Minori profanatori de morminte

• publicat la: 15 octombrie 2015
Minori profanatori de morminte

În data de 13 octombrie a.c, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad, au identificat autorii infracțiunii de profanare de morminte din cimitirul ortodox Unimăt.

Este vorba despre 3 minori, din care unul cu vârsta de 7 ani și doi  cu vârsta de 12 ani, toți din localitatea Unimăt, care în perioada 10-13 octombrie a.c., au profanat un număr de 10 morminte prin distrugerea si răsturnarea crucilor de pe criptele funerare.

În cauză cercetările continuă cu privire la săvârșirea infracțiunii de profanare de morminte.

De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Comunal Săcășeni, l-au identificat și prins pe B. A., de 14 ani, din Chegea,  care, în data de 12.10.2015,  a pătruns în locuința unui bărbat din Săcășeni, pe ușile închise dar neasigurate, și profitând de faptul că în acel moment nu era nimeni în locuință a sustras o brățară din aur și 100 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „ furt calificat”.

Polițiștii Biroului  de Investigații Criminale  din cadrul Poliției municipiului  Satu Mare au identificat și prins pe  V. MIHAI de 22 ani si K. ATTILA de 22 ani, ambii  din Satu Mare, care în data de 09 octombrie  a.c., au furat  o poșetă cu acte si bani dintr-un  autoturism parcat pe str. Banat, din Satu Mare, aparținând unei tinere de 22 ani. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că la comiterea faptei ar mai  participat un tânăr de 24 ani, din Satu Mare, care nu a fost încă prins. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate urmând a fi restituit persoanei vatamate. De asemenea, de la autori au mai fost ridicate un numar de 3 aparate GPS si un laptop marca ACER ASPIRE , urmând a fi stabilită provenienta acestora .

Lasati un comentariu