Câte un singur candidat pentru cele 3 posturi de la Centrul Social Carei

• publicat la: 6 noiembrie 2015
Câte un singur candidat pentru cele 3 posturi de la Centrul Social Carei

Pe site-ul Primăriei au fost afişate rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor contractuale de execuţie din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială.
Toate cele 3 candidate pentru posturile de coordonator centru, asistent social şi psiholog au fost admise la prima etapă a concursului, cea de selecţie a dosarelor.

Pentru postul de coordonator centru a fost admis pe baza dosarului, Alina Marilena Codescu, singura candidată, pentru cel de asistent social  Nicoleta Gabriela Racolţa, iar pentru cel de psiholog Ornela Florina Mateş, la fel singurele candidate, după cum arată comunicatul.

Singurele rămase în cursă pentru posturile la care au concurat, candidatele Alina Marilena Codescu, Nicoleta Gabriela Racolţa şi Ornela Florin Mateş vor susţine proba scrisă în data de 11 noiembrie, la ora 10.00, la sediul Primăriei Carei.

Comisia de concurs a fost formată din Dumitru Paşca-preşedintele comisiei şi consilier la Biroul de Asistenţă Socială,Kiss Istvan, şef serviciu  Birou Resurse Umane, Relaţii cu publicul, Mateş  Camelia Doina, consilier juridic, Serviciul Urbanism, Protecţia Mediului, Comercial, Makranczi Agneta, consilier la Biroul Resurse Umane, Relaţii cu publicul din cadrul Primăriei Carei.

Lasati un comentariu