Hoţi atraşi de bunurile liderului liberal careian doar în anii electorali

• publicat la: 31 ianuarie 2016
Hoţi atraşi de bunurile liderului liberal careian doar în anii electorali

Suspectă toată  această atenţie a finului primarului Kovacs la adresa câinelui dispărut al celui mai  cunoscut şi incoruptibil consilier careian, Ilie Ciută, înscris în cursa pentru Primăria Carei.

De profesie economist, fără realizări în domeniu, finul a  pus mâna pe tastatură  doar pentru a aduce omagii şi laude naşului său, primarul Kovacs şi aliaţilor săi politici.  Careiul nu mai contează. Decăzut  la stadiul  de bloger, cu loc de muncă nu se ştie pe unde, e depăşit de problemele economice reale, nu cele dictate de administratorul Beko la o partidă de vorbă în apropierea naşului.

Nimic  despre situaţia economică a oraşului,  despre soarta celor 7,3 milioane de lei aprobaţi ca şi credit  de la BCR în 2011 din care 3,3 au fost orientaţi în  altă direcţie decât cea iniţială şi nici că se mai ştie de urma lor, nimic despre sărăcirea oraşului cu 15 miliarde în 2011 la lucrările de asfaltare unde nu au fost respectate condiţiile licitaţiei.

Tema principală a finului primarului Kovacs şi a consilierilor săi este momentan dispariţia câinelui consilierului Ciută. Ridică semne de întrebare toată această grijă în condiţiile în care tot în preajma alegerilor electorale, dar prezidenţialele din 2014, aceiaşi proprietate a consilierului  Ciută a fost vizitată de persoane necunoscute care au sustras tot ce ai găsit în maşina sa proprietate personală, parcată în curtea casei de locuit.

Să aibă atracţie hoţii pentru curtea consilierului liberal careian numai în preajma alegerilor electorale?

Lipsa siguranţei cetăţeanului careian sub administraţia Kovacs nu   a reprezentat un subiect de  interes  pentru că la acea vreme consilierul Ciută nu îşi anunţase intenţia de a candida pentru funcţia de primar şi de ci nu devenise inamicul public numărul 1 al  nănaşului  blogerului.

Începând cu data de 1 ianuarie 2016, persoane încă necunoscute au pătruns sistematic în curtea locuinţei consilierului Ciută. Primul câine a dispărut în data de 1 ianuarie iar de atunci povestea s-a mai repetat de  două  ori deoarece  între timp consilierul a mai adus şi alte patrupede.  În aceste condiţii este chiar suspectă această atenţie  acordată   dispariţiilor din curtea personală a unui consilier local care  şi-a anunţat intenţia de a candida  la funcţia de primar deţinută , întâmplător , de naşul de cununie al  blogerului şantajist.

Să fie dispariţia animalelor  doar un mod de a lansa …sperieturi  pe care apoi să le bagatelizeze finul primarului Kovacs?

Pentru câţiva  pomi tăiaţi din grădina dvs  domnule primar Kovacs aţi pus pe jar forţele de ordine la vremea respectivă şi aţi lansat chiar acuzaţii la adresa consilierului liberal ce vă deranjează cu interpelările sale pe teme economice.

Când curtea unui adversar politic al domniei voastre este călcată de necunoscuţi care îşi însuşesc bunurile altora , vă distraţi cu articolele  finului  scrib care  ia în derâdere  ceea ce se numeşte lipsa de siguranţă ce domneşte în Carei?

Curios mod de a începe campania electorală domnule primar Kovacs.  Din lipsă de imaginaţie  înţeleg  încurajarea de articole stil pamflet din partea finului la adresa  concurentului domniei voastre dar nu înţeleg cultivarea şi încurajarea lipsei de importanţă acordată siguranţei cetăţeanului careian, mai ales în cazul unuia care nu are datorii de nici un  fel nici la bugetul local şi nici la cel de stat.

Şi toate acestea scoase în evidenţă de finul domniei voastre, al cărui nume face parte din reţeaua de traficanţi de influenţă din dosarul Govor, ce declara la DNA că scria la comandă şi că initia anchete jurnalistice  la adresa firmelor sau persoanelor indicate de sefii săi.

Aceasta va fi campania dusă la adresa adversarilor incomozi? Ce astfel de surprize mai pregătiţi?

redacţia

comentarii

de che guevara la 31 ianuarie 2016 - 20:56

trupele de comando care baga spaima in cine candideaza impotriva datornicului covacila au fost activate la careiimari?

de careienii la 1 februarie 2016 - 10:23

mafia din carei sperie oamenii cinstiti!
halal primarie.

Lasati un comentariu