Incendiu la o hală de termopane

• publicat la: 24 iulie 2015
Incendiu la o hală de termopane

Joi după-amiază poliţiştii din Odoreu, au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe strada Nufărului, din localitate la o societate comercială a izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi pompierii, iar după localizarea şi stingerea incendiului, s-a efectuat cercetarea la faţa locului şi s-a constatat că în  incendiu au fost distruse mai multe utilaje şi maşini de şlefuit sticla , de asemenea acoperişul a două hale a ars în întregime. Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

La data de 23 iulie a.c., ora 20.30  poliţiştii sătmăreni  au fost sesizat prin apelul de urgenţă 112, de către Sandor K., despre faptul că în timp ce autoturismul marca Ford, era staţionat pe strada Ganea, sub capota motor a acestuia a izbucnit un incendiu.

După stingerea incendiului de către pompieri, proprietarul a tractat autoturismul în curtea imobilului pe  care îl deţine.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că incendiul a afectat instalaţia electric şi partea mecanică, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 3000 lei.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

 

Lasati un comentariu