Parada maşinilor de epocă la Tăşnad

• publicat la: 7 iunie 2015
Parada maşinilor de epocă la Tăşnad

Duminică, 7 iunie 2015,  în incinta stațiunii termale din Tășnad, va avea loc cea de-a II-a ediție a întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv parada mașinilor de epocă.

Evenimentul va fi organizat de către președintele Clubului „Drum Bun”, filiala Satu Mare, George Negrea, cu sprijinul Consiliului Județean (CJ) și a Centrului de Creație Satu Mare.
Programul evenimentului include pe lângă etalarea mașinilor de epocă din țară și din străinătate și o prezentare a turismului sătmărean.

Vor expune autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina Ungaria, Republica Moldova și România.

Clubul „Drum Bun” este asociația mașinilor de epocă înființată de polonezi în urmă cu aproximativ 4 ani. Filiala  Satu Mare  a luat fiinţă  în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea. Sâmbătă, 6 iunie 2015, a avut loc o paradă a masinilor de epocă  si in Satu Mare.

Clubul este format din persoane ce au in comun pasiunea  pentru  autoturismele  românești Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare și Cracovia colecționarii de mașini de epocă au o relație strânsă și organizează periodic întâlniri și expoziții de vehicule istorice.

 

Lasati un comentariu