Interpelarea PNL Satu Mare

• publicat la: 20 January 2016
Interpelarea PNL Satu Mare

Prefectul se supune și cetățeanului sau doar politicului?

Dacă răspunsul este „Da”, din postura de reprezentanți al cetățenilor, atât a celor care simpatizează PNL cât și a celor care nu mai doresc să trăiască în minciună, am dori să aflăm mai multe despre modul în care prefectul Eugeniu Avram a ajuns să fie cercetat penal în dosarul Mircea Govor, ca și complice la fapte de șantaj în formă agravată. Acuzația care i-a fost adusă vineri prefectului de Satu Mare este una extrem de gravă care are multe implicații și poate avea urmări din cele mai urâte.

Nu excludem prezumția de nevinovăție, normală și de drept în acestă cauză, motiv pentru care chiar am dori să aflăm punctul de vedere al reprezentantului Guvernului în teritoriu cu privire la acuzația care i se aduce. Am dori să știm cât de apropiată a fost relația acestuia cu Mircea Govor și cu câte alte ocazii au mai existat controale la cererea acestuia? Poate fi făcut public acel control la care face referire DNA, tematica și motivarea lui, precum și concluziile?

 Imaginea județului ca urmare a arestării și cercetării vicepreședintelui Consiliului Județean are foarte mult de suferit, iar acum începerea urmăririi penale față de prefect decredibilizează și mai mult județul Satu Mare.

În cine să mai creadă cetățeanul că mai e interest de soarta lui dacă până și singurul om aflat într-o funcție apolitică ajunge să fie urmărit penal, alături de personaje nedemne de județul Satu Mare?

Biroul de presă,

PNL Satu Mare

comentarii

de Ioan la 21 January 2016 - 09:06

Fostul ospatar si-a subordonat,prin santaj si amenintare,ajutat si de tov fost red sef,actual bloger personal al tov Fieraru Eugen,tot ce inseamna decizie si forta in judet.Politie,justitie,mass media,politicieni,etc.
Acest mafiot impreuna cu familia si acolitii lui se credea liderul mafiei din judet!!

de Ioan la 21 January 2016 - 09:10

Daca cineva avea proasta inspiratie de a deranja trepadusii din cercul lui,era imediat linsat mediatic,politia se autosesiza si de acolo era doar un pas pana la fabricarea de dosare penale

de gigi la 21 January 2016 - 09:24

HAI SA=I INTERPELAM SI NOI CETATENII JUDETULUI PE CEI DOI PAPAGLI DIN IMAGINE EI PT CINE SE SUBJUGA CETATEANULUI SAU INTERESULUI PERSONAL SI AL PARTIDULI CA S TARE CURIOS?

de geza la 21 January 2016 - 09:50

te referi la firma de scaune de pe strada ecoului unde se lucra la negru? sau tulipanii sunt ascunsi sub comenturile antiliberale? va e frica ca se afla cat ati ciolanit in carei tulipanilor????

de gigi la 21 January 2016 - 11:43

si aia e printre alte multele

de geza la 21 January 2016 - 12:19

apoi cine e la conducerea orasului ca sunt asa multe ce lucra la negru??? nu liberalii is aia care permit saracirea orasului.

de pentru ioan la 28 January 2016 - 21:48

Tot ce ai scris in postare din 21 ianuarie este 10000% adevarat. Cum pot sa ma intalnesc cu tine ca sunt institutii foarte interesate de fapte concrete!
Totul cu discretia necesara!

Lasati un comentariu