Evenimente rutiere la Pişcolt

• publicat la: 30 septembrie 2015
Evenimente rutiere la Pişcolt

La data de 29.09.2015, în jurul  orelor 08.06, poliţiştii Biroului Rutier Carei,  au intervenit la un eveniment rutier produs pe  strada Principală, din localitatea Pişcolt.  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că R.Endre, de 28 ani, din localitatea Pişcolt, în timp ce conducea  autoturismul marca Opel,  a efectuat unu viraj la stânga fără să se asigure,  intrând în coliziune cu autoutilitara marca Mercedes,  condusă de O.Valentin, de 47 ani, din localitatea Brad, judeţul Hunedoara, care se afla în depăşire.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoara a unui copil de 2 ani, pasager în autoturismul marca Opel. Conducătorul auto, O.Valentin  a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Tot  la data de 29.09.2015,  în jurul orelor 19.49, poliţiştii Biroului Rutier Carei,  au fost sesizaţi despre  producerea  unui  eveniment rutier pe   DN 19, în afara localităţii Pişcolt. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul  că,  V.Erno, de 52 ani, din localitatea Văşad, judeţul Bihor  care conducea un atelaj cu tracţiune animală, nu a acordat prioritate de trecere, la ieşirea de pe un drum secundar, intrând in coliziune cu autotractorul marca Scania, cu  semiremorcă, condus de numitul G. Emil, de 37 ani, din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a numitului V.Erno. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 29.09.2015,  în jurul orelor 21.05, Poliţia municipiului Carei a fost sesizată telefonic de către agentul de paza al  unui magazin din Carei, despre faptul că două persoane de sex feminin ar fi  sustras de pe raft mai multe bunuri cosmetice şi alimentare. La faţa locului s-a deplasat o patrula mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm , care le-au identificat pe L.Aurica, de 42 ani, respectiv  pe C. Valeria, de 26 ani, ambele din localitatea  Gepiu, judeţul  Bihor,   care au trecut de casa de marcat fără a achita produsele. Prejudiciul  în valoare de 780,84 lei, a fost recuperat în întregime şi predat părţii vătămate.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

 

Lasati un comentariu