Lucrările de pe străzile Iorga şi Ecoului înainte cu 2 săptămâni de recepţia finală

• publicat la: 13 decembrie 2015
Lucrările de pe străzile Iorga şi Ecoului înainte cu 2 săptămâni de recepţia finală

Cu două săptămâni înainte de finalizarea Masterplanului implementat de Apaserv SA Satu Mare pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare, străzile din Carei  se prezintă ca un coşmar urât din care aştepţi să te trezeşti.

Imaginile surpinse sunt de pe străzile Nicolae Iorga şi Ecoului, străzi care erau asfaltate , cu canalizare funcţională.

Pe str.Nicolae Iorga conductele au fost introduse în pământ dar lucrările  sunt departe de a fi terminate.

Disconfortul creat este amplificat de faptul că mânuitorii de utilaje grele nu sunt atenţi şi mai rup  din când în când cablurile de curent ale locuitorilor .

Au început lucrările şi pe strada Ecoului.

Au mai rămas 15 zile până la termenul de recepţionare a lucrărilor  din întreg oraşul……şi nu e o glumă.

Nici faptul că proiectantul nu a prevăzut racorduri la consumatorul final….Detalii aici.  ….şi nimeni din primăria Carei nu a sesizat lipsa acestor prevederi din proiectul firmei franceze…

De la Apaserv SA nici un comunicat oficial.

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 14 decembrie 2015 - 01:24

Jaj de szép! zise și primașul.

de Baltilir la 14 decembrie 2015 - 01:51

Sa nu uitam nici de strada baltilor unde de ani de zile un taxi nu vrea sa intre iar acum e si mai rău dupa ce au fost făcuta reteaua de canalizare , ar trebui sa vina domnu „primar” sa facă o plimbare pe strada baltilor sa vedem daca dansului iar plăcea sau domnu vice sa vina nu doar pe strada danko acolo unde aduna voturi .

de Baltilor la 14 decembrie 2015 - 01:58

Ati putea veni intr-o zi sa faceti niste fotografii si pe strada baltilor sa va aratam mai multe si aici sa vedeti ce gropi de gunoi sunt si multe altele focar de infecti dar interesează asta pe cineva nu mai ales nu pe kovacs el stie sa dea ordine doar înainte de alegeri însă si atunci doar promisiuni iar însă vad ca careienii inca nu si-au dat seama cine este de fapt primarul nostru, păcat de viitorul careiului păcat mare păcat .

de RUSINICA la 14 decembrie 2015 - 12:11

am umblat foarte mult pe str baltilor si nu am lasat niciodata o punga cu mizerie pe strada cei care stau acolo nu au grija de strada lor dar de plans se plang mereu mai puneti si voi mana pe lopata si matura

de mircsea la 14 decembrie 2015 - 13:35

te referi la strada unde vicele a dat liber la carat gunoaiele din oras???? am vazut acolo maldarul de gunoaie carate cu carutele/ 50 de lei transportul. la alea te referi?

de Ing.silv.dr. Ionel LUPU la 14 decembrie 2015 - 16:24

Fotografiile din acest text reprezinta o dovada incontestabila, privitoare la interesul Primariei din Carei pentru buna gospodarire a localitatii….. Poluarea atmosferica cu particole in suspensie dauneaza asupra sanatatii locuitorilor….. Stie cineva cate persoane au afectiuni pulmonare ?????????….

de Antoine la 14 decembrie 2015 - 17:25

Jos Primașulkovaci, jos primaria, jos Udmr, jos…….. …. Vă rog completați conform preferințelor

de Rica la 16 decembrie 2015 - 22:36

Urmarim cu interes desfasurarea lucrarilor! Atenti…….. Foarte atenti suntem!!!!!

Lasati un comentariu