Republica din Carei

• publicat la: 14 august 2015
Republica din Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 14 august 2015 - 10:16

Și Dvs acum, ce ptretenții vestimentare puteți să aveti de la un căplenar, decât să-și arate ouăle prin niște chiloțași albaștrii?

de oana la 14 august 2015 - 10:19

Penibil dar si infractional acest consilier in pantaloni scurti! Cam de aceiasi marime precum pantalonii sunt si respectul dovedit de el pentru functia detinuta ( se vede ca nu a obtinut-o pe merit) precum si pentru manifestarile culturale la care participa. Propunem sa relateze exclusiv din zona strandului Carei si, evident , cu un onorariu achitat de primar !

de Horia Mărieș la 14 august 2015 - 11:37

Observații, doar unele pe scurtătură:

1. Din documentele prezentate in articol constatăm că cele două contracte de prestări servicii, contractele nr. 5606/30.04.2013 (act adițional nr. 1 – nr. 5379/29.04.2014) și nr. 16973/30.12.2014, au expirat. Acestea nici nu mai puteau să fie prelungite în condițiile in care respectivul „prestator de servicii” a devenit funcționar public, i s-a aranjat o sinecură, a fost angajat la Primăria Municipiului Carei in funcția de consilier personal al primașului și este plătit din bani publici, fiindcă apărea fenomenul disgrațios numit „conflict de interese”, care poate avea urmări foarte neplăcute pe la A.N.I., etc. Primașul cunoaște foarte bine subiectul ăsta grețos numit A.N.I. și s-a ferit de el cãt a putut în cazul M.T.R.

2. Continuarea colaborării intre MT.R. ca „prestator de servicii” și Primăria Municipiului Carei după expirarea celor două contracte a fost continuată în anul 2015 pe șest și pe blat, prin contractul nr. 6777/21.05.2015, semnat între finul primașului Kovács Jenő, adică între P.F.A. Szasz E. Lorand, pentru o perioadă de 12 luni, având ca obiect administrarea paginii de „Facebook” a primăriei Carei. Numai imbecilii se pot lăsă păcăliți de un astfel de contract, fiind foarte bine cunoscut pe tot mapamondul că pe durata contractului (dar și in zilele acestea) pagina de facebook a primăriei Carei a fost/este administrată de M.T.R. și în nici un caz de finul primașului, adică de Szasz E. Lorand, acesta având doar rolul de „paravan” pentru incasarea lunară a sumei de 1.300 lei, bani care au fost apoi, mai mult decât probabil, împărțiti frățește intre cei trei escroci mincinoși [ESCRÓC, -OÁCĂ, escroci, -oace, s. m. și f. Persoană care înșală pe alții și își însușește, prin mijloace frauduloase bunuri străine; pungaș, șarlatan. – Din fr. escroc. Sursa: DEX ’09 (2009)], adică între Sz.L, E.K.J. și M.T.R.

3. Functionarul public M.T.R., cel care a avut, ca furnizor de servicii și se pare că are și in prezent, ca sarcină de serviciu de functionar public, in grijă site-ul (portalul) oficial al Primăriei Municipiului Carei, a omis să publice, intenționat, pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Carei, declaratia de avere (venituri realizate în anul 2014) a numitului funcționar public M.T.R. Acest lucru contravine Legii iar organele abilitate și indreptățite n-au decât să-i trântească o amendă usturătoare d-lui M.T.R. Nu este treaba noastră.

Dacă M.T.R. nu și- publicat declarația de avere, n-avem cum să vedem nici dacă numitul M.T.R. a ascuns sau nu veniturile realizate din contractele de prestări servicii semnate cu primașul Kovács Jenő și dacă se face vinovat de delictul de evaziune fiscală sau nu. Este rolul A.N.A.F., al inspectorilor antifraudă din cadrul Administrației Finanțelor Publice a Municipiului Carei judetul Satu să se autosesizeze și să verifice acest lucru, nu este treaba noastră.

4. În ce privește multiplele bube pe care le are și în prezent site-ul oficial al Primăriei Municipiului Carei, deși a fost în grija numitei P.F.A. M.T.R. (asta oficial) timp de 19 luni și deși M.T.R. a încasat pentru treaba asta din bugetul local rotunda cifră de 57.000 lei (aproximativ 12.500€), ne rezervăm plăcerea să le trecem în revistă cu o altă ocazie, dacă o să considerăm că mai merită să ne pierdem vremea și cu așa ceva.

de nelutu la 14 august 2015 - 12:37

Imaginile publicate de d-voastra sunt un adevarat test de atentie: cine dracu se uita la pantalonii lui albastri cand in fata are o fusta mini rosie?

de sanislau la 14 august 2015 - 12:47

draga nelutule fetita cu fustita este eleva in clasa a zecea iar pantalonii scurti sunt ai actualului consilier personal al primarului kovacs presedinte la udmr carei unde si tamas dezbracatu e membru in biroul permanent..iti dai seama ce fac ei la sedintele lor daca in public vin cu asa tinute?????

de ioana la 14 august 2015 - 12:48

pe acesti oameni ii platimn din darile noastre la primaria carei?

de nelutu la 14 august 2015 - 13:10

draga sanislauanule, nu am vrut sa fac nici un apropo, chiar imi cer scuze, daca am jignit pe cineva, pur si simplu am facut o gluma. o zi buna

de emil la 14 august 2015 - 14:02

Și portul îi este la fel de scurt ca și anvergura intelectuală acelui mtr ce incită pe anziks, evident acuzându-i pe alții de fapta respectivă, adică de incitare. ”Raționamentele” mtr pornesc de obicei ori de la cel puțin o premisă falsă, indiferent dacă premisa constă în prezentarea unei erori drept adevăr ori din a prezenta ca fiind adevăr incontestabil tocmai ceea ce trebuie demonstrat. Ambele feluri de premise sunt prezente în comentariul apărut ieri în anziks sub titlul aproximativ ”Nu ungurii distrug /rup afișe(le)!” Cu convingerea profundă că rasa ungurească este în totalitate atât de cultivată, educată și superioară tuturor celorlalte, mtr declară (aproape că decretează!)că așa ceva nu se poate, ca și cum ruperea afișelor ar fi apanajul raselor inferioare, superiorii și civilizații unguri neputându-se preta în nici un caz la un asemenea gest descalificant, iar viziunea lui atotcuprinzătoare și atotștiutoare asupra tuturor etnicilor unguri și despre ei (mtr ăsta pare un fel de Dumnezeu care știe tot și vede tot ce face fiecare etnic ungur în orice moment și în orice loc, inclusiv în momentele intime) căci altfel nici un om întreg la cap nu-și poate explica de unde știe el cu certitudine că nu ungurii rup afișe. Chiar dacă numai două afișe din lumea asta au fost rupte fiecare de câte ungur și deja aserțiunea lui mtr are maximum valoarea 0. (Am evitat să utilizez o comparație mai plastică în care unul din termeni ar fi fost hârtia igienică folosită, fiindcă prin reciclare, valoarea ei ar putea deveni mai mare decât zero.)Adică, indiferent că îi place sau nu lui mtr, unii unguri rup unele afișe. Așa cum și unii chinezi rup unele afișe sau unii germani rup unele afișe sau unii români rup unele afișe.
În concluzie, titlul are valoarea de adevăr = 0
Ceea ce vine după titlu, referitor la incitarea antiungurească practicată de Buletin de Carei este încă o probă a lipsei logicii la mtr, care afirmă că blogul incriminat incită în mod repetat împotriva UDMR și astfel împotriva tuturor ungurilor. Ei, aici a dat direct în gard, precum viralul cu caii frumoși (maxim 2, minim șasă)! M(cu majusculă că e la începutul propoziției!)tr cu funcția pe care o deține în udmr a decretat astfel că toți ungurii sunt udmriști. Ai dreptul să-ți iei dorințele drept realități, dar și ceilalți au dreptul să nu fie de acord. Așa se face că există și unguri care nu sunt udmriști. Și nu unul,doi, niște excepții acolo, ci câteva milioane care nu trăiesc în România. Dar și dintre cei ce trăiesc în România, nu toți sunt membri ai udmr, ba chiar nu toți votează udmr. Monopolul reprezentării minorității ungurești din România de către udmr (care nici măcar în 1990 nu era real, în sensul că nu toți ungurii din România au votat/susținut/ s-au simțit reprezentați de udmr) a apus definitiv în momentul în care au apărut și s-au înregistrat legal, nu ca udmr, pcm și ppmt. Prin urmare, chiar dacă ”incită” (deși în fond doar critică) Buletin de Carei ar face-o împotriva unor udmriști, adică ”unor” unguri, nu împotriva tuturor. Singurul fapt adevărat din a doua porțiune de text al mtr este cuvântul ”ridicol”. Cu referire la propria prestație.

de csaba la 14 august 2015 - 14:29

am saturat de minciunile lui jeno si haverii lui pe care plateste si din banii mei care dau la oras!
sa arate tamas rapszolga cum arata fluturas de salar la primar kovacs daca deranjeaza ca ziarul acesta scrie despre el si sa spune pentru ce a mluat el 30 de milioane lei pe fiecare luna daca pagina web de primarie nu a mers in anii ultimii.
povestile lui nu mai intereseaza pe nimn eni si magyar ember stiu ce mafie este acolo unde si kotlou scrie pe banii de la primarie si daca nu merge la serviciul

de lenuta la 14 august 2015 - 15:26

pentru ce da primarul 30 de miloane la copilu asta?cel ucra de 30 de milioane la primarie?bine ar fi si noi sa putem l;ucra la carei si pentru 15 milioane.

de Andrei la 14 august 2015 - 19:37

Acesta este obiectul muncii în timpul orelor de program. La răcoare, cu sticle de apă.Nu mai pot de bine.

de grig la 15 august 2015 - 13:20

primaria nu are comnpartiment juridic sau primarul kovacs face ca la firmele sale falimentate si senmneza dupa bunul plac impartirea banilor careienilor?

Lasati un comentariu