Cu tenisul de masă la Budapesta

• publicat la: 19 ianuarie 2016
Cu tenisul de masă la Budapesta

Au început Competițiile Internaționale de Tenis de masă pentru Clubul Copiilor -TAPO Carei. În perioada 14-17.01.2016 a avut loc Hungarian Mini Cadet Open 2016 la Budapesta, unde a participat și CC-Tapo Carei cu o echipă formată din Szilagyi Paul, Bujor Dragoș și Girlea Maria.

La această competiție au participat peste 150 de sportivi din Portugalia, Germania, Belgia, Slovacia, Norvegia, Anglia, Turcia, Suedia, BHI, Italia, Grecia, Belarus, România și Ungaria.

REZULTATE OBȚINUTE : La echipe băieți s-au calificat până în sferturile de finală, după ce au învins Ungaria B cu scorul de 3-1, si au fost eliminați de Belgia A cu 1-3.  La individual, Szilagyi Paul s-a clasat în primii 8, fiind eliminat de sportivul Anand Aadil (Anglia).

În primul semestru al anului 2016 TAPO dorește să participe la următoarele competiții internationale: Budapesta, Bratislava, Praga, Zagreb și Strasbourg.

comunicat

comentarii

de colindator la 19 ianuarie 2016 - 19:19

felicitari sportivilor si antrenorilor .ps este adevarat ca domnul podoaba sa inscris in udemere

de marius la 19 ianuarie 2016 - 19:26

pai daca si tatasocru e acolo cum sa nu il ia si pe el

de podoba mircea la 28 ianuarie 2016 - 15:18

In data de 23.01.2016 a avut loc Cupa UNIRII la tenis de masa,competitie organizata de Mun .DEJ unde a participat si Clubul Copiilor -TAPO Carei ,alaturi de : Cluj,Ludus ,Zalau si Dej. Rezultate obtinute: Szilagyi Paul -locul 1(categ jun III), Reitler Eliza -locul II (jun IV) si Chiuhan Alexandra- locul 5 (categ.jun III)

de colindator la 29 ianuarie 2016 - 22:25

Nu este rusine sa te inscri in udemere chiar daca esti roman .Domnule Podoaba credeam ca o sa raspundeti la intrebare va cunosc ca fiind un om de omenie si cu caracter .PS.UDMR inseamna UNIUNEA DEMOCRATA A MOTILOR DIN ROMANIA.FELICITARI SPORTIVILOR SI BRAVILOR ANTRENORI PT REZULTATELE DE LA DEJ

de opinie la 30 ianuarie 2016 - 10:01

e in picaj udemereu de isi face reclama pe buletindecarei?
cersiti voturi de la romani deja? va e frica ca nu mai ajungeti la banii publci din romania si acum va sunt buni si motii numa sa mai luati mandate?
udmr a fost mireasa pentru toti guvernantii da pana si miresele imbatranesc si se duc…

de podoba mircea la 31 ianuarie 2016 - 22:18

Politica mea este SPORTUL !!! Nu fac parte din nici un partid politic !!! Eu personal nu am nevoie de felicitarile d-tra daca asa puneti problema !!!

de podoba mircea la 1 februarie 2016 - 08:39

Politicienii mei sunt toti aceia care calca pragul casei mele si a salii de tenis de masa(prieteni, cunostinte ,copii-sportivi si parintii acestora,toti acei OAMENI care ma sustin). Nu fac deosebire de etnie,nationalitate si culoare politica.

de bea la 1 februarie 2016 - 09:50

cei care nu au posibilitatea sa va sustina nu sunt politicienii dvs domnule mircea? nu mai bine ramaneti in sala de sport si va ocupati de copii decat sa faceti poltica?

de podoba mircea la 1 februarie 2016 - 12:26

bea draga !!! Cine face politica ??? Ocolesc politica voastra !!! Trimit articol cu rezultatele sportivilor si nu se publica ???Este adevarat ,ca , nici nu este obligatoriu sa se publice !!! Dar atunci sa nu mai venim cu diferite afirmatii !!! Ce politica este in ceea ce fac ??? Stai linistita ,ca nu mai trimit nici rezultate ,ca sa nu se interpreteze !!! Daca doriti sa va lamuresc ,sa ma cautati la sala de tenis….

de bea la 1 februarie 2016 - 12:48

daca asa vorbiti si la sala atunci cum sa mai mearga cineva acolo? e muszai sa fie toata lumea de acord cu dumneavoastra?
civilizat nu reusiti sa dialogati? sincer,alta imaginea aveati in oras si nu de certaret.
sa aveti mult succes,nu va enervati pe lucruri ce va inchiputi. sportul duce mai multe satisfactii daca te ocupi de el.

de colindator la 1 februarie 2016 - 13:55

Domnule podoaba multumesc pt raspuns nu cred ca vam dat in cap daca am intrebat ceva vam intrebat ca eram curios daca este adevarat zvonul din oras cum ca primaria va acorda in curand un microbuz pt club ceea ce este de laudat dar zvonu mai zice ca acel acord este valabil daca va inscrieti in udemere .EU va urez in continuare succes chiar daca ati fost ironic cu mine si la sportivi multe medali.Cu stima

de Horia Mărieș la 1 februarie 2016 - 14:35

L-am întâlnit doar o singură dată in viață, foarte scurt, pe domnul Mircea Podobă Jr. dar am citit despre performanțele dânsului ca antrenor de tenis de masă in Carei poate mai mult decât despre orice alt sportiv careian.
Am jucat handbal cu și împotriva tatălui său, Mircea Podoabă Sr., iar unchiul lui, regretatul ing. Puiu Podoabă, cel care a decedat foarte de tânăr, mi-a fost un foarte bun și un foarte talentat coechipier câțiva ani zile.
Mai știu că domnul Mircea Podoba Jr. este un om integru, politicos, prietenos și foarte serios.
Cel puțin din toate aceste motive (dar sunt sigur că mai sumt multe altele) eu îi iau și ii voi lua întotdeauna apărarea, îi voi ține partea.
Îi rog foarte frumos și respectuos pe cei “binevoitori” cu dânsul, să-și mai tempereze comentariile răutăcioase, să-l lase să-și facă treaba la care se pricepe cel mai bine, fiindcă, vă asigur eu, nu este cazul să i se adreseze astfel de comentarii.
Vă mulțumesc foarte frumos, cu anticipație.

de podoba mircea la 1 februarie 2016 - 15:07

Nu s-a pus niciodata problema ca eu sa ma inscriu in UDMR !!!Am fost membru PNL pana acum aprox.10 ani si m-am saturat, ca nu m-am putut baza pe asa zisi “colegi de partid” atunci cand s-a votat in consiliu, ptr acordarea acestei centrale termice ptr sala de tenis!!! Dar intelegerea a venit din partea d-lui Beko Tamas(primar pe acea vreme). Am fost fraierul orasului,iar ziua cealalta mi-am dat demisia…. Asta a fost” viata mea politica”…….Dar nu este FAIR PLAY sa folositi lovituri pe la spate si sub centura cu afirmatii nefondate…. Eu nu am jignit pe nimeni si nu am intors spatele nimanui…..Nu imi place sa fiu laudat ,dar nici munca mea sa fie calcata in picioare…. Sper sa ma intelegeti( nu am vrut sa fiu IRONIC cu nimeni, imi cer scuze )…. Va astept la un tenis de masa…… Multumesc d-ului Horia M. ptr incredere si stima pe care o are fata de tatal meu si unchiul meu…..

de arpi la 1 februarie 2016 - 15:48

domnu mircea a zis bine doamna bea sa ocupati mai bine de tenis decat de politica..vorbiti de centrala termica care toata lumnea a votat ca sa primiti si de unde cu milu a fost dus tot fierul vechi si cuprul unde trebuie?
daca cereti de la doamna clari srot procesele verbale puteti sa cititi cum a fost atunci si nu e frumos sa veniti aicea cu minciuni numai pentru ca nu va intelegeti cu unul si cu altul./ e pacat sa aruncati cu minciunile impotriva la fostii colegi numai pentru ca nu ati inteles ce se petrece la o sedinta de consiliu unde fiecare vot se numara si se trece la procesul verbal dar daca nu vreti sa cititi si credeti ce spun altii atunci e alte problema..eu am citit comentariile de aici si nu a fost nimeni impotriva lui mircea podoba antrenorul si cred ca numai mircea podoba a inteles si acum gresit la fel ca si la centrala termica.
nu trebuie sa firi suparat ca fiecare om mai greseste dar daca se lamureste problema atunci va trebui sa cereti scuze de la cei pe care ati criticat aic.

de colindator la 1 februarie 2016 - 20:15

Va multumesc pt raspuns domnule antrenor eu chiar va cred si daca erati in udemere tot asa ziceam .SUCCES SI MULTE MEDALI PT ORASUL NOSTRU

de podoba mircea la 1 februarie 2016 - 20:40

Gata…… Am cerut scuzele de rigoare…..Va astept la un tenis de masa….

Lasati un comentariu