Se apropie Balul Bobocilor la liceele careiene. Calendar

• publicat la: 1 octombrie 2015
Se apropie Balul Bobocilor la liceele careiene. Calendar

Se apropie cel mai important  şi aşteptat eveniment al proaspeţilor elevi ai  liceelor  din oraşul nostru, Balul Bobocilor. Primul si cel mai amplu eveniment din viata de licean.

Balul Bobocilor a devenit  un  eveniment monden în viaţa liceenilor din ultimii ani. Ţinutele purtate sunt atent alese, cu mult timp înainte, iar coafurile şi machiajul domnişoarelor sunt profesioniste. Nici pretendenţii la titlul de ,,Mister’’ nu  se lasă mai prejos, fiind atenţi la ce poartă şi mai ales cum se comportă pe scenă pentru a câştiga premiul ce le va aduce recunoaşterea şi popularitatea  pentru urmatorii ani.

Atât participanţii, cât organizatorii, elevi  din clasa a XI-a, profesori, directori, dar şi părinţi se implică pentru  reuşita unuia dintre cele mai frumoase  momente ale  primului an de liceu.

La ora actiuala,  pregătirile sunt în toi. Odată  aleşi candidaţii, au început repetiţiile pentru probele  competitiei.

Pentru  a-şi asigura o participare cât mai numeroasă, liceele vor organiza decalat Balurile Bobocilor, astfel ca tinerii careieni să poată urmări fiecare spectacol.

Startul va fi  dat de către Liceul Teoretic în data de 16 octombrie, de la ora 18.00, în sala de sport a liceului.

Tema aleasă  în acest an  este ,,New York’’. Toată ideea balului este gândită ca un casting pentru o superproducţie de film. Aşadar, bobocii  vor juca rolul unor mari actori  care participă la un casting pentru o peliculă care va rula ,,pe marile ecrane ale lumii’’.

Cei 20 de proaspeţi liceeni au fost deja aleşi, o misiune deloc uşoară, şi vor forma câte 10 perechi care vor trece prin mai multe probe de dans, cultură generală şi altele, surpriză.

Elevii organizatori din clasele a XI-a pregătesc candidatii  prin repetiţii de dans, sfaturi, ocazie cu care se distrează şi  prin care se leagă  si prietenii . Organizatorii promit un  bal memorabil şi o producţie de succes!

În aceeaşi dată de 16 octombrie , va avea loc şi Balul Bobocilor de la Liceul Romano-Catolic ,,Josephus Calasantius’’.

 Următorul Bal programat este cel de la Colegiul Tehnic ,,Iuliu Maniu’ , care se va desfăşura  în data de 23 octombrie, în sala festivă. Tematica  în jurul căreia va avea loc balul este ,,Epoca de piatră.Familia Flinstone’’. Elevii vor fi  indrumati  de coordonatorul educativ prof.Elena Coşarcă, alături de  diriginți şi elevii claselor a XI-a.

La Liceul Tehnologic „Simon Bărnuțiu ” , membrii Consililui Elevilor au decis să nu organizeze în aces an Balul Bobocilor. Indiferent de instituţia de învăţământ sau de tematica aleasă, se anunţă seri de petrecere şi distracţie a liceenilor, în care se vor desemna cei mai frumosi si isteti boboci din liceele careiene.

AnaMaria Roman

comentarii

de ayana la 2 octombrie 2015 - 07:20

abia astept balul bobocilor si distractia de dupa ballllll

Lasati un comentariu