Din ciclul “merge şi aşa” la Carei. Atenţie şoferi!

• publicat la: 1 November 2015
Din ciclul  “merge şi aşa” la Carei. Atenţie şoferi!

O nouă capcană pentru şoferii care au străbătut aseară strada Viilor din municipiul Carei. O lucrare  pe o anumită porţiune din carosabil a fost lăsată neterminată fără a fi semnalizată.

Cutuma “merge şi asa”  e din nou prezentă la Carei. Nu au  trecut decât 10 zile de la semnalarea lipsei semnalizărilor lucrărilor de pe Calea Mihai viteazu din mun.Carei, ce au dus la numeroase avarii ale şoferilor în teafic pe acea porţiune, că  avem din nou un caz similar. Cu alte cuvinte, acesta este respectul acordat contribuabililor şoferi.

Aşteptăm să fim din nou înfieraţi pentru că semnalăm problemele cu care se confruntă careienii, în lipsa oricărei alte măsuri de postare a semnalizărilor necesare şi de asumare a greşelilor. Buletin de Carei  rămâne însă conectat la nevoile oricărui contribuabil careian indiferent de naţionalitate sau categorie socială.

redacţia

 

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

Lasati un comentariu