Numele consilierului Ciută are interdicţie pe pagina oficială a Primăriei Carei

• publicat la: 18 decembrie 2015
Numele consilierului  Ciută are interdicţie pe pagina oficială a  Primăriei Carei

Primăria Carei nu se dezminte când vine vorba de a ascunde lucrurile şi oamenii care nu sunt pe placul primarilor.

După ce  şedinţa din data de 16 noiembrie 2015 şi cea din 7 decembrie 2015 au fost uitate de la apariţie pe pagina oficială a Primăriei Carei, relatarea celei  de astăzi, 18 decembrie 2015, ne arată  reaua intenţie a  celor ce redactează materialele ce sunt postate pe pagina unei instituţii a statului român precum UAT Primăria Carei.

În materialul postat, consilierul Ilie  Ciută, liderul PNL Carei, este notat ca şi…”un consilier local”.  Pentru a nu mai da ocazia administratorului paginii Primăriei Carei să şteargă materialele postate , am salvat materialul din care vă redăm captura din imagine.

Având în vedere că la şedinţă au participat  ambele persoane  ce se erijează în jurnalişti, una cu statut de PFA şi una ca şi consilier personal al primarului, nu se poate  arunca omisiunea pe seama unei postări scrise în  urma  relatării  unei terţe persoane.

Urmărind atent toate materialele apărute pe pagina Primăriei Carei care relatează despre şedinţele de consiliu local, consilierul Ciută nu apare în nici o imagine, la fel cum apar colegii săi, de parcă nici nu ar fi participat la şedinţe. Din fericire, înregistrările video de la fiecare şedinţă arată starea de fapt .

Rămâne însă faptul că primăria Carei continua să aplice metodele comunistosecuriste de tristă amintire ( doar primarul  a fost  membru  PCR cu diverse funcţii, la fel ca şi consilierul său personal de la publicaţia maghiară la care este redactor şef).

Dezvăluirile incomode ale consilierului Ciută deranjează până într-atât încât este omisă de  administratorul paginii Primăriei menţionarea numelui său în intervenţiile din şedinţa CL.

Vom urmări şi Procesul Verbal al şedinţei pentru a vedea dacă acolo a fost trecut nominal  la interpelarea şi propunerea sa supusă la vot.

redacţia

comentarii

de fane la 18 decembrie 2015 - 19:19

in postarile primariei nu apare numele D-lui ING. CIUTA ILIE deoarece este un nume ROMANESC iar ei nu il pot maghiariza

de karcsi la 19 decembrie 2015 - 15:47

cine cunoaste pe domnul consilier ciuta stie ca dansul numai serios vorbeste!
acel om respecta intotdeauna ce promite si respecta careienii si daca magyar sunt si daca romani!!!
pentru asta nu place la jeno si lajos de el si nu poate sa arate nimic rau de el poate numai daca spune ca creste la el par in nas ca altceva nu gaseste de vorbit rau la un asa om.
tot asa mai departe domnule ciuta ca noi pe dvst sustinem!

de dica la 20 decembrie 2015 - 04:40

Să revină dna-u la primăria cărei și să verifice toate afacerile cu tarrrr și haghen

de sabin la 20 decembrie 2015 - 10:53

respect domnule ciuta pentru ce faceti!
de astfel de oameni e nevoie,care sa nu stea cu mana la cersit mereu.ati aratat ceva in viata si aveti acasa tot ce aveti nevoie deci nu va trebe contractele cu primaria.va sustinem!

de lenuta la 20 decembrie 2015 - 12:51

curaj domnule ciuta ca noi va stam aproape!!!!
cand aud de dvs in primarie sunt toti speriati ca se afla ce mismasuri se fac pe banii nopstri!!!!

de Arnold la 23 decembrie 2015 - 20:10

domnule Ciuta da stiu ca le dati insomnii la primari si jurnalistii lui platiti.
tremura izmenele pe ei ca vreti sa ajungeti primar si sa demonstrati ca se poate conduce un oras si fara jaf ban public si fara grup de interese si sa se faca si pentru careienii obisnuiti locuri de munca..mafia e mare mai ales la poluatorul orasului care da cota parte la jenika ca sa nu primeasca alti investitori!
Careienii nemanjiti cu contracte cu primaria va voteaza !

Lasati un comentariu