Cartierul MVII: Atenţie unde călcaţi

• publicat la: 20 noiembrie 2015
Cartierul MVII: Atenţie unde călcaţi

Pe strada Octavian Goga, lângă supermarketul central din Carei există o gură de canal foarte periculoasă şi nesemnalizată în vreun fel. Locuitorii din cartierul respectiv au apelat la Buletin de Carei pentru a atrage atenţia  asupra acestui pericol.

După cum vedeți în imaginile de mai jos, ziua, dar mai ales seara, oricine se poate împiedica şi  cădea în această gură de canal, dacă este întuneric.

Și dacă sunteți prin zonă, fiţi cu  ochii larg deschişi pentru a evita capcana!

AnaMaria Roman

comentarii

de Horia Mărieș la 20 noiembrie 2015 - 22:53

Nu știu dacă această gură de canal păcatoasă, periculoasă și năzdrăvană are legătură sau nu cu lucrările (ne)executate ca lumea de SC Tehnic Asist Botosani SRL in Carei, prin proiectul ce prevedea pavarea căilor de acces din cartierele Mihai Viteazu I şi II, știu doar că această firmă plătește impărătește gazeta la care director este un szasz, pentru ca să-i apară in fiecare zi reclama in ziar.

Feedback-ul este evident. Gazeta la care director este un szasz, are ca proprietar in acte pe fiul vecepreșului CJ SM, vece care a acordat contracte generoase in judetul SM firmei botoșănene Tehnic Asist.

Sau altfel spus, „mi-ai dat contracte dragă mirciulică, îti dau o parte din șpagă prin plata reclamelor ce apar în gazetă”. Tot circuitul banilor șpăguiti pare să fie cât se poate de curat, asta doar pentru cei proști și naivi, bineînțeles. Tot bineînțeles este că szaszul nu știe nimic despre acest business fiindcă tace atât la bursa zvonurilor cât și la opiniedecarei cu referire la subiectul ce te asistă tehnic, exact ca porcul în păpușoi și fiindcă el nu înțelege di loc nici pi șentru nici pi margini dialectul nord-moldovenesc (botoșănean), chiar dacă este ditamai director de gazetă cu studii lingvistice solide privind amplasarea virgulei în propoziie și chiar dacă este fin de primaș.

În context se pot nota declaratile unor surse judiciare citate de BIHOREANUL și anume că în Satu Mare percheziţiile s-au desfăşurat, printre altele, în biroul vecepreșului Consiliului Judeţean, Mircea Govor, la sediul organizaţiei judeţene a PSD, respectiv la grupul media patronat de fiul vecepreședintului CJ, care deţine un post TV şi un ziar local.

Simultan, alte echipaje coordonate de DNA Oradea au percheziţionat sediul firmei de construcţii Tehnic Asist Botoşani, beneficiarul unor contracte publice în judeţul Satu Mare şi, nu în ultimul rând, biroul vicepreşedintelui ANAF, Florin Tunaru.

Conform aceloraşi surse, ancheta este în plină desfăşurare şi vizează, printre altele, suspiciuni cu privire la atribuirea unor sume mari de bani din bugetul judeţului şi al altor primării către mai multe companii media din judeţul Satu Mare, între care şi grupul coordonat de fiul vicepreşedintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor, adică și gazeta la care director este azi un szasz, demnul urmaș al prietenului său împușcat, al lui castorică. Totodată, investigaţiile vizează şi unele legături neprincipiale dintre Mircea Govor şi persoane situate în funcţii importante la nivelul central al PSD.

……………………………………………………………..
Un Post Sciptum nevinovat orădean referitor la justiție, conform principiului „nu există pădure fără uscături”:

COMUNICAT – BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE – D.N.A.

Prin decizia penală nr. 409 din 10.11.2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât următoarele:

1. Condamnă pe inculpatul PUŞCAŞ MIRCEA, judecător la Curtea de Apel Oradea, la data faptelor, la o pedeapsă de 4 ani închisoare şi interzicerea, atât pe timpul cât şi pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi fals în declaraţii (2 infracţiuni).

Lasati un comentariu