Când opinia bate gazeta dar şi adevărul gol-goluţ. DNA ridică documente de la sediul gazetei conduse de finul primarului Kovacs

• publicat la: 17 noiembrie 2015
Când opinia bate gazeta dar şi adevărul gol-goluţ. DNA ridică documente de la sediul gazetei conduse de finul  primarului Kovacs

Brusc, de o lună încoace, şedinţele Consiliului Local Carei au devenit subiect de abordat  de către finul jurnalist al primarului Kovacs. Cu domiciliul  în Carei, deci mai aproape de părintele său spiritual, acesta s-a grăbit luni 16 noiembrie să insereze mai întâi relatarea şedinţei pe blogul său personal şi apoi la cotidianul judeţean unde este director, conform capturii  de mai sus.

Neavând prea multă inspiraţie,  a postat acelaşi articol pe ambele pagini online. Nici un cuvânt însă despre suma de 700 mii lei alocată pentru plata în avans a salariilor medicilor  şi care nu se mai regăseşte….  deşi ca economist de meserie am fi aşteptat detalii suplimentare mai ales că are şi şansa de a face parte din anturajul primarului deci ajunge mult mai rapid la informaţii.

Tăcere totală şi despre  faptul că naşul său,  primarul Kovacs, consideră că nici un consilier nu este în stare de incompatibilitate deci nici consilierul Bucureştean. Cu alte cuvinte, un articol întocmit pentru a cosmetiza imaginea nănaşului său, primarul Kovacs pe care îl fereşte de orice postură în care ar fi dezavantajat de consecinţele acţiunilor sale. Pentru a vă convinge pe deplin de cele menţionate de noi, vă invităm să  urmăriţi filmul derulării şedinţei extraordinare a CL Carei din data de 16 noiembrie 2015.

Video şedinţă.

Restul sunt poveşti numai bune de adormit cititorii neavizaţi şi neinformaţi.

La ora actuală, tocmai s-au încheiat percheziţile la sediul CJ Satu Mare dar ce este mai interesant  este că au fost ridicate documente de la birourile din Botoșani și comuna sătmăreană Odoreu ale firmei Tehnic Asist, sediul Nord-Vest TV și al Gazetei de Nord-Vest, birourile Serviciului Public de Administrare a Sistemului Integrat de Management al Deşeurilor din Judeţul Satu Mare,  din sediul PSD Satu Mare, ANAF București, firme din Ilfov și de la mai multe persoane fizice. Anchetatorii vizează modul în care au fost atribuite contracte de achiziții firmei Tehnic Asist Botoșani și modul în care a fost finanțat trustul de presă, notează voceatransilvaniei.ro.

Societatea Tehnic Asist din Botoşani are lucrări  derulate  şi cu primăria Carei, prin proiectul ce prevedea pavarea căilor de acces din cartierele Mihai Viteazu I şi II.

Poate acesta e motivul pentru care finul jurnalist al primarului Kovacs nu a mai avut timpul necesar a consemna toată derularea şedinţei extraordinare a CL Carei şi nici opinie de împărtăşit careienilor!

redacţia

comentarii

de japca la 17 noiembrie 2015 - 17:51

In sfarsit !!!Tehnic Asist..Dar de Teldrum ,inca nimic?
Curios faptul ca in SM vin si castiga licitatii firme de la extreme: Botosani, Alexandria…Din Caras sau Sulina, inca nimic???

de Horia Mărieș la 17 noiembrie 2015 - 19:30

Pe fin, ca director al GN-V nu l-au ridicat incă?
Păcat, dar nu-i nimic, o să-l ridice sigur pe nănăș.

de tudor la 17 noiembrie 2015 - 23:40

va frica ca va cauta DNA si va faceti curaj cu articole comendate pe bani frumosi???
cand scrieti ca vecinu lui jeno e adus de consilier si vinde flori la gradin ite si scoli pe banii primariei si la fel si szabi 5 firme cu mesele lui servite la buli de tulipani….cand puneti cate medicamante a vandut hago la primaria carei????

de hehe la 17 noiembrie 2015 - 23:46

NAHHHHHHH ACUMA VORBITI :))))

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2015 - 03:49

La Mulţi Ani, (DE PUȘCĂRIE) Mircea Govor!
16/11/2015 | Filed under: Locale, Top News | Posted by: Gazeta Nord Vest, Szasz Lorand

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2015 - 05:49

La această ora matinală ( 5:45 )!de miercuri 18 noiembrie 2015 („ceasul” BdeC este cu o oră in urmă), modul în care presa județeană și cea locală au oglindit deșcinderile mascațiilor de DNA Oradea la CJ SM (Ștef și Govor), la GN-V proprietar fiul lui Mircea Govor, director Szasz Lorand, este următorul:

– Gazeta de Nord Vest tace ca porcul in păpușoi.
– Informația Zilei de Satu Mare a publicat articolul „Scris de Stela Cădar, 17 noiembrie 2015, intitulat : „Update: Descinderi DNA la Consiliul Judeţean Satu Mare. Procurorii ridică mai multe acte”
– Nagykároly de pe domeniul ro tace ca porcul în păpușoi.
– Opiniedecarei tace ca porcul in păpușoi.
– Anziksz tace ca porcul in păpușoi.
– Buletin de Carei a publicat articolul „Când opinia bate gazeta dar şi adevărul gol-goluţ. DNA ridică documente de la sediul gazetei conduse de finul primarului Kovacs, publicat la: 17 November 2015, autor „redacția”.
– Friss Ujság a publicat articolul nesemnat „Házkutatás a megyei tanácsnál – Frissítve!” Utoljára módosítva: 2015-11-17 10:45:34

Oare ce concluzie se poate trage, fiindcă pe mine nu mă duce mintea, decât la una singură: pupincuriștii, cei mânjiți, cei plătiți, cei care își bagă mâinile până la coate in bugete locale via diverse contracte furnizări servici ca PFA, cei care sunt doar sclavi jurnaliști, au tăcut ca porcul in păpușoi; iar celilalți au scris exact ce dat a dat publicițății D.N.A., nimic mai mult.

Cine nu este de acord cu această concluzie este rugat să mă contrazică, poate să o facă dar fără să ma înjure, fiindcă trăim intr-o țară liberă și au acest drept de liberă expeimare a opiniilor este garantat de Constituta României.

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2015 - 10:29

Întrebat ce i s-a cerut în legătură cu firma Tehnic Asist, Mircea Govor a răspuns: „Nimic. Nu mi s-a spus nimic. Absolut, chiar nu am discutat problemele astea”, a spus Govor.

De asemenea, legat de perchezițiile la sediul televiziunii Nord Vest TV, condusă de fiul acestuia, Mircea Govor a spus: ”Am spus. E aceeași chestie. Nu înțelegeți? Plângerea lui Valer Marian împotriva noastră, după 16 ani după ce ne-a mâncat din farfurie. Deci asta-i toată problema. Dar părerea mea este că el nu trebuie să doarmă, nu eu”, a încheiat Govor.

Săracii Ștef și Govor, imi este tare milă de ei!
Nici nu pot să mă bucur destul de necazul lor.

Tot aștept ca D.N.A. să ajungă și în orașul meu natal, recte (de la rect) la Primăria Carei.

Au avut si ei contracte cu Tehnic Asist Botosani: „Modernizarea spațiilor verizi publice urbane, etc., in cartierele Mihai Viteazul I și Mihai Viteazul, două lucrări începute, dacă nu mă înșeală cei doi neuroni, prin 2012 și având o valoare cumulată de 3.241.122 + 2.641.736 = 5.882.858 lei, adică de aproximativ 1.300.000€.

La uzuala șpagă de min. 10%, care se poartă și care se cuvine de drept la toate unitățile administrativ teritoriale (U.A.T.) din țara asta, rezultă că cei interesați din Primaria Carei „au palmat” o mită de cca 13.000€. Nu este nici foate mult mult, dat nici puțin.
Cu Teldrumul lui Liviu Dragnea cei de la Carei nu au avut încă, ce-i drept, nici un contract. Pe ăia tot Govor i-a găzduit prin județ.

Sunt foarte ingrijorat și de tăcerea vinovată a celui ce-și scuipa zilnic bojocii și urdorile pestilențiale sub formă de opiniedecarei.
O fi beteag, sau i-au dăunat major descinderile mascaților de la D.N.A. făcute la sediul Gazetei la care este director?
Eu sper sincer că o să se facă bine-sănătos-și la pungă gros cât mai curând posibil fiindcă textele pline de umor negru ale „unui careian informat care nu poate fi manevrat!” și nici măcar mani_pulat, ne sunt foarte utile.
Fără ele viața pare să fie mult mai searbădă și mult mai tristă.

de Petre la 18 noiembrie 2015 - 15:44

Nu citesc de ani de zile Gazeta de Nord Vest dar azi am zic ca vreau sa vad ce scrie de domn Govor. Vai de mine, cica mesajul e „La multi ani”. Nu-s dezamagit deloc, n-o sa-l mai citesc inca ceva ani de zile deoarece asta numai gazeta nu e!

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2015 - 20:36

Povestile govoriste sunt vechi și halucinante, se pot gasi mai multe dintre ele pe YouTube, prezentăm aici doar o mică mostră, spre plăcuta readucere aminte.

Acum incep să-l înțeleg pe vecepreședintele CJ SM, pe preșul org. județene PSD SM, de ce are el coșmarul numit „plângerea lui Valer Marian după 16 ani după ce ne-a mâncat din farfurie” și crede că de acolo i se trag toate belele și relele.
Sigur că da, suntem de acord cu dãnsul: nici senatorul nu este ușă de biserică, nici el nu pare să aibă toate țigle puse bine pe acoperiș, ba dimpotrivă.

Mă repet: sunt siderat fiindcă o opiniedecarei, care făta zilnic pamflete superdrăgălașe, careianul informat care nu poate fi manevrat, a pus de data asta batista foarte strâns pe țambalul gazetei la care este director și nu suflă nimic, tace exact ca porcul în păpușoi pe marginea subiectului devenit cartof fierbinte, cel al călcării locațiilor govoriste de la CJ, gazetă, tv si de acasă, de mascații de la DNA Oradea. Individul a intrat in mod cert în silenzio stampa.

https://m.youtube.com/watch?v=j4PTvBTeDHk

de Horia Mărieș la 19 noiembrie 2015 - 01:22

Să mai și zâmbim puțin:

http://youtu.be/zOcaLOBOXV4

de joszef la 19 noiembrie 2015 - 08:50

cu autocarele nu veti merge la dna da cu duba de saij’ da cai sigur veti merge..
https://www.youtube.com/watch?v=BsxvBnlhQQk

Lasati un comentariu