Şeful OPC Covasna, agresat după un interviu

• publicat la: 4 octombrie 2015
Şeful OPC Covasna, agresat după un interviu

Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Covasna, Mircea Diacon, a fost agresat vineri dimineaţă într-o benzinărie din municipiul Sfântu Gheorghe.

Agresorii, doi indivizi, pe care nu-i cunoaşte, l-au lovit cu pumnii, după care au fugit printre blocurile din zona Gării. Diaconu a precizat, potrivit Agerpres, că a depus plângere la Poliţie şi a scos certificat medico-legal.

El a mai menţionat că în primăvara acestui an, în timpul manifestărilor organizate cu prilejul Zilelor Sfântu Gheorghe, autoturismul de serviciu al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Covasna, parcat la sediul instituţiei, a fost devalizat prin lovire de către persoane rămase neidentificate.

Diacon nu exclude posibilitatea ca aceste incidente să aibă legătură cu controalele desfăşurate de instituţia pe care o conduce.

În acelaşi timp, redacţia „Condeiul ardelean” transmite, într-un comunicat, că a luat act cu tristeţe de maltratarea lui Mircea Diaconu, amintind că evenimentul a avut loc după apariţia unui interviu în ediţia tipărită a ziarului, „Oamenii aceştia nu înţeleg că şi dânşii trebuie să respecte legea. Există o elită aici, în judeţul Covasna, care e protejată în faţa legii”.

Redăm în continuare interviul cu şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Covasna, comisar-şef adjunct Mircea Diacon, apărut în „Condeiul ardelean” şi realizat de Doru Decebal Feldiorean.

– Bună ziua, domnule comisar-şef adjunct Mircea Diacon! De la bun început nu vă ascund faptul că v-am solicitat acest interviu întrucât am observat, de pe site-urile de socializare, din mass-media, dar şi din comunicatele de presă remise de instituţia pe care o conduceţi, că pentru dumneavoastră vara care tocmai s-a încheiat a fost una fierbinte nu doar la propriu, la fel ca pentru ceilalţi, ci şi la figurat. Spun aceasta pentru că prin acţiunile dumneavoastră, desfăşurate în concordanţă cu sarcinile de serviciu pe care le aveţi, aţi deranjat multă lume prin judeţul Covasna, în mare parte din rândul etniei ungureşti, dar mai exact aş spune… din rândul conducătorilor, membrilor, simpatizanţilor şi, probabil, cotizanţilor UDMR. Spuneţi-ne cum aţi reuşit una ca asta? Cum aţi reuşit să deveniţi un fel de persona non-grata pentru uniunea separatistă, aidoma fostului prefect Codrin Munteanu cu numai câţiva ani în urmă?

integral pe cotidianul.ro

comentarii

de edward la 4 octombrie 2015 - 19:17

seful romicilor ia cota parte din buzunarul lui lajossi au pus la punct o retea in tot orasul ca sa afle cine ce face si cu cine se intalneste.
la piata vand engro dohan si politia intoarce capul si la fel in blocurile primariei da nu cred ca la domnu ciuta ii este frica de ciumafarii lui lajos care ii dadea jos sortul pe tern in fata tribunelor cand il fluierau la meci.

Lasati un comentariu