Recital de excepţie FUEGO

• publicat la: 7 august 2015
Recital de excepţie FUEGO

Cea de-a cincea zi din cadrul Festivalului AugustFest8, joi, 6 august 2015, a fost dedicată sportului şi muzicii uşoare- şlagărelor de altădată. Recitalul lui Fuego a atras cel mai numeros public de pana acum de la AugustFest 2015, peste 1.000 de persoane.

Începând cu ora 20.00 la scena din parc a venit rândul soliştilor şi formaţiilor Centrului Cultural Carei şi ai Clubului Elevilor Carei să încânte publicul numeros. Timp de o oră şi un sfert au evoluat pe scenă: solista Andrada Spanci de la Clubul Elevilor din Carei, pregătită de doamna profesoară Mariana Vulcan. Andrada a interpretat trei melodii din repertoriul internaţional.

            Apoi au urmat soliştii şi formaţiile Castelanii, de la Centrul Cultural Carei pregătiţi de profesorul Szűcs József, şi anume formaţia: „Non-Stop”, adică Lukács Henrietta, Riskó József, Kiss Gergö, Kovács Patrick, solist: Ujfalusi Nicolae; formaţia „Castelanii Juniori”, adică Baumli Orsolya, Baumli Júlia, Cosma Cosmina, Pap Cătălin şi solistele: Borbély Patricia, Larisa Latiş, Tania Gabor şi Mălina Latiş; formaţia „Simple Life” formată din David Andrei, Pop Cătălin şi Grejuc Vasile, prof. Szűcs József, solişti: Manuel Chivari, Borbély Patricia, Larisa Latiş.  Tinerii şi talentaţii muzicieni careieni au oferit o reprezentaţie de-a dreptul încântătoare, interpretând melodii cunoscute din repertoriul naţional.
.
.
.
            Invitatul special al serii, solistul originar din Turda, dar stabilit la Bucureşti, Paul Surugiu, cunoscut publicului sub numele de Fuego a creat o atmosferă de neuitat timp de o oră. Prin interpretarea emoţionantă şi plină de energie a melodiilor sale în stilul romantic, care îl caracterizează, acesta a făcut să vibreze întreaga locaţie.
.
Aplauzele susţinute de la final au recompensat prestaţia îndrăgitului interpret.

comentarii

de Cecilia la 7 august 2015 - 17:56

Felicitari, Fuego! Un artist de inalta clasa! Oriunde este prezent domnește voia buna, atmosfera de sarbatoare! Mult succes in continuare!

de Dana la 7 august 2015 - 18:28

Felicitări,Fuego pentru spectacolul de excepție de la Carei!Ardealul te iubește,te mai așteptăm să ne încânți cu prezenta ta și cu minunatele tale cântece!

de florentina la 7 august 2015 - 18:40

Fuego este un artist foarte indragit peste tot, succes in continuare

de Silvia la 7 august 2015 - 20:59

Felicitari, Paul!!! Esti minunat oriunde ai canta in lumea asta, esti iubit de publicul de toate varstele, fiind intampinat mereu cu aplauze, flori si multe surprize, pe toate le meriti cu adevarat!

de silviu m. la 7 august 2015 - 21:08

SUPERBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

de patimasul la 8 august 2015 - 00:31

Cica la spectacolul cu formatia maghiara au fost mai multi spectatori ! Conform pozelor postate nu mi se pare ! Fuego e unic !

de norbi la 8 august 2015 - 09:40

eu am fost la amandoua concertele si la fuego au fost mai multi.
a fost mai frumos la fuego sincer!

Lasati un comentariu