Comunicat PNL

• publicat la: 17 July 2015
Comunicat PNL

În ultima perioadă primarul municipiului Satu Mare, continuă să manifeste o atitudine de ştrengar în faţă sătmărenilor.

Constatăm că domnia să, cu ocazia unor întâlniri politice, nu se poate abţine să nu facă declaraţii referitoare la administraţia locală din Satu Mare, la unele persoane din structura politică din Satu Mare. Bineînţeles că în faţa colegilor săi din PSD este nevoit să arate cât este de grozav. Însă grozăvia sa este doar vorba goală. Domnul Coica nu are în fapt nimic de spus.

Este trist că după atât de mulţi ani de mandat de primar, nu are nimic de arătat sub forma realizărilor domniei sale, în calitate de primar.

Unde sunt locuinţele ieftine pentru tineri ? Unde este sala polivalentă ? Unde sunt investitorii noi atraşi în municipiul Satu Mare ? Unde sunt podurile, centurile ? Ştiţi cât de deplorabil arată intrările în municipiul Satu Mare ? Cunoaşteţi starea precară a infrastrucurii din oraşul nostru? Păi în aceste condiţii, ce mai vreţi domnule primar Coica?

Realitatea tristă a domnului primar Coica este că în ultimii trei ani a girat o administraţie locală defectuoasă şi conflictuală, cu atacuri directe la persoană. O administraţie care a eşuat în a aduce dezvoltare pentru municipiul Satu Mare.

Desigur atunci când munca de primar este pe nicăieri nu rămâne decât să ataci. Să umbli cu ștrengăreli.

Mai mult, este trist că într-o ţară europeană, primarul unui municipiu reşedinţa a unui judeţ învecinat cu două ţări, primarul unui municipiu caracterizat de diversitate etnică şi culturală, de oameni civilizaţi şi care înţeleg bine că administraţia locală nu funcţionează, primarul împarte sătmărenii în categorii etnice şi îşi permite să-i jignească pe concetăţenii noştri.

Solicităm primarului să înceteze să atace pe unii dintre sătmăreni. Partidul Naţional Liberal respectă în egală măsură pe toţi cetăţenii şi nu putem accepta astfel de atitudini publice. Partidul Naţional Liberal doreşte realizări concrete pentru toţi sătmărenii, întrucât în Satu Mare convieţuim împreună, civilizat, toţi cei care ne numim sătmăreni.

Într-un moment de exces de zel, primarul Coica şi-a trasat principalul obiectiv major al actualului sau mandat de primar: să recâştige primăria municipiului Satu Mare. Păi în condiţiile în care nu are realizări ce altceva poate rămâne să îşi dorească: încă patru ani în care sătmărenii să fie sortiţi la a nu se întâmpla nimic în oraşul în care locuiesc?

Ce mai vreţi domnule primar Coica ?

Biroul de comunicare
PNL Satu Mare

comentarii

de dimitriu radu mihai la 18 July 2015 - 05:06

vad ca ati inceput ofensiva finala domnilor din PDL( PNL nu exista in acesta taa imi pare rau ca trebuie sa afirm acest lucru)v-au asimilat ei pe si nu inver din toate punctele de vedere pana si in comportament.u unul m-as uita in ograda mea si as pune in ordine tot ce tine de ea si dupa aceea sa incep sa ma organizez mult mai bine ca sa pot iesi in lume.Nu as face nimic pana nu este totul in regula si apoi nu va suparati politica si grija pe care a-ti promis-o sunt asa ea un fum ce s-a piedut in timp si cam repede.Ei ce sa facem asa sunt politicieni care vad capra din curtea vecinului si nu o vad pe propia lor capra!

de intrebare la 18 July 2015 - 07:40

cine face astfel de aprecieri? ce experienta va recomanda? ca la munca in echipa sunteti zero!

de dimitriu radu mihai la 19 July 2015 - 05:06

realitatea ma indreptateste stimate domnule sau doamna DE INTREBARE pentru ca evenimentele sunt de un grotesc nemaivazut si ireal .Ce face PDL este similar cu ce au facut atat timp cat au fost la guvernare si vad ca merg tot spre acel drum gresit, nu au invatat nimic dar absolut nimic, cred ca nu v-a placut aceea perioada numai daca nu sunteti vreum nabab caruia nu ii lipsesti nimic.Eu unul am respect pentru acesta publicatie pentru ca imi dau numele,nici nu trebuia sa ma obosesc sa va taspund dar o fac pentru ca am respect si sunt civilizat nu ca alti care se ascund in spatele unor asa zise DE INTREBARE.Cu respect

Lasati un comentariu