Incidente la Carei

• publicat la: 15 iulie 2015
Incidente la Carei

La data de 14.07.2015, în jurul orelor 18:00,  o patrulă mixtă formată dintr-un  poliţist  şi un jandarm,   careieni, a fost sesizată de către F. Mihai, de 63 ani din Carei, despre faptul că  în timp ce se deplasa cu bicicleta, pe strada Rakoczi Ferecz, nişte tineri i-au sustras din coșul bicicletei o geantă cu diferite bunuri. În urma verificărilor,  oamenii legii  i-au identificat  pe autorii furtului ca fiind trei băieţi, doi de 14 ani şi unul de 19 ani.   Prejudiciul cauzat, în valoare de 200 lei a fost recuperat şi restituit părții vătămate. În cauza s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

În  data de 14.07.2015,  în jurul orelor 22:20, poliţiştii Municipiului Carei au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112, de către L. ZOLTAN de 46 ani, din Carei,  despre faptul că  a fost  agresat fizic.  În urma verfificărilor  poliţiştii au stabilit  faptul că pe fondul unor neînţelegeri,  G.ALEHANDRO de 22 ani, din Carei,  i-a aplicat victimei lovituri cu pumnul în zona feţei. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe .

În cadrul acţiunilor desfăşurate  marţi, pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare,  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost aplicate 159 contravenţii  în valoare  de 12805 lei şi au fost reţinute 3 permise de conducere : unul pentru  neacordare prioritate pietoni angajaţi în traversarea străzii prin loc marcat si semnalizat, unul  pentru neprezentarea în termenul legal de 24 ore pentru întocmirea actelor de constatare, în cazul evenimentelor cu pagube materiale şi  unul pentru neacordare prioritate vehicule.

 

Lasati un comentariu