Consilierul primarului Kovacs se preocupă de câinele furat al consilierului Ciută nu şi de starea în care se află oraşul

• publicat la: 8 ianuarie 2016
Consilierul primarului Kovacs se preocupă de câinele furat al consilierului Ciută nu şi de starea în care se află oraşul

Cei care intră pe pagina de socializare a primăriei Carei au observat cu siguranţă că situaţia în care se află oraşul Carei în ultima perioadă de timp nu face obiectul preocupărilor celor din administraţia locală. Adică este IGNORATĂ  total! Aceştia sunt interesaţi în ultimul timp de tot ce se întâmplă în gospodăria consilierului liberal Ilie Ciută. Intenţia sa de a candida la primăria Carei a declanşat o adevărată isterie din partea consilierilor primarului Kovacs şi a finului şantajist al acestuia, rămas pe drumuri după declaraţia oferită procurorilor DNA în dosarul în care este anchetat Govor Mircea, fost vicepreşedinte al CJ.

În municipiul Carei mai există drumuri de pământ şi drumuri pietruite, mai există străzi fără canalizare dar nimic  din aceste realităţi nu intră în vizorul celor plătiţi din banul public pentru a veghea la bunăstarea cetăţeanului careian!

Ceea ce contează pentru primarul Kovacs prin consilierii şi finul său şantajist este încercarea de anihilare a liderulului  liberal careian, consilierul Ilie Ciută prin activarea unei reţele de dezinformare pe toate canalele media controlate de aceştia.

Acesta a fost de fapt motivul pentru care primarul Kovacs plăteşte din banul public ca şi consilieri personali doi ziarişti din presa de limbă maghiară, total pe dinafara oricărei probleme de ordin economic sau managerial.

Ascunderea realităţii şi consemnarea denaturată a oricărui fapt au devenit lege în primăria careiană.

Orbiţi de intenţia de denigrare a consilierului Ciută, consilierii şi finul au omis să verifice  dacă nu cumva există suspiciunea de furt al celor 2 câini ai consilierului Ciută. Ar fi aflat că există o sesizare în acest sens depusă la poliţia municipală  din municipiul Carei, cea care nu depinde de primărie şi nu se subordonează  „în totalitate”  acesteia.

Furtul celor 2 animale de casă nu este prima încercare de  intimidare a familiei consilierului. Au mai existat tentative de furt de la adresa acestuia, unele concretizate prin dispariţia genţii din maşina proprietate personală aflată în curtea locuinţei iar altele zădărnicite de vecinii inimoşi.

Ce este curios este că nici cei doi ziarişti aflaţi pe statul de plată al primăriei Carei şi nici finul şantajist al primarului nu au consemnat evenimentul în urma căruia maşina primăriei Carei a fost confiscată în vama maghiară pentru trafic de ţigări în care era implicat şoferul viceprimarului şi soţia acestuia. Atunci a ieşit la iveală faptul că aceştia făceau naveta zilnic, la locuinţa lor din Vallaj , din Ungaria, cu maşina primăriei Carei, alimentată cu combustibil din banii careienilor. Nu a apărut în vreun material al mercenarilor jurnalişti nici intervenţia consilierului Ciută  legată de soarta a nu mai puţin de 3,3  milioane de lei ce nu se mai regăsesc în contabilitatea primăriei. Nici refuzul consilierilor UDMR din data de 24.02.2015 de a amplasa un bust al nemuritorului Eminescu în Carei.

Consilierul Ilie Ciută este independent din punct de vedere financiar şi  are în proprietate atât imobile cât şi maşini spre deosebire de primarul Kovacs care are din 2008 reţinere pe salariu în contul datoriei la bugetul de stat rezultată în urma falimentării celor 4 firme personale deţinute de-a lungul timpului.

Neexistând termen de comparaţie între cele doua personaje, deci neputând fi nici şantajat nici arătat cu degetul pentru realităţi dezonorante,  consilierul primarului care defila la serata literară din iulie 2014 în pantaloni scurţi , actual membru în biroul permant al UDMR Carei, este preocupat de soarta dispariţiei câinilor consilierului Ciută. Că doar  nu poate inventa la adresa consilierului ales Ciută  datorii similare celor pe care le are primarul Kovacs….

Careieni dormiţi liniştiţi. Până se află la cârma oraşului echipa condusă de primarul Kovacs NU  veţi  avea parte de  atenţie din partea acesteia.

Dovadă ?…După aproape 8 ani de mandat,  străzile de pământ se află la locul lor la fel ca acum 8 ani iar pentru apa termală  extrasă din subsolul municipiului nimeni nu plăteşte nici redevenţă nici autorizaţie nu există  şi nici fonduri pentru dezvoltarea oraşului nu este nimeni interesat de a colecta.

Interesul brusc al consilierului primarului Kovacs pentru câinii familiei Ciută poate avea legătură şi cu faptul că are ştiinţă despre soarta lor?  Să nu fi fost un simplu furt? Atacurile la persoană din ultimul timp, împletite cu acţionarea în judecată datorită unei impresii de …onoare pierdută şi exprimarea tendenţioasă legată de dispariţia câinilor dintr-un spaţiu închis într-o perioadă scurtă de timp  lasă loc de multe interpretări şi supoziţii. La fel ca şi ignorarea realităţilor careiene de pe teren!

Buletin de Carei, de peste 10 ani  ziarul independent al careienilor

 

comentarii

de FERI la 8 ianuarie 2016 - 20:37

Ezek az emberek kicsit nem normálisak ,kék bugyiban járni nem semmi. Mehet a kékfoltos retro a Parlamentben, munkabugyiban. A polgármester kedvence.
Aj-jaj-jaj, szörnyű baj van itt kérem. Aj-jaj-jaj, még ilyen se volt.

de Palika la 8 ianuarie 2016 - 21:40

Igazad van Ferikem! Aki porost az is römane!!!

de liviu la 9 ianuarie 2016 - 09:52

aveti votul meu dle ciuta pentru tot ce faceti pentru mun Carei!
mai rar un consilier asa de implicat in problemele orasului!

de carei. la 9 ianuarie 2016 - 11:23

Domnule VIITOR PRIMAR A ORASULUI CAREI.Ciuta .Va sustinem si santem an continuare recunoscatori pentru munca dumneavoastra pentru binele cetatenilor Careiului.Sa traiti bine si La multi ani cu sanatate!Iar pentru Grof.Dr.tov.
Kovacs Jeno Eugen DEMISIA!!!!

de abdul la 9 ianuarie 2016 - 14:06

Pentru Jenu este putin DEMISIA ; trebuie sa vina DNA sa-l duca, il ateapta Govorel !!!!!!!!!!!!!

de carei. la 9 ianuarie 2016 - 17:53

DE ACORD!!!

de reka la 10 ianuarie 2016 - 00:19

credeti ca daca luati cainele de la ilie ciuta se sperie si nu mai spune in consiliu despre ce invartiti si furati de la oras?!
jos ati ajuns daca asa vreti voi sa atacati pe consilierul ciuta.
poate ar fi bine sa cautati cainele pe la capleni sau pe viziutca sau la ferma unde se pileste finul!

de fery la 15 ianuarie 2016 - 09:14

Dn-le ciută cum se procedează ca să facem un denunț la d-na….față de cei care conduc Orașu ….care fac ce vor la primărie,…marele psd-ist …iohnut nu îl urmează încă pe govor…????

Lasati un comentariu