„Acolo este ţara mea” cucereşte juriul şi publicul X-Factor

• publicat la: 19 decembrie 2015
„Acolo este ţara mea” cucereşte juriul şi publicul X-Factor

Andrei Ioniţă, tânărul basarabean de 23 de ani, venit din raionul Dubăsari, s-a impus aseară  în competiţia X-Factor si  va evolua în Gala de Crăciun. Melodia cu care a cucerit publicul a fost una din creaţiile lui   Tudor Gheorghe, „Acolo este ţara mea”

Se dovedeste astfel că melodiile româneşti  sunt în topul preferinţelor tinerilor spectatori care au umplut  până la refuz sala.

Tânăr hotărât, dintr-o bucată, Andrei Ioniţa a reusit să transmită auditoriului frumoasele sale sentimente patriotice, dorinta sa de a-şi vedea reîntregită întreaga ţară.

Prima sa aparitie în aceasta competiţie a fost la fel de vulcanică  ca toate cele care au urmat,reuşind de fiecare dată să  surprindă în mod deosebit de plăcut.

Pe 16 octombrie, Andrei Ionita impresiona până la lacrimi juraţi şi spectatori deopotrivă, cu melodia manifest „Cântă cucu, bată-l vina”.

Prestatia sa a fost pe măsura cântecului ales iar aprecierile juratilor nu lasă loc de interpretări:

„Ce-ai făcut tu aici este un moment artistic, un cântec manifest! Nu e român adevărat care să te asculte și să nu vibreze!”, spuhea atunci Stefan Banica jr., potrivit  xfactor.a1.ro

Au urmat apoi piesele   „Lume, lume” , „Rugă pentru părinţi”, fiecare dintre acestea  fiind o adevărată  lecţie de patriotism.

Aseară, am ascultat piesa „Acolo este ţara mea” de Tudor Gheorghe, si acelasi Stefan Bănică jr. mărturisea de această dată că „Drumul tău este teatru-muzică, nu muzică-teatru”.

Tânărul Andrei Ioniţa ne oferă o lecţie de viaţă,  de comportament, spirit civic  şi atitudine faţă de valorile noastre naţionale, de istoria noastră.

Acesta este Andrei Ioniţa.

https://www.youtube.com/watch?v=Umd4PWKmwZ8

https://www.youtube.com/watch?v=r4HrE3omS1o

redacţia

comentarii

de vasile la 20 decembrie 2015 - 11:36

Bravo Baiatule! Sunem tare mandri sa avem asa flacai!

Lasati un comentariu