Reacţii agresive în urma informaţiilor publicate de Buletin de Carei

• publicat la: 18 January 2016
Reacţii agresive în urma informaţiilor publicate de Buletin de Carei

De peste 10 ani de zile Buletin de Carei este alături de careieni în încercarea de a le oferi toate informatiile de care au nevoie. Numeroasele mesaje scrise sau telefonice primite de la careieni ne confirmă faptul că aceştia  se confruntă cu probleme de tot felul şi  solicită ajutor.

Mai ţineţi minte conducta  spartă de apă de pe strada  Kogălniceanu ? De 2 săptămâni curgea apa într-una fără ca cineva de la Apaserv Carei să se deplaseze mîcar la faţa locului deşi au fost solicitaţi. După prezentarea  la 24 septembrie 2015  a   stării de fapt, în mai puţin de 24 de ore problema a fost remediată. La fel şi situaţia de pe strada Bălţilor de acum 2 ani sau situaţia femeii de 68 de ani care dormea  sub cerul liber sau situaţia blocului din spatele Primăriei şi a Teatrului, etc.

Ne bucurăm că putem fi de ajutor celor ce se confruntă cu situaţii care ar trebui rezolvate de fapt de administraţia actuală. Buletin de Carei suplineşte carenţele din administraţia locală  doar pentru a veni în sprijinul cetăţenilor  mulţi, al celor care nu fac parte din grupul de interese din jurul conducerii oraşului.

De-a lungul celor peste 10 ani de existenţă, Buletin de Carei a demarat numeroase campanii de ajutorare a  persoanelor aflate în dificultate.  Am oferit ajutoare alimentare până şi locatarilor de pe strada Doina dar nu am uitat nici de elevii din familii fără posibilităţi de la centrul de zi patronat de călugăriţele greco-catolice de pe strada Bălcescu.  Colaborarea cu Asociaţia Împreună Egymásért Egyesület   este una fructuoasă, care aduce un  plus de confort necăjiţilor sorţii.

Nu putem însă să mulţumim pe toată lumea şi probabil unii reacţionează mai …coleric la faptul că Buletin de Carei dezvăluie  mecanismul prin care bugetul local se subţiază datorită unor cheltuieli  nejustificate sau mult supradimensionate!

Vă supunem atenţiei  ultimele 2 comentarii postate de neadmiratorii noştri.

Ameninţările şi limbajul  folosit arată cât de deranjaţi sunt unii de  articolele Buletin de Carei în care apar date concrete despre activitatea administraţiei locale actuale. Puteţi observa că autorul nu are noţiunea cuvintelor folosite, confundând ameninţarea cu dezvăluirea. Buletin de Carei a păstrat întotdeauna acelaşi limbaj decent de exprimare dar fără a ascunde adevărul, cel care doare în cazul administraţiei locale.

Nu credem că autorii se pot gândi că munca noastră de peste 10 ani  poate fi sabotată prin simple comentarii, mai ales că unele sunt postate  de la un calculator aflat într-o clădire din anexa Primăriei Carei.

Le recomandăm postacilor vehemenţi să îşi canalizeze energia către acţiuni concrete, utile careienilor ce nu fac parte din sfera de influenţă a actualei conduceri.

E nevoie de braţe puternice pentru a tăia lemnele pe care le oferim din ajutoare celor fără adăpost  primiţi în garajul din curtea Bibliotecii Municipale Carei. E nevoie de oameni energici pentru a da o mână de ajutor agenţilor de poliţie locali din subordinea primăriei pentru a identifica persoanele care aruncă gunoiul  pe orice teren viran din oraş, contribuind astfel la murdărirea imaginii localităţii noastre.

Lăsând deoparte ameninţările care  pot face obiectul unei sesizări, sugerăm   tastatorilor cu vocabularul condimentat cu expresii triviale şi ameninţătoare,  să se implice cu adevărat în viaţa cetăţii dacă tot dispun de timp liber şi de energie. Careiul are nevoie de toţi locuitorii săi pentru a redeveni acel oraş al florilor renumit pentru curăţenie şi locuri de muncă.

Ameniţările  la adresa consilierului Ciută şi a familiei sale nu fac decât să scoată în evidenţă disperarea unora de a nu se afla adevărul despre cum sunt cheltuiţi banii publici din Primăria Carei.

redacţia

comentarii

de real la 18 January 2016 - 14:01

Frustratii!!!! Va rog sa stergeti in continuare aceste comentarii injurioase. Parerea mea e ca vin din interes nu din sinceritate, adica cineva le scrie in mod expres! Sa fie sanatos!

de caraian la 18 January 2016 - 14:50

de cand a venit jeno la primarie a impartit orasul in ro,mani si maghiar si atunci ei pot sa face ce vrea cu banii d ela primarie ca noi sintem ocupati sa ne certam intre noi.

de abdul la 18 January 2016 - 17:02

primul comentariu este a unui psd pentru ca aceasta este mentalitatea lor !!

de localnic la 20 January 2016 - 10:03

mergeti in continuare poe acelasi dum buletindecarei.ro si veti avea parte numai de satisfactii in viitor.
nici careinii nu mai sunt asa tolomaci cum ne considera primarul kovacs inca din prima emisiune radio!

Lasati un comentariu