Time-out în dialogul careieni-Primărie

• publicat la: 8 decembrie 2015
Time-out în dialogul careieni-Primărie

Ceea ce ar fi trebuit să fie o pagină de socializare oficială a Primăriei Carei, destinată TUTUROR careienilor, indiferent de etnie, religie sau statut social, se dovedeste pe zi ce trece o pagină  pentru liniştea şi în interesul  primarului Kovacs.

Creată de actualul său consilier personal pe vremea când era plătit ca şi PFA în 2015  cu 3.000 lei lunar pentru administrarea acesteia, pagina de facebook a Organizatiei Guvernamentale Primăria Carei a ajuns să consemneze stirile doar aleatoriu, după bunul plac  al noului administrator care desigur că are şi un superior ierarhic!

Suntem în data de 8 decembrie si încă nu a fost consemnată şedinţa Consiliului Local Carei din data de 16 noiembrie cu hotărârile adoptate atunci dar nici cea de ieri, 7 decembrie 2015. AICI.

Am fi curiosi să aflăm dacă şi salariul celui ce se ocupă de această pagină este virat cu astfel de …pauze.

Nu mai vorbim despre faptul că niciodată pozele postate nu surprind consilierii liberali, formatiunea  care nu este în alianţă cu UDMR Carei, al cărei presedinte este primar şi ai cărei membrii fac parte din staff-ul  oraşului.

Atâtea persoane  cu statut de PFA, plătite din banii careienilor pentru a le aduce mai aproape ultimele informatii  şi  tot nu se pot ridica la cantitatea de informaţie oferită de presa independentă care   întâmpină probleme în obţinerea de informaţii oficiale.

Aşteptăm să citim  cum se face că nimeni din conducerea Primăriei Carei nu a sesizat faptul că în  proiectul după care a fost implementat de Apaserv Masterplanul de lucrări nu apare racordarea consumatorilor careieni!

Să fi fost indiferenţa  conducerii primăriei aşa de mare, o scăpare  sau doar incompetenţa? Deranjează şi una şi cealaltă pentru că noi suntem contribuabili oneşti, adică ne plătim la termen toate taxele şi impozitele locale sau de alt fel!

La  ce salarii încasează angajaţii din primărie , manageriaţi de primarul Kovacs, avem pretenţia ca grija faţa de contribuabilul careian să fie pe măsură.

Nu am văzut nici o poză cu situaţia în care trăiesc careienii de pe străzile unde se fac lucrările de extindere a reţelei de apă-canal. E o ruşine să fie prezentate?  Credeţi că dacă postaţi pe pagină numai îngeraşi de Crăciun veţi abate atenţia de la problemele reale cu care ne confruntăm în prag de iarnă? Aţi urmărit în ce condiţii vieţuiesc bătrânii de la Centrul Alexandru? Când aţi fost ultima dată în vizită acolo domnilor primar, viceprimar, administrator, directori, consilieri, etc… Dar la centrul social unde se ocupă de copii nevoiaşi surorile  greco-catolice românce şi de unde aţi tăiat orice ajutor financiar de 2 ani? Cu banii daţi pe cei 2 cai de rasă surorile greco-catolice se descurcă 5 ani! Pentru că doar 8 mii lei primeau  ANUAL  pentru cei 20 de copii şcolari avuţi în grijă.

Reveniţi puţin la realitate şi îndrăzniţi să intraţi în dialog cu careienii care plătesc taxe şi impozite din care oferiţi apoi salarii de directori la angajaţii primăriei!

Nu mai aruncaţi banii careienilor în buzunarul consilierilor jurnalişti plătiţi doar pentru denigrarea adversarilor primarului Kovacs  ci investiţi-i în asfaltarea străzilor( şi altele decât cele pe care locuiesc angajaţi…importanţi din primărie) , în renovarea WC -ului de la stadion,  în amenajarea Serviciului de Ambulanţă Carei, în întreţinerea  blocului din spatele Teatrului şi a Primăriei…etc.

Nu ascundeţi informaţia reală dragi primari pentru că mai devreme sau mai târziu tot va ieşi la lumină!

Buletin de CAREI- ziarul independent al careienilor contribuabili oneşti

comentarii

de Horia Mărieș la 8 decembrie 2015 - 15:43

Citez: „Irimescu: România va returna Comisiei Europene 800 mil. euro din fondurile pe dezvoltare rurală” România va returna Comisiei Europene cel puţin 800 de milioane de euro din fondurile alocate pe dezvoltare rurală prin PNDR 2007-2013, a declarat, luni, Achim Irimescu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, la o conferinţă de specialitate.
„Avem foarte multe fonduri alocate (PNDR 20014-2020 n.r.). Am avut şi pentru perioada anterioară, dar din păcate nu am reuşit să le utilizăm în integralitate. Cel puţin 800 de milioane (de euro n.r) vor fi returnaţi Comisiei Europene şi este dureros că se întâmplă aşa pentru că vă imaginaţi, cu 800 de milioane de euro se puteau face multe afaceri în mediul rural care să aducă o viaţă mai bună fermierilor şi mai ales celor care desfăşoară activitatea în afara agriculturii. Din păcate, în mediul rural principalul furnizor de locuri de muncă este totuşi agricultura”, a spus Achim Irimescu, la conferinţa „Dezvoltarea integrată a mediului rural în România”.

Pe lângă faptul că suntem foarte săraci, in plus, mai suntem și proști fiindcă nu suntem în stare să halim fondurile europene.

Aceeași șituație se intâmplă si pa la Primaria Carei: Pe lângă faptul că este foarte săracă, conducătorii ei mai sunt și foarte proști.

Astea sunt cele două ghinioane majore: al României și al Careiului.

de JOJI la 8 decembrie 2015 - 16:19

Jajjjjjjjjj de jo doamna draga,jo nu mai votez pe ei in veci,ca oamenii astia consilier privat fac numa ce nu trebe.Asa este cand ai numa csicska pe acolo in primarie srl sau pfa cum scrie.Vannak ilyen csicska emberek.
Na apoi or veni si vremuri mai bune,ca noi vedem pe nealkosi ca nu isi merita
salar mare,apoi se supara daca ii mai trageti de ureche.Befolyasolo a polgarmesterek.

de Timi la 8 decembrie 2015 - 23:25

satui de jeno si gaska!
votam pe domnul ciuta primar!!!

Lasati un comentariu