Bani publici pentru denigrarea adversarilor politici. Naşul-Primar şi-a angajat finul ca administrator pagina Facebook Primăria Carei

• publicat la: 1 iulie 2015
Bani publici pentru denigrarea adversarilor politici. Naşul-Primar  şi-a angajat finul ca administrator pagina Facebook Primăria Carei

Primarul Kovacs Nu doreste filmarea şedinţelor Consiliului Local (aici si aici)  dar îşi plăteşte  finul director de gazetă sătmăreană pentru administrarea paginii de socializare  a Primăriei Carei.

In cadrul şedinţei CL din data de 30 iunie 2015, consilierul liberal Ilie Ciută a adus din nou în discuţie problema transmisiunii şedinţelor pe posturile judeţene de televiziune.

Regret că a iesit din sală domnul primar, dar vă aduc la cunoştinţă că din luna februarie am ridicat problema transmiterii şedintelor de consiliu de la Carei, ca o doleanţă  a cetăţenilor. Domnul primar spunea atunci că nu avem bani, că posturile respective cer prea multi bani şi am dedus că nu avem suficiente fonduri. Am cerut de la contabilitate contractele încheiate cu persoane din mas-media şi cu persoane juridice. Am în faţă  3 contracte încheiate cu PFA şi un contract incheiat cu SC Media Total SRL Satu Mare. Pentru această firma  au fost alocaţi 74.400 lei  în 2014 iar pe primele 6 luni din 2015 au încasat deja 36.200 lei.  Am si un contract incheiat între finul primarului, PFA Szasz Lorand  şi primarul Kovacs…nu stiu dacă e cumva conflict de interese dar asta o vor verifica alţii .

Acest contract a fost încheiat în data de 21 mai 2015, când primarul se văita că nu avem bani dar îl plăteste pe fin cu 1.300 lei lunar. Ce face de aceşti bani, că nu a venit pe la şedintele de consiliu…  Propun să se ceară şi fişa sa medicală  şi  nu mă refer la vreo infirmitate sau handicap ci la faptul că nu are toate ţiglele pe casă ..am mari semne de întrebare legate de acest aspect dacă el scrie că eu mă intersectez noaptea  cu soţia mea în pat.  Poate domnul primar plăteşte pentru asemnea articole dar să nu uităm că din bani publici.”

La interventia consilierului Oneţ, legată de jignirile aduse de finul primarului, director la o gazetă sătmăreană, consilierul Ciută a precizat că “ nu e vorba de jignire, că nu oricine mă poate jigni dar sunt finanţări din bani publici”.

In 6 ianuarie 2014, primarul Kovacs semnat  un contract de servicii de publicitate cu publicaţia unde finul său este director, pentru …doar 100 de milioane de lei pe lună, în conditiile în care niciun reporter nu participa la şedinţele CL.

Situaţia este identică şi în anul 2015. Doar suma lunară a fost redusă la juumătate.

Urmăriţi şi faptul că în cazul contractului semnat cu PFA apare avizul Compartimentului juridic şi al Compartimentului Contabilitate fapt ce lipseşte cu desăvârşire în cazul Contractului semnat cu o  persoană juridică! Nici măcar numele şi calitatea celor ce au semnat nu este menţionată pe un Contract care se presupune că este Oficial .

Articolele apărute in publicatia coordonata de finul primarului şi susţinute de Primăria Carei, atacau  mereu consilierii liberali, coşmarul primarului Kovacs. Luările lor de pozitie faţă  de cheltuirea haotică a banului public de către primăria Carei deranja până la paroxism persoana primarului care a semnat  contracte de publicitate pe banii careienilor doar pentru a se revansa faţă  de serviciile finului.

Niciuna din televiziunile judeţene nu este înştiinţată de data şedinţelor de CL deşi  au colaborări cu Primăria Carei. Primarul fuge ca necuratul de tămâie de filmarea şi difuzarea şedinţelor Consiliului Local Carei.

Pe pagina de socializare Facebook  a Primăriei Carei, administrata de finul director de gazeta satmareana, nu apare niciunde faptul că primarul a refuzat reabilitarea soclului pe care e postat bustul lui Simion Bărnuţiu şi nici faptul că liberalul Ilie Ciută a finanţat această reabilitare. Nici faptul că liberalii au iniţiat un proiect de reabilitare a căilor de acces în Cimitirul central . apar in schimb atacuri la persoanele ce incomodeaza persoana primarului Kovacs. aici.

Pe pagina Facebok a  primăriei Carei, administrata de fin, sunt făcute cunoscute doar activităţile din grupul  apropiat primarului Kovacs. La fel ca în cazul amplasării busturilor, Discriminarea a devenit LEGE  în primăria condusă de Kovacs Jeno. Dacă plăţile pentru societatea unde este angajat finul director  se efectuează în cel mai scurt timp,  firmele careiene  care nu fac parte din grupul de interese aşteaptă şi un an de zile pentru efectuarea plăţilor pentru serviciile comandate şi prestate.

Careienii aşteaptă cu interes reluarea difuzărilor şedinţelor de Consiliu Local pentru a fi la curent cu activitatea aleşilor locali pe care i-au votat acum 3 ani.

Sedinta CL din 30 iunie 2015,VIDEO

redactia

comentarii

de Pavel la 2 iulie 2015 - 00:12

Cata nesimtire! Chiar nu suntem un stat de drept. Asta e cumparare de presa, pe fata. Ce caine de paza al democratiei e si presa? Unii chiar nu se descurca fara bani publici. Cat puteti fi de penibili.

de Dejo. la 2 iulie 2015 - 06:10

Sa-ti bati joc in acest hal de banii publici in acest hal este o nesimtire fara margini.
Chiar nu poate nimeni sa-i puna cu botul pe labe pe acesti nenorociti,in ce tara traim?

de Horia Mărieș la 2 iulie 2015 - 06:52

Deșteptul ăsta, P.F.A.ul ăsta, nu a mai înregistrat nici o declarație la FISC (la A.N.A.F) din data de la care și-a integistrat activitatea, adică din data de 21 iunie 2011, dar semnează nonsalant contracte de prestari servicii cu bipezii escroci și iresponsabili din cadrul Primariei Minicipiului Carei.

ALO! Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Carei, Cartierul Republicii, nr. 20, Tel. 0261/864042,

SE AUDE?

Ce păzesc inspectorii antifraudă din Carei? De numitul P.F.A. Szasz E. Lorand, ați auzit sau nu?
Are pile serioase la A.F.P. a Municipiului Carei, nu-i așa? Îl iertati, il lăsati in pace pe săracul, pe nenorocitul de bețivan, dar pe baba aia de 85 de ani care vinde o legătură de ceapă verde la un colt de stradă, ca să aibă cu ce-și lua o pâine, o arestați imediat, nu-i așa? AUD???

http://www.economica.net/mobile/cat-castiga-inspectorii-antifrauda_100105.html

A.N.A.F.
AGENTUL ECONOMIC CU CODUL UNIC DE IDENTIFICARE 28663844
Denumire platitor: SZASZ E LORAND PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ
Adresa: Str. OCTAVIAN GOGA 8 CAREI
Judetul: SATU MARE
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: F30 /533 /2011
Act autorizare: –
Codul postal: 445100
Telefon: 0741297935
Stare societate: INREGISTRAT din data 21 June 2011
Data inregistrarii ultimei declaratii: (*) 20 June 2011

de omertasiciliana la 2 iulie 2015 - 09:42

mare suparare la primarie ca domnul ciuta are aceiasi firma din 1991 si este la zi cu plata impozitelor si nu face afaceri cu statul si cu primaria////mare suparare ca nasul kovacs nu poate sa arate ca a platit datoriile si ca are retinere pe salar din 2008 dupa ce a falimentat toate firmele sale de mobila unde era asociat si nelu onet din ianculesti la care nevasta da pensii de boala cu cota parte apoi din pensie!
jeno primarul datornic care face trafic de influenta si angajeaza pe cumetrii si interese in primaria carei este nevoit sa apeleze la un betivan notoriu ca sa scrie minciuni nedocumentate impotriva domnului ciuta!
tare frica ti-i jeno ca descoperim unde ai conturile si casele si terenurile si padurea de la ianculesti????
ei eugene eugene, unde-s conturile tele/?
https://www.youtube.com/watch?v=BsxvBnlhQQk

de gigi la 2 iulie 2015 - 13:44

Cat mai putem suporta acest cretin in fruntea Primariei !! (ALO ! D N A )

de Daniel Pop la 2 iulie 2015 - 18:21

Iata aici salariile nesimtite ale asa zisului aparat de specialitate al primarului adica mai pe romaneste angajatii TESA. TOTI AU SALARII PESTE 2000 DE LEI. DISTRIBUITI MAI DEPARTE SA AFLE TOT CONTRIBUABILUL DE NESIMTIREA PRIMARASULUI
http://www.municipiulcarei.ro/aparatul-de-specialitate-al-primarului/

de Anonimul la 2 iulie 2015 - 18:48

Domnul Horia , dar valabil si pentru restul , sincer nu v-ati saturat sa tot comentati pe ce rahaturi face primasul? Probabil nu sunt singurul care asteapta sa scape de acest individ imbecil , dar oricate cutite in burta i-ati aduce nu vedeti ca nu se intampla absolut nimic ? Chestiile astea miros penal , domnul Ciuta care ii tot cauta ace in carul cu fan si il vaneaza pe acest primar prin orice mijloc , respect , dar fapte de coruptiile primarului suntem satui , stim ca e un om de nimic ,dar vrem sa se intample ce va sa plateasca pentru greseliile lui , nu sa ni se aduca la cunostinta faptele lui de coruptie si sa-l vedem prin oras tantos.Daca consiliul si oamenii importanti nu pot sa faca nimic impotriva lui , noi nu putem decat sa asteptam iarasi votul , poate atunci !!!

de hinul la 2 iulie 2015 - 19:39

daca mai comentati de nanasul meu va spurc pe toti in gazeta de nu va mai spala tata crrasna!
nanasu are cate case vrea in debrecen si fura cat vrea ca zice ca si asa tac careienii ca nu ies in strada.daca prefectu e cu noi si consiliu judetean apoi voi puteti sa tot latrati;multi bani au ajuns in buzunaru cui trebe si voi stati mai departe cuminti si sa nu indrazniti sa iesiti in strada .

de Vasi la 2 iulie 2015 - 20:03

Ma uitam pe declaratile de avere a personalului primariei.Nimic iesit din comun.da cand am vazut ce salaroace au mi s-a taiat respiratia .Cred ca este cam exagerat .Doamne asa se mai poate trai in lumea asta !!!

de Horia Mărieș la 2 iulie 2015 - 20:04

@Anonimul la 2 July 2015 – 18:48

Răspuns sec, negativ, la prima Dvs. întrebare: NU.
Mai am foarte multe de spus despre primaș.

Și ce vreau eu să mai spun despre dânsul trebuie să rămână scris cu litere de aur în istorie.

Dacă nu va plac/convin textele mele vă rog eu foarte frumos să-mi faceți plăcerea și să nu le mai citiți de loc.
Textele mele Suntlungi, plictisitoare, neinteligibile, conțin numai adevăruri pe care le pot dovedi, le pot documenta oricând, în consecintă se pare că nu sunt de loc ptr Dvs.
Puteți să le depistați (postările mele) și să ignorati extrem de ușor, toate poartă semnatura mea, nu este nici unul semnat cu alias @Anonimul.

Eu unul mă conformez condițiilor impuse de redacție : Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale. BdeC isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob.

„Probabil că nu sunteți singurul care așteaptă să scape de acest individ imbecil”.
V-am citat, sunt cuvintele dvs.

Și?????
Dvs ce faceți (pentru patrie și țară) ca să scăpați de el?

Eu mi-am ales calea „lupului singuratic”: scriu texte/comentarii/articole critice la adresa escrocilor de orice neam din Carei.
Am eu motivele mele bine întemeiate.

În rest, s-avem parte numai de bine și să ne iubim ca frații!

de Pavel la 2 iulie 2015 - 23:35

Incep sa cred ca si acest contract e corect. Nu se autosesizeaza nimeni si in multe sesizari facute aici, chiar si orbul vede incorectitudinea! Pe langa faptul ca o mare parte a careiului e surd orb si chiar prost si aleg un corupt, care se infrupta in mega credite din care face frumos orasul si dupa ce-l face frumos, il sparge bucatele, vezi strazile recent reabilitate facute PRAF!!!!!!!!!!!
Da-mi 100.000€ credit sa vezi ce casa frumoasa o sa-mi fac. Din credit fraierilor, nu din performanta! Doar ca in cazul meu, eu trebuie sa inapoiez creditul iar in cazul primarului, el nu raspunde cu nimic nimanui. Ca doar cu mana consilierilor UDMRisti a luat banii. Chiar sunteti prosti?
Primarul nostru este: corupt si sovin!

de Horia Mărieș la 3 iulie 2015 - 17:58

În jurnalele sătmărene putem vedea aproape in fiecare zi, de obicei împreună cu Adrian Ștef, fața hlizită într-un rânjet larg, fericit, a unui clasic aflat încă in viață și care după toate aparențele o duce extrem de bine. Bravo lui, îl admir de la distanță, este încă o dovadă incontestabilă a faptului că în perioadă postdecembristă, cei ce au reușit să se învãrtească, chiar au putut „să reușească” în viață, să se realizeze, indiferent de faptul dacă au dat sau nu pe la școală.

Să fie foarte clar, eu nu-l invidiez de nici o culoare, fiindcă omul va termina oricum și în mod cert tot acolo unde deja are un pregătit un loc călduț și cu păduchi in saltea, pus bine de o parte, rezervat, adică la răcoare. Acum individul deține funcții importante, este, zic eu, printre primii oameni importanți din județul SM, după prefect și după preșul Consiliului Județean SM.

Consultând folclorul orășenesc, consemnat ca atare in arhivele ziarelor sătmărene, putem lua cunoștiință de faptul că individul a fost la viața lui ceva chelner sau șef de cantină sau cam așa ceva, apoi ceva proprietar de cârciumă și un renumit codoș cu clientelă numai în lumea bună sătmăreană, asta inainte de a ajunge rapid un mogul media în Sătmar (proprietar de presă scrisă, presă online, post TV, etc.). Evident, acest folclor orășenesc poate fi doar o colecție de bârfe răuvoitoare și în consecință eu trebuie sa le iau cu rezerva cuvenită. Nu-l cunosc pe tip și nici nu vreau să-l cunosc. Nu este genul meu. Eu sunt de gen masculin.

Fiind un tip instărit, pe care „organele” sătmărene nu au îndrăznit niciodată să-l serios ia la întrebări privind proveniența averii lui postdecembriste, fiindcă erau și ele, „organele”, probabil clienții secreți ai codoșului, acesta și-a permis să angajeze la ziarul sătmărean pe care-l posedă, diverși indivizi lipsiți de caracter, pe care i-a folosit apoi pe post de unelte josnice, pentru desfiintarea, prin campanii de presă calomniatoare, a adversarilor politici. Fiindcă individul, așa cum ii stă bine unui fost chelner, sau vorba proverbului „unui țigan ajuns impărat” s-a vârât evident – mâncându-l foartevtare pielea – și în politichie.
A realizat repede că pentru a putea fura fără opreliști banul public, cel mai bine este, cel mai avantajos în țara asta este să fii politician. Acolo, în politichie, nu se cere școală, sau dacă se cere, o poți obține repede, plătind bine pe la nenea Goldiș. Iar voturile le poți cumpăra cu găleți de plastic și cu un kil de zahăr sau/și de ulei plasat când și unde trebuie.

Unul dintre măzgălitorii abjecți de hârțoage, aflat o bună perioadă de vreme în slujba fostului chelner, acum este senator independent. Senatorul care a deținut anterior și importante funcții politice in Sătmar si care era, în vremurile lui bune, prieten la toartă, nedespărțitul partener de beții, chiolhanuri și paranghelii al fostului chelner, s-a certat la un moment dat urât cu acesta, mai mult ca sigur, tot pe niscaiva mălai. Lucrurile sunt binecunoscute, nu insist acum asupra lor.
Fostul chelner și-a pus ciracii pupincuriști de la ziar la treabă, iar aceștia au pornit o campanie denigratoare furibundă, inclusiv prin intermediul unei rubrici zilnice in care apăreau articole anonime abjecte, josnice si defăimătoare la adresa fostului prietenar, la adresa senatorului, sub rubrica ce conținea în titlu numele unui animal: „castor”; dacă nu mă înșeală memoria. În plus, i-au dedicat senatorului pe site-ul ziarului până și un joc pe calculatorndestinat mai ales cititorilor tâmpiți și cretini, numit „Împușca-l pe Castorică! (Citez: „Acest joc te ajuta sa te simți bine daca ai fost victima personajului. Te vei distra copios jucându-l . Chiar daca titlul este mai Curajos nu dorim sa îndemnam la ura, manifestări violente sau sa instigam la violenta. Toti cei ce ați fost mitraliati de Castorică puteți elegant sa va varsati supararile”).

Îi duce mintea pe ziariștii respectivi exact până la colțul străzii, dat nu mai departe, mai ales pe cel care și-au luat pe vremuri o binemeritată găleată cu bălegar de cal drept in cap in plin centrul Careiului, în fața fostului sediu al Primăriei, fecale făcute cadou cu mult drag „finului” de soțul extrem de jignit în amorul propriu, al nepoatei grăjdarului fostului gróf careian. Campania de denigrare a durat un an-doi până când castorul senator a fost pur și simplu desființat dpv politic, tras pe linie moartă, de nu mai auzi mai nou absolut nimic nimic despre el.
Nu-i plâng de milă castorului senator, și-a meritat din plin soarta, fiind de fapt și acesta un escroc sadea, de cea mai joasă speță, la fel ca foarte mulți alții, o altă mostră clasică de personaj infect care nu știe altceva decât să se cațere, prin orice mijloace, pe lianele din jungla politichiei „democratice” românești, cea de după 1990.
Scopul fiind atins, rubrica denigratoare, aia cu „castorul” nu-și mai avea rostul. Dar rubrica era totuși foarte utilă fostului chelner, putând fi folosită în scopul denigrării, prin articole nesemnate, anonime, a adversarilor politici și in consecință i s-a schimbat titlul in „Bursa Zvonurilor”.

După această stufoasă si foarte plictisitoare introducere, care poate fi sărită făra probleme deosebite de către cei care se plâng mereu că-mi citesc și că-mi ințeleg foarte greu textele, am ajuns in sfârșit la subiect. Poate chiar și la un predicat.

Este binecunoscut faptul că și in Carei, ca peste tot in tărișoara asta, se duce o luptă politică. Uneori acută, uneori chiar cu niscaiva scântei, ba chair si cu cafturi. Este binecunoscut faptul că in Carei lupta politică se duce in principal intre RDMSZ și liberali. Restul „politicienilor” locali, cei de pe la FDG, de la PSD, de la PLR („ALDE ăia”) sunt niște chibiți fără nici o valoare, niște marionete trase de sfori de către primaș, de către președintele organizației locale UDMR (RDMSZ) Carei.

În lupta politică se face uz intotdeauna și de presă, de ziare, tipărite sau online,mde media. Au și liberalii careieni un organ de presă, cel in care postez aceste rânduri. Are și UDMR-ul propriu lui organ de presă, ziarul săptămânal tipărit la Cluj pe hârtie igienică, in limba maghiară și redactat de funcționarul public, plătit din bani publici de către contribuabilii careieni, mâzgălit de consilierul personal al primașului, de ziaristul cu școală ziaristică făcută la renumita academie comunistă ștefangheorghistă, de numitul Boros Ernő. După o relativ scurtă, secretoasă, de mers pe blat, in care primașul l-a plătit din banii contribuabililor careieni ca prestator de servicii, ca P.F.A.; de la inceputul anului, primașul, nemulțumit probabil de performanțele propagandiste ale lui B.E., l-a angajat la inceputul anului 2015, tot ca și consilier personal, tot ca funcționar public plătit din bani publici, adică din banii contribuabilor careieni, pe magánenber úr, pe tânăra speranță – incă neconfirmată – a jurnalismului careian, pe măzgălitorul de cărți poștale ilustrate, de ANZIX-uri, pe numitul Megyeri Tamás Róbert. Ca să-i stimuleze ambițiile de preamărire, de tânãr și promițător cățărător pe lianele junglei politichiei locale, potențial aducătpare de ciolane bune de ros, primașul l-a făcut pe cel de al doilea consilier personal și „Megyeri Tamás Róbert, membru al Biroului Permanent al UDMR Carei”. Asta, deși noua calitate politică a tânărului jurnalist este se pare incompatibilă cu cea de funcționar public. Dar, mulți știu, foarte puțini înțeleg și o să treacă neobservată și această minoră de fapt, dar nouă găinărie careiană.

Mă opresc puțin aici și îi rog frumos, respectuos, pemcei care au avut îngereasca răbdare să ajungă cu cititul până la acest punct, să remarce, dar fără drept de apel, fără nici un dubiu, că escrocul de primaș de Nagykároly a reușit să-și facă o trupă de propagandiști politici udemeriști și pe care să-i folosească inclusiv în foarte dura luptă politică careienă, PE CARE ÎI PLĂTEȘTE, CĂ DOAR NU-I CHIAR FOARTE PROST, DIN BANI PUBLICI, din banii colectați de la contribuabilii careieni, printre care mă aflu si eu – și in nici un caz din propriul lui buzunar. Fiindcă buzunarul lui este unul găurit, prin el suflă crivățul, iar primașul, așa cum rezultă din recenta declarație de avere datată in 12 iunie 2015 posedă doar o grămadă de „liniuțe” – adică, zic eu, fiindcă sunt vecin gard-în-gard cu casa famigliei dânsului de pe Căplenilor nr. 10 și fiindcă îmi permit să-l apostrofez prietenește, ca între doi buni vecini, este și un mincinos nerușinat, el „mascându-și” de fapt averea. Nici o grijă, nu trebuie să-i plãngem de loc de milă pentru grămada de liniuțe ce apar in declarația lui de avere, alea sunt doar pentru proști, pentru inspectorii auntifraudă ai fiscului (ANAF) careian.

Primașului nu i-a ajuns doar această sifonare, această hemoragie de bani publici, practicată impreună cu partenerii lui de escrocherie, împreună cu cei doi consileri personali, fiindcă a mai semnat, imediat ce a scăpat de Revelion și de cele trei zile negre, de beznă, în care a fost scufundat Careiul urmare îndelungatei pene de curent (altă imbecilitate de primaș iresponsabil) și contractul nr. 2/05.01.2015 în valoare totală de 60.000 RON (~ 13.500€) plus TVA, semnat pe o perioadă de un an de zile cu posibilitate de prelungire, cu SC MEDIA TOTAL SRL, adică cu GN-V din Satu Mare, adică cu fostul chelner, adică cu P.F.A. Szasz E. Lorand, adică in famiglie, adică cu „finul” dânsului. Conform contractului, „prestatorul” va publica în GN-V „materiale publicitare” IN VALOARE de 5.000 RON plus TVA, PE LUNĂ.
Prestatorul a inceput să și publice, a fost plătit imediat, așa cum rezultă și din situația facturilor emise de MEDIA TOTAL și din cea a plăților efectuate de Primăria Mun. Carei, prezentată in fascimil în articol. Până la data prezentei, primașul, împreună cu „finul” Szasz E. Lorand, au reușit să sifoneze in acest mod din banii publici modica sumă de 37.200 RON (~ 8.360€), dar care nu-inchiar de colea pentru un trechea-berchea koldus căruia îi suflă vântul prin buzunarele găurite.
Ultima „publicare” a apărut chiar azi la rubrica „Bursa Zvonurilor” sub titlul abject, infect, defăimător, lipsit de orice urmă de bun simț, de decență profesională, numit „Delatorii de serviciu de la ospiciu” (Citez: În judeţul nostru există o serie de indivizi cu grave probleme la mansardă, care şi-au făcut un obicei din a denunţa tot felul de fapte închipuite. În cazul unora dintre ei, faptul că suferă de probleme psihice se vede de la o poştă. În cazul lor nu se mai miră nimeni în privinţa motivelor care […]).

La început m-am speriat atât de tare incât aproape că am făcut pe mine. Probabil că s-a băgat de seamă și până acum sin scrierile mele că sunt foarte sperios. Credeam că articolul anonim se referă la mine. Mi s-a mai întâmplat. Abia după ce l-am citit de două ori am realizat că de fapt nu eu sunt subiectul calomniei și că acest text este doar incă o mostră a luptei politice acerbe care sw duce între RDMSZ-ul careian și liberalii careieni.

Doar că această campanie calomniatoare, jegoasă, infectă de presă este practicată de președintele RDMSZ Carei, de numitul Eugen Kovács Jenő impreună cu membrul famigliei dânsului, cu „finul” Szasz E. Lorand, prin intermediului contractului nr. 2/2015, adică prin sifonarea, prin deturnarea banilor publici spre scopuri propagandice, înguste, de partid.

Acest este lucrul care nu este de loc în regulă pentru mine, pentru un contribuabil careian și acesta este unul din motivele pentru care urlu cât mă ține gura, pentru care sunt vasszáju.

Nu voi accepta niciodată ca un escroc patentat să fure ca în codru, să deturneze banul public la constituirea căruia am contribuit și eu prin impozitele plătite in Carei, spre infecte campanii de presă și în timpul luptelor politice locale pe care le promovează organizatia etnică din care face parte primașul, pseudopartidul lui, adică RDMSZ Carei.

Dumnezeu nu bate cu parul. Nici n-aș vrea să-l văd, Doamne ferește, pe primaș cu oasele rupte. Nu sunt un tip violent. Dar dacă prefectul județului, distinsul domn dr. Eugeniu Avram, chiar n-are, dacă chiar nu dispune de mijloacele coercitive administrative necesare ca să-l pună la punct pe acest escroc de primaș,mdacă „organele” abilitate adică Parchetul, DNA Oradea, DIICOT, Poliția Municipiului Carei îsi vor ține mereu capul infundat în nisip ca struțul, eu totuși mai sper ca odată și odată Dumnezeu tot îl va bate pe primașul de Nagy Careii Mari, pe sifonatorul perpetuu de bani publici.

Dacă nu altfel, măcar să-l ajute într-o bună zi să-și umple atât de tare burdihanul cu bikavér, care tare-i mai place, împreună cu Cavalerii Vinului Sf. Orban, încât să nu mai fie in stare să și-l care cu propriile lui picioare și să fie nevoit să apeleze la unul din lipițanii albi ai Asociației EQUUS (aia total non-profit, nu-i așa?), ca să poate ajunge până la dulcile fetițele moldovence sau muntenegrence sau de ce ne-am or mai fi ele și care-l așteaptă cu drag în prag, într-un ponyvás.
Nu pot fi acuzat de absolut nimeni că îi doresc răul.
Nici vorbă de așa ceva.

de Buletin de Carei la 3 iulie 2015 - 18:48

Având în vedere că în comentariul domnului Mărieş apare o afirmatie legată de redacţia Buletin de Carei, dorim să facem o precizare. Buletin de Carei nu este „un organ de presă” al vreunui partid. Buletin de Carei nu este sustinut financiar de niciun partid. Buletin de Carei nu beneficiază nici de fonduri publice si nici de partid. Contra cost, fiecare partid îsi poate face reclamă in Buletin de Carei. In Buletin de Carei apar numai articole care consemnează situatii reale, ce pot fi dovedite cu documente oficiale.

de unul la 4 iulie 2015 - 18:57

Atatia bani ,atatea contracte, dar interesant ca pentru sportul din oras nu sunt fonduri alocate.

de Horia Mărieș la 7 iulie 2015 - 04:02

Poți să te caci pe paginile oficiale de web ale Primariei Municipiului Carei administrate mai nou de consilierul personal al primașului, de magánember, de numitul Megyeri Tamás Róbert, membru al Biroului Permanent al UDMR Carei, măzgălitorul de cărți poștale ilustrate (anzix). Nici măcar secțiunea de Plăți online (impozite) nu funcționează de peste o săptămână cel puțin! Te mai miri că Primăria Carei este falimemtară? Verificați aici: https://www.globalpay.ro/carei/

Nu mai vorbim de faptul că majoritatea paginilor pe care de accesezi iti afișează invariabil „Aceasta categorie este goala!” respectiv „Ez a kategória üres!”. Se doarme bine în cizme la Căpleni, domnule funcționar public, plătit din banii contribuabililor careienei, magánember úr Megyeri Tamás Robert? Somn ușor, doar sâ nu sforăiți prea tare că se aude până la Arany Szarvas Fogadó. S-ar putea să vă dea afară primașul din slujba cea bânoasă, dacă-l supărați prea tare, fiindcâ dânsul este extrem de exigent.
És az nagy baj lesz!

de erik la 7 iulie 2015 - 08:11

administrarea e pentru altii dar banii sunt pentru consilierii putoi

de Horia Mărieș la 8 iulie 2015 - 06:22

A inceput ieri o altă mică poveste din saga infinită a primașilor penali.
Aviz amatorilor.

Tribunalul București

Nr. unic (nr. format vechi) : 25638/3/2015
Data inregistrarii 07.07.2015
Data ultimei modificari: 07.07.2015
Sectie: Secţia I Penală – Camera Preliminara / Fond
Materie: Penal
Obiect: luarea de mită (art.289 NCP) art.289 al.1 CP cu apl.art.7 al.1 lit.a) şi c) din Lg.78/2000 şi art.5 CP; art.297 CP cu apl.art.132 din Lg.78/2000, cu apl.art.309 şi art.5 CP….
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
VANGHELIE MARIAN DANIEL Inculpat (fost primar Sector 5 București)
NICULAE MIRCEA SORIN Inculpat
CIOCAN LAURA Inculpat
DUMITRU MARIAN Inculpat
CIOCAN SORIN ŞTEFAN

de Horia Mărieș la 31 iulie 2015 - 05:39

Aviz amatorilor, cum ar fi de exemplu Boros Etnő și Megyeri Tamás Róbert.

http://youtu.be/GquBoqKpnx8

„Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii şi de crime de război, precum şi fapta de a promova, în public, idei, concepţii cu doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi. Negarea, contestarea, aprobarea, justificarea sau minimalizarea în mod evident, prin orice mijloace, în public, a Holocaustului ori a efectelor acestuia, a genocidului, a crimelor contra umanităţii şi a crimelor de război, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă“.

„Această lege include pentru prima dată diseminarea propagandei, prin mijloace electronice. Din acest moment, autorităţile publice trebuie să urmărească aceste lucruri şi să identifice acolo unde există infracţiuni în baza acestei legi”

„Legea prevede şi dizolvarea unor asociaţii, fundaţii şi partide politice, care promovează şi întreţin propagandă fascistă, legionară.”

.

de Horia Mărieș la 31 iulie 2015 - 05:43

Erată mai sus. Corect se va citi „Aviz amatorilor, cum ar fi de exemplu Boros Ernő și Megyeri Tamás Róbert.”
Scuze. A fost typing mistake. „t” este lângă „r” pe tastatură. Degețelul a fost pus greșit.

Raspunsuri

Lasati un comentariu