00 în Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei, a avut loc reprezentația spectacolului de teatru „Frumoasa, deșteapta și urâta”, avându-i ca protagoniști pe Sorin Oros, Vlad Mureșan și Tibor Székely, actori de la Teatrul de Nord Satu Mare.

    Puținii spectatori prezenți la eveniment au savurat din plin momentele pline de ironie și umor din timpul spectacolului. Cu toate că „cele trei cucoane” au reușit să stârnească râsul, acestea vorbesc despre realitatea zilelor noastre, despre diversele tipuri de oameni care ne înconjoară, făcând parte din societatea românească atât de „colorată”, care are nevoie încă, de multe schimbări până la ajunge la un nivel de relativă „normalitate”. Piesa, scrisă de Sorin Oros, se inspiră din texte scrie de Ion Pribeagu, poet și umorist, poate prea puțin cunoscut de publicul larg, dar care a lăsat moștenire creații prețioase.
    Spectacolul a fost organizat de Asociația Culturală TransFESTSilvania THEATRUM cu sprijinul Primăriei Satu Mare, Consiliului Local Satu Mare, al Teatrului de Nord Satu Mare, al Direcției de Cultură Carei și al Centrului Cultural Carei.
.
.
    Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Festivalului BestFest 2015 – Primăvara Culturală Careiană.

Lasati un comentariu