Poliţia ne informează…

• publicat la: 11 august 2015
Poliţia ne informează…

Ieri dimineaţă, poliţiştii din Acâş, au fost sesizaţi prin apelul unic naţional de urgenţă 112, despre faptul că pe raza localităţii Unimăt, judeţul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că lui Ioan N., de 61 de ani, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, fiul său vitreg, în vârstă de 52 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii, la nivelul corpului.

Nici în acest caz nu a fost necesară intervenţia personalului medical.  Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Luni, la ora 19.40 o localnică din Urziceni, a reclamat poliţiştilor din cadrul Secţiei Carei, faptul că ar fi fost ameninţată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit că pe fondul unor neînţelegeri şi a faptului că Berta V. a refuzat să-i furnizeze curent electric de la reţeaua proprie , numitul Anton S., ţinând în mână un obiect tăios ar fi ameninţat-o pe aceasta cu acte de violenţă.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare.

La data de 10 august a.c. poliţiştii careieni au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 67 ani, despre faptul că în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie, din Carei o persoană necunoscută i-ar fi sustras o sumă de bani.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au desfăşurat activităţi specific pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

La scurt timp persoana a fost identificată, Francisc L. , de 18 ani  ar fi sustras suma de 2500 lei, din mâna reclamantului, care tocmai scosese banii de la ATM-ul unei unităţi bancare.

În urma cercetărilor efectuate oamenii legii au  stabilit că tânărul ar fi comis o infracţiune de furt calificat şi în noaptea de 05 august, când ar fi sustras bunuri dintr-un chioşc situate pe raza localităţii Carei.

Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, pentru luarea măsurilor legale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

comentarii

de Tudorita la 17 august 2015 - 21:39

Ce face bautura din oameni. Daca s-a ajuns sa se bata tatalcu fiul.

Lasati un comentariu