Accident în Carei

• publicat la: 2 octombrie 2015
Accident în Carei

În  data de 01.10.2015, în jurul orei 12,10, la intersecția străzilor Cuza Voda cu Nicolae Iorga din  Carei a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoara a unei persoane.

Numitul G. Iosif de 67 ani, din Berveni, în timp ce se deplasa cu bicicleta nu acordat prioritate de trecere unui autoturism ,care circula regulamentar pe drumul prioritar,  intrând  în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul municipal Carei pentru efectuarea investigațiilor medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beltiug, l-au depistat în trafic,  pe raza localității Tătărești, pe  D. Sebastian, în vârstă de 26 ani, din Lazuri,  în timp ce conducea  autoturismul marca Opel, fără a deține permis de conducere de nici o categorie.

Susnumitului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi fals privind identitatea, acesta declarându-și inițial identitatea falsă.

A accidentat mortal un bărbat după care a părărsit locul faptei

Joi, 01 octombrie a.c., în jurul orelor 20,37, am fost sesizați prin Servicviul Apeluri de Urgență 112 de către o femeie din Bixad, despre faptul că pe strada Principală din localitate, se afla un bărbat decedat.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că persoana decedată se numește D. Gheorghe, de 55 ani, din Negresti Oas, și că a fost victima unui accident rutier, autorul părăsind locul faptei. În urma activităților desfășurate de politiști,  la numai 2 ore de la

producerea evenimentului, autorul a fost identificat și prins. Este vorba  despre M. Ioan, de 28 ani, din Bixad,  care în momentul accidentului conducea  autoutilitara marca Opel Vivaro. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Susnumitul este cercetat stare de reținere urmând ca  în cursul zilei de azi sa fie prezentat Judecatoriei Negresti Oaș pentru luarea măsurilor ce se impun.

Cu ocazia acțiunilor defășurate de către polițiștii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus, au fost aplicate un număr de 145 sancţiuni contravenționale.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 26 sancţiuni contravenţionale.

Lasati un comentariu