Post vacant la Primăria Carei

• publicat la: 24 noiembrie 2015
Post vacant la Primăria Carei

Un nou anunţ despre un post vacant  scos la concurs în Primăria Carei a apărut la avizierul de la sediul primăriei.

  După ce în urmă cu o lună de zile apăruse un post de consilier  grad IA la Direcţia de Învăţământ – Sănătate, la care nu a fost depus niciun dosar de înscriere, acum se pune din nou, la dispoziţie un post contractual de execuţie, pe perioadă nedeterminată, de consilier în cadrul aceleiaşi  Direcţii de Învăţământ-Sănătate, conduse de Varna Levente, în calitate de director.

Se solicită  studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor umaniste şi arte ori studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de bază ştiinţe sociale, domenii de licenţă ca: a) ştiinţe administrative b) ştiinţe ale comunicării c) relaţii internaţionale şi studii europene.

Nu se specifică dacă se cere o anume vechime în muncă sau în specializare.

 Pentru postul scos la concurs nu se solicită nici un fel de cerinţe legate de experienţă sau studii în domeniul medical, dar  există varianta studiilor în domeniul …artei,  cerinţe legate de studii în domeniul administrativ sau ale comunicării.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia sunt  afişate şi pe site-ul instituţiei Primăriei Carei www.municipiulcarei.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei , la Serviciul Resurse Umane, tel.  0261.861566.

Concursul se va desfăşura după calendarul următor:

  • 16 decembrie 2015, ora 10.00: proba scrisă;
  • interviul va avea loc  în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise

Bibliografie:

  • LEGEA nr.477 din 8 noiembrie 2004 privind Codul de conduită a personalului contractual din autorităţile şi instituţiile publice;
  • LEGEA nr.1 din 5 ianuarie  2011  educaţiei naţionale:
  • LEGEA nr.215 din 23 aprilie 2011 (*republicata*) administraţiei publice locale.

 redacţia

comentarii

de caraian scarbit la 25 noiembrie 2015 - 09:46

Cine da din curr?si cat?la cine?

de mister la 16 decembrie 2015 - 18:31

A sosit,ziua examenului,pt postul de consilier invatamant-sanatate…exact cum ne-am asteptat,un ungur,prieten cu toti inclusiv cu Beko,reuseste sa ia nota 8 ,fara sa se forteze mult,fara sa corespunda nici ca studii cu ce se cere…fara sa-si depuna dosarul pana la termen…pana cand? ne e scarba,dar lor nu le e rusine!

Lasati un comentariu