Vivat copilăria! Sărbătoare la Şcoala “Octavian Goga”

• publicat la: 10 iunie 2015
Vivat copilăria!  Sărbătoare la Şcoala “Octavian Goga”

In fiecare an in data de 4 iunie Scoala Gimnaziala Octavian Goga  se imbraca in straie de sarbatoare. Elevii serbeaza  ziua scolii lor.

Si în acest an conducerea  a gandit şi organizat un program de activităţi cu o paletă largă si variată:

Concurs inter-judetean de Limba si literatura română   “Lăsati imaginatia să zboare”.   Acest proiect este la a IV-a editie  fiind initiat de doamnele: profesor invatamant primar Canea Felicia si profesor Limba si literatura română Barbanta Nicoleta.Anul aceasta au participat un numar de 37 de echipaje formate din cate 4 elevi .Grupul tinta este constituit din elevii claselor III-VIII.

Concursul urmareste valorizarea potentialului creator al elevilor precum si formarea deprinderilor de a lucra  in echipa. Au fost realizate lucrari literare si plastice pe o tema data. Anul aceasta tema centrala a fost “Aventuri si calatorii”. Rezultatele deosebite au fost obtinute atat datorita eforturilor elevilor implicati cat si ale invatatoarelor si profesorilor coordonatori.

Intrecerile sportive intre clase au constituit un punct de atractie al  zilei , elevii participand cu placere la actiunile derulate  sub egida ”Mens sana in corpora sano”,  in final fiind recompensati cu diplome si premii.

 Muzica si dansul au inviorat atmosfera prin Karaoke, activitati realizate in aer liber in asa numita” sala  verde”Eco.

Clasele primare au realizat concursuri de  desene pe asfalt cu tema “Viata de scolar”.

Directoarea scolii,prof.  Corina Chindris a aratat ca aceasta scoala este principala institutie de educatie si invatamant din cartierele Carpati I si Carpati II care pregateste elevi pentru cele mai bune colegii si licee din municipiu si cu acest prilej le –a  urat celor prezenti un final de an scolar cu rezultate cat mai frumoase si o copilarie fericita.

Lasati un comentariu