CSS Liceul Teoretic Carei a primit un microbus

• publicat la: 10 iunie 2015
CSS Liceul Teoretic Carei a primit un microbus
Directorul Liceului Teoretic Carei, Zsidó Sándor se bucură pentru faptul că şcoala sportivă ce funcţionează în cadrul instituţiei de învăţământ pe care o conduce a primit un microbuz nou-nouţ.
Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice a onorat o solicitare mai veche a liceului. Este vorba de un microbuz Ford Tranzit, full options, cu o capacitate de 16+1 locuri, în valoare de 112.250,55 lei. Pe lângă unitatea de învăţământ din Carei, de un asemenea microbuz a mai beneficiat o şcoală din municipiul Satu Mare.
Microbuzul a fost adus recent de la Bucureşti.
Liceul Teoretic mai trebuie să găsească un şofer cu permis de categorie adecvată, să asigure întreţinerea microbuzului, respectiv să se stabilească activităţile pentru care poate fi folosit autovehicolul. Liceul Teoretic trebuie să trimită anual un raport către Ministerul Dezvoltării, în care să enumere activităţile pentru care a fost folosit microbuzul, pe care trebuie să fie inscripţionat timp de cinci ani numele ministerului.
La înmânarea cheilor autovehicolului, primarul Eugen Kovacs a declarat că, în opinia sa, microbuzul a fost primit de cea mai potrivită unitate şcolară, care îl va utiliza în mod corespunzător. Juniorii şcolii sportive participă la numeroase competiţii judeţene sau înafara judeţului, astfel că vor avea numeroase ocazii să folosească autovehicolul.
Este important de reţinut faptul că nu e vorba de un microbuz şcolar galben, astfel că nu poate fi folosit pentru transportul elevilor la şcoală.
.
comunicat din partea Primăriei Municipiului Carei  remis de Directia de Cultura

Lasati un comentariu