Finul primarului Kovacs refuză să publice integral materialele consilierului Ciută pe care îl denigrează

• publicat la: 28 octombrie 2015
Finul primarului Kovacs refuză să publice integral materialele consilierului Ciută pe care îl denigrează

Evitarea publicării de către finul primarului Kovacs a dreptului la replică a consilierului liberal Ilie Ciută remis încă din data de 7 octombrie, nu lasă loc de nici un comentariu ulterior.

Metoda pumnului în gură aplicată adversarilor politici ai naşului său, primarul Kovacs, denigrări de joasă  speţă  cu limbaj specific mediilor suburbane, lasă loc de interpetare şi faţă de calitatea de jurnalist.

Evident că din trimiterea electronică a consilierului Ciută, lipseşte tocmai referirea la materialul solicitat a fi publicat ca răspuns la denigrările finului de primar careian. Lipsa de curaj  în publicarea integrală a răspunsului consilierului Ciută confirmă încă odată interesele obscure urmărite şi protejarea imaginii naşului său, primar cu reţinere pe salariu pentru datoriile la bugetul de stat.

Pentru o corectă informare, vă redăm în continuare materialul remis spre publicare de consilierul Ciută, la data de 27 octombrie 2015, primit şi de noi pe adresa redacţiei.

„In urma solicitării primite, vă transmit în continuare următoarele:

Pe căsuţa de mail de  pe care aţi trimis setul de întrebări, am trimis în data de 7  octombrie un material spre publicare integrală, cu următorul text introductiv:

Vă trimit în continuare câteva rânduri spre publicare,  cunoscând  respectul pe care îl acordaţi normelor deontologiei profesionale şi  bazându-mă pe promptitudinea dvs., de a le publica deîndată, pentru corecta informare a cititorilor dvs.

 Singurul efort  pe care trebuie să îl faceţi… e un simplu copy paste.

ing. Ilie Ciută

 

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/ilie-ciuta-nu-am-sughitat-si-nu-am-tresarit-cand-am-virat-bani-pentru-mii-de-salarii-minime-platite-din-bugetul-de-stat.html

Nici până la această oră  nu aţi publicat integral materialul ci doar secvenţe interpretate apoi distorsionat.

Inainte de a da curs setului de întrebări, vă rog să  manifestaţi profesionalism în meseria pe care o practicaţi şi  să nu vă  eschivaţi de la a publica materialul trimis în forma originală. Nu puteţi avea pretentia să continuăm un dialog fără respect reciproc.

Nu numai că nu aţi publicat materialul trimis de mine dar nici măcar nu aţi reusit să îl cititi până la capăt ca să aflati că firma de producţie ABRA-COM Carei nu are nimic  a face cu politica şi deci mail-urile care vin din această directie sunt şterse fără a fi citite, de secretara mea, de etnie maghiară.

Sunt obişnuit să îmi rezolv problemele politice în mod bărbătesc, fără intermediari.  Deţin o căsuţă de mail personală, spre deosebire de primar, pe care o accesez constant. Eu nu vă trimit mail-uri pe adresa soţiei şi am pretenţia să procedaţi la fel.

Răspunsurile la întrebările solicitate sunt pregătite a fi trimise doar după  ce veţi publica atât acest text cât şi primul, trimis pe data de 7 octombrie 2015, ca răspuns la articolul incriminator pe care l-aţi semnat. Depinde de promptitudinea de care puteţi da dovadă ca să aflati răspunsurile solicitate.

 

ing. Ilie Ciută

co-preşedinte PNL Carei ”

 

De ce vă temeţi domnule Szasz Lorant să publicaţi integral materialele trimise de consilierul Ciută? Are legătură cu  recentele acţiuni  de verificare a cheltuirii banilor europeni  de la primăria condusă de naşul dvs de cununie sau cu angajarea ginerelui său în primărie imediat după preluarea mandatului şi a apariţiei în Declaraţia de Avere a acestuia a împrumutului de 60.000 lei  luat de la FDG  sau a donaţiilor similare cazului celebru  „mătuşa Tamara” ?

redacţia

 

comentarii

de Dr.ing. I.Ardelean la 28 octombrie 2015 - 19:05

Ce putin trebuie ca totul sa fie bine!

Lasati un comentariu