Miss şi Mister Teoretic 2015

• publicat la: 16 octombrie 2015
Miss şi Mister Teoretic 2015

Timp de aproape trei ore, show ul de la Liceul Teoretic ocazionat de  Balurilor Bobocilor a ţinut spectatorii în priză.

Seara de vineri a transformat scena improvizată din sala de sport a Liceului Teoretic într-un decor  strălucitor  hollywoodian, unde au defilat la lumina reflectoarelor, cei mai frumoşi şi îndrăzneţi boboci ai anului şcolar 2015-2016.

Czier Edina, Iuhasz Vivien, Alissia Maior, Andrea Martin, Giorgia Mastan, Kanya Viktoria, Kinal Klaudia, Kinczel Antonia, Pakular Sara, Carina Someşan, Boldizsar  Dominik, Matei Hendea, Leitner Daniel, Papp Attila, Preg Daniel, Putovics Zsolt, Schupler Abel, Szilágyi Áron, Flaviu Suciu si  Cătălin Turdean au intrat in competiţia pentru câştigarea mult râvnitului titlu.

Tema aleasă  în acest an de organizatori  a fost  ,,New York City. Walk of Fame’’. Toată ideea balului a fost  gândită ca un casting pentru o superproducţie de film. Aşadar, bobocii  au păşit pe ,,Walk of Fame’’ întruchipând  protagoniştii  unor ecranizări ca ,,Love Story’’, ,,Titanic’’, ,,Fifty shades of Grey’’, ,,Grease’’, ,,Dirty Dancing’’ sau ,,Pretty Woman’’.

Prezentatorii, Larisa Latiş şi Kovacs Zoltan au prezentat juriul,  iar apoi au dat startul ,,castingului’’ pentru căutarea Miss şi Mister Boboc.

Juriul a fost alcătuit din directorul adj. al liceului, prof.  Rodica Pop, prof. Ion Laslo, Muszka  Agnes, Gozner Robert,  Veres Anett  și David Silvasi, Miss şi Mister Boboc 2013 a LTC şi Hagen Roland.

Introducerea a aparţinut organizatorilor,elevii claselor a XI-a,tematica dansului fiind în ton cu subiectul  competiţiei.

Prima proba  a concursului  Miss și Mister Boboc de la  Liceul Teoretic a fost cea tematica.  Scena s-a colorat cu ţinutele elegante ale concurenţilor. Atent, juriul a tinut cont atât de eleganţa costumaţiei, cât şi de ţinuta candidaţilor.

A urmat apoi proba surpriză,fiecare grupă de concurenţi având pregătită o surpriză aparte. Probele-surpriză  au pus la încercare dexteritatea  şi ingeniozitatea  concurenţilor.Proba dansului cu o portocală între frunţile partenerilor sau cea ţinând un ou într-o lingură fără să spargă oul în  timp ce dansau au fost cele mai atractive.

Interesante au fost si celelate probe: de a bărbieri un balon cu o lamă de ras fără a-l sparge sau a ghici melodia mimată prin semne de partener.

 

Concurenții au fost aduşi apoi cu picioarele pe pământ de întrebările capcană din proba de cultură generală.  Le-au fost puse la incercare  cunoştiinţele dar şi atenţia. În ce mână ţine făclia zeiţa ce reprezintă  Statuia Libertăţii, cine a scris drama Hamlet, cine a fost primul preşedinte al SUA…. au fost numai câteva din întrebările la care au trebuit să răspundă bobocii.

Ultima probă  a avut loc pe  ritmuri  de rock and roll. Rând pe rând, grupați în câte două perechi, boboceii s-au străduit să demonstreze că nu s-au antrenat în zadar, ci au devenit buni dansatori.

Juriul s-a retras apoi pentru deliberări. Pe ecranul din imediata apropiere a scenei, elevul Bartincki Tamas  a realizat si prezentat un scurt film cu şi despre boboci, în care spectatorii au putut urmări secvenţe din perioada  de pregătire a candidaţilor.

În timpul alocat deliberării, pe scenă au evoluat  artiştii liceului, formaţia Trio AB, care au interpretat într-o manieră originală o suită de melodii moderne, actuale, solistele Larisa Latiş, Andrada Spanci , Rap Regina, Patricia Borbelyi, Tania Gabor, Vitez Julia, acompaniate la pian de Putovics Abel, iar o trupă de liceeni au făcut o demonstraţie de Kangoo Jumps.

După lungi deliberări, juriul a decis ca să acorde titlul de Miss  Liceul Teoretic 2015 lui Kinal Klaudia, iar pe cel de Mister lui Putovics Zsolt.

Pe locul doi s-a clasat perechea  Carina Someşan – Flaviu Suciu, iar pe locul trei, Kinczel Antonia şi Boldizsar  Dominik.

Lacrimi de emoţii , strigăte de bucurie,  aplauze şi felicitări. Distracţia s-a mutat apoi în  Club Carei de la periferia  oraşului, unde se va   sărbători  până în zori.

Felicitări câştigătorilor!

 

 AnaMaria Roman 

Lasati un comentariu