6 candidaţi pentru postul de Referent organizare evenimente la Centrul Cultural Carei

• publicat la: 12 septembrie 2015
6 candidaţi pentru postul de Referent organizare evenimente la Centrul Cultural Carei

La  avizierul Primăriei au fost afişate rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor contractuale de execuţie referent organizare evenimente din cadrul Centrului Cultural Carei.

Pentru cele 2  posturi referent organizator evenimente în limba română, respectiv în limba maghiară la Centrul Cultural Carei au rămas 6 candidaţi în cursă, la selecţia dosarelor fiind respinşi 8 candidaţi: Bagosi Andrea, Marius Botan,Ioana Daniela Dindelegan, Luminiţa Filip,Kinal Kinga Helga, Lavinia Lukacs, Andrada Bianca Ţura şi Nagy Norbert.

Toth Reka Anna, Georgeta Adriana Vandici, Kondor Gheorghe, Orban Barna Imre,Leontina  Mateş şi Merk Maria vor suţine proba scrisă în data de  21 septembrie 2015.

Comisia de concurs a fost formată din Adrian Paşca, şef serviciu la Centrul Cultural Carei, Szucs Jozsef, referent la Centrul Cultural, Makranczi Agneta, consilier la Biroul Resurse Umane din cadrul Primăriei Carei şi secretar Ernyi Andrea, consilier la Biroul Resurse Umane.

Se oferă 1 post ca muncitor calificat de întreţinere şi reparaţii. Postul de  îngrijitor curăţenie este dorit de  3 candidaţi.

Cei care au optat pentru referent organizare evenimente trebuie  fi  absolvit   studii  superioare de lungă durată sau master în domeniul ştiinţelor umaniste absolvite cu diplomă şi să aibă vechime în specialitatea studiilor de minimum un an.

In cazul muncitorilor ce vor fi încadraţi ca muncitori la întreţinere şi reparaţii şi îngrijitor curăţenie  se solicită   studii generale şi profesionale şi vechime minimum 3 ani, respectiv studii generale şi vechime minimum 5 ani.

In data de  21 septembrie 2015, la ora 13:00 va avea loc proba practică pentru aceste posturi. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

comentarii

de sergiu la 12 septembrie 2015 - 18:56

ce mai comisie de concurs. toti cu scoala facuta la apelul bocancilor

de iuliana la 16 septembrie 2015 - 15:02

Sase pe 2 locuri?adica trei pe un loc?
Cei eliminati la dosare?
Suspecta tacerea,Concordia careiana!

de iancsi la 19 septembrie 2015 - 04:45

Haaat.. ia ghicici voi…kik ?Numa doi au bilet semnat

de datore la 19 septembrie 2015 - 09:07

si totusi cine nu stie ca psd si udmr impart posturile in primarie pe cumetrii si incompetente?????
cine nu stie ce jeno si lajos de lam udmr impart comisioanele si posturile si la cateii ascultatori?
cine nu stie ca numai liberalii din carei au curaj sa stea drepti si cu capul sus!

de profesor la 19 septembrie 2015 - 10:42

Nici macar unul dintre membrii comisiei nu are studii superioare normale ci sunt absolventi de facultati unde nu au frecventat cursurile avand in vedere varsta la care s-au inscris si evident faptul ca aveau deja un loc de munca .

E la fel ca si la celelalte concursuri inclusiv la cel unde a fost admis un administrator de parc cultivatorul de porumb si a fost respins specialistul in arbori .Tipic pentru primaria Carei .

Lasati un comentariu