Un Moş Nicolae de neuitat pentru copiii nevoiaşi

• publicat la: 6 decembrie 2015
Un Moş Nicolae de neuitat pentru copiii nevoiaşi

În ajun de Moş Nicolae, Asociatia ,,Împreună”- Egymásért Egyesület (ASIEE) a organizat câte un eveniment dedicat atât copiilor, cât şi celor  bătrâni.

Sâmbătă, cu începere de la ora 15.00, la Centrul Cultural din Carei s-au adunat 145 de copii nevoiaşi provenind de la centrele de copii  Stella Maris, Congregaţia ,,Surorile Maicii Domnului”, a măicuţelor piariste, de la  Casa de copii ,,Lăcrimioara”,  dar şi copii ai  familiilor  pe care le ajută asociaţia careiană.

Pentru ei a fost susţinut un spectacol „magic” de un iluzionist dublu recorder Guiness.  După spectacol, în curtea Centrului Cultural, copii au fost aşteptaţi de o mulţime de moşi pe motociclete.Aceştia le-au dăruit câte un pachet şi le-au dat posibilitatea să  urce pe motoarele  atractive.

Datorită donaţiilor primite de la motociclişti, după masa  s-a organizat un spectacol  şi la  Centrul de îngrijire şi asistenţă socială,,Alexandru”, aducând puţină magie şi în sufletul bunicuţelor şi al bunicilor din centrul careian.


ASIEE mulţumeste lui Dumnezeu că a avut parte de bucuria copiilor, precum şi partenerilor de la Centrul cultural carei, bikerii-lor de la Free Wolves Spirit şi Viking MC.

redacţia

Lasati un comentariu