Pistol Gamo descoperit în Lucăceni

• publicat la: 25 septembrie 2015
Pistol Gamo descoperit în Lucăceni

La data de 24.09.2015, orele 18,40, lucrătorii Poliției municipiului Carei au fost sesizați de către agentul de pază de la un supermarket din municipiu, despre faptul că o persoană de sex masculin a fost surprinsă în timp ce sustrăgea din magazin mai multe sortimente de dulciuri. Patrula mixtă de siguranță publică sosită la fața locului l-a identificat pe B. Zoltan de 61 ani din localitatea Șumugiu, jud. Bihor, care în timp ce se afla în magazin a sustras dulciuri în valoare de 383,10 lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate. Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

La data de 24.09.2015, orele 13.30, lucrătorii Compartimentului Investigații Criminale din Poliția orașului Tășnad l-au identificat pe D. Adrian de 26 ani, din Tășnad, în timp ce comercializa de la domiciliul său cantitatea de 48 pachete de țigări marca Jin-Ling de provenienţă duty-free, pe care a declarat că le deținea în scopul comercializării. Cantitatea de 960 țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar susnumitului i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

La data de 23.09.2015, lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Carei s-au sesizat din oficiu despre faptul că L. Achim de 59 de ani, din comuna Berveni, sat Lucăceni, deține la domiciliul său un pistol marca Gamo calibru 4,5 mm cu capse și 359 capse din plumb calibru 4,5, fără a poseda permis sau autorizație de port armă. Susnumitul a predat arma și muniția aferentă polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au stabilit că pistolul este cu aer comprimat și face parte din categoria armelor neletale supuse autorizării.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Lasati un comentariu