Atentat la siguranţa careienilor! Copil grav rănit! Câte accidente mai trebuie să aibă loc pentru a se lua măsuri?

• publicat la: 12 februarie 2016
Atentat la siguranţa careienilor! Copil grav rănit! Câte accidente mai trebuie să aibă loc pentru a se lua măsuri?

Un băiat de 12 ani a fost grav accidentat în urma căzăturii datorate  unei gropi nesemnalizate de pe trotuarul din faţa  Monumentului Ostaşului Român.

Buletin de Carei a atras atenţia autorităţilor despre pericolul reprezentat de această groapă!   7 zile au trecut de  la sesizarea existenţei pericolului de pe trotuar!

AICI

Prea ocupat cu  denigrarea adversarului său politic, primarul Kovacs ignoră problemele cu care se confruntă oraşul! În loc de specialişti, acesta angajează jurnalişti aserviţi.

Haosul a pus deja stăpânire pe oraş. După accidentul tragic în urma căruia o persoană a decedat tot datorită unei gropi nesemnalizate din Vii, acum un copil este în stare gravă la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Nici primăria şi nici cei care sunt respomnsabili de lucrări nu au catadicsit să semnalizeze locul cu groapa capacană. Nici după ACCIDENT, locul nu este semnalizat corespunzător.  Două crengi în asfalt averizează trecătorii  de capcana din asfalt.

 Băiatul era pe bicicletă în sensul de mers spre complexul Victoria când a căzut în groapa ivită în trotuar, ,,Pe aici venea baiatul  pe bicicletă,  se ducea  în sensul spre magazinul Victoria, eu veneam din sens opus. Băiatul purta ochelari de vedere, probabil din cauză că din faţă îi bătea soarele,iar groapa este exact laângă gura de canal şi nu se vede în niciun fel că s-a surpat din sensul de unde venea el, aici a cazut , s-a lovit la cap, şi la mâna stângă, iar rama de la ochelari îi prinsese pielea.Căzut, l-am ridicat şi l-am pus pe trotuar în faţa magazinului până a venit Salvarea pe care am anunţat-o eu. Era ameţit şi accidentat rău, m-am speriat foarte rău…era un băiat tare simpatic….Aceasta este groapa, este mult mai adâncă, dar acum este astupată cu crengi, are cam 80,80 şi ceva centimetri adâncime.

Chiar vreau să astup cu nisip, cu o găleată ceva groapa asta, uitaţi ce nenorocire se poate întâmpla dacă nu se repară şi nimănui nu-i pasă”, a povestit Furo Andrei, martor al accidentului în care a fost implicat copilul.

Un echipaj de la Ambulanţa Carei l-a dus imediat pe copil la Spitalul din Carei.  Din cauza rănilor grave la cap, a fost transferat la Satu Mare.

ALO, Primăria Carei, se aude ? Câţi mai trebuie să se accidenteze ca să intervină cineva la cei care prestează lucrări de calitate îndoielnică?

redacţia

comentarii

de strada la 12 februarie 2016 - 18:35

Pentru primaria groazei din Carei, condusa dezastruos de catre niste nesimtiti si incompetenti, viata copiilorsi a Careienilor nu valoreaza absolut nimica.

de bomba la 12 februarie 2016 - 20:51

trebuie sa schimbati numele de republica de la carei cu statul securist de la carei care conduce pe ieno.
toti pensionarii de la secu au ajuns sa faca unirea cu tulipanii lui ieno.
rezultatele le vedem in oras. horror!

de Caligula la 13 februarie 2016 - 00:28

Nu mai faceti afaceri cu statul prin intermediari si totul va fi ok

de Toma la 13 februarie 2016 - 09:13

corect! jos grupul de interes care a acaparat primaria carei si banii careienilor!
fara comunisti la primarie si mai ales fara fosti militieni!

de Viorel la 13 februarie 2016 - 09:25

ce aveti cu careienii domnule primar? de unde atata aversiune la adresa lor si a copiilor lor ca nu va pasa ce drumuri avem? va plac doar banii ce ies de la lucrarile de asfaltare?

de Ing.silv.dr. Ionel LUPU la 13 februarie 2016 - 11:20

IRESPONSABILII de la Primaria Carei trebuie sa raspunda pentru acest regretabil accident !!!!!!!!!… Parintii copilului trebuie sa-i dea in judecata pe Primar si Viceprimar, doi neispraviti si neaveniti !!!!!!!!!…

de strada la 13 februarie 2016 - 11:34

Parintii copilului trebuie sa-i dea in judecata pe Primar si Viceprimar, doi neispraviti si neaveniti !!!!!!!!!…An care judecata domnule Ing.silv.dr. Ionel LUPU?Ca acesti primari au atatea avocati cat vor ei sa se apere pe banii nostrii sa lupte anpotriva cetatenilor acestui oras.

de careian la 13 februarie 2016 - 11:41

vor pune batista pe tambal pina va mai fi un accident si altul ca asa e daca unii se tem si de umbra lor.
ca doar copii de primari umbla in masinile de lux si nu pe trotuar!

de vitori la 13 februarie 2016 - 14:34

kovacs=ciuta aceiasi mizerie unui verde celalat galben,votati VITORI PENTRU CAREI cu un singur i fara invidie

de Adi la 13 februarie 2016 - 14:38

Aceasta groapa este dupa ce s a asfaltat.ce lucrare au facut..fara compactare fara nimik.
Lucrarile sunt facute cumva de firma unui consiler cumva?
Eu tin minte ca orasul acesta sa fi aratat vreodata in halul asta

de Adi la 13 februarie 2016 - 14:45

Asfaltul nu se lasa din cauza greselilor din proiect domnu primar.ci din cauza necompactarii .atat.
Cu ce obraz mai umbla prin oras acest consiler local,dupa lucrarile acestea mizerabile pe care le face?

de ardealul la 13 februarie 2016 - 14:45

draga vitor,pe acelasi principiu putem afirma ca ma tata e curv…a!

de amelika la 13 februarie 2016 - 14:47

ioiiii da cat de disperat trebuie sa fie covaciu daca doreste sa ajunga ca si domnul consilier ciuta!
asta este dovada ca etalonul de moralitate si corectitudine din carei este domnul Ciuta!
inca nu am mai vazut pe nimeni care in ultimii 8 ani sa vina sa se intereseze de necazurile careienilor dar acum in campanie vor iesi ca ciupercile dupa ploaie ca doar e rost de bani de castigat.

de romi la 13 februarie 2016 - 14:50

daca copilul meu era acccidentat asa grav demult aduceam politia si procuratura si dadeam in judecata primaria. dar fiecare face cu copilul sau de vrrea dar atunci sa nu ne miram ca vor mai pati si altii accidente!

de vitori la 13 februarie 2016 - 15:59

vom demonstra cu materiale reale nu cu vorbe ,ca jeno si ilie sunt aceiasi gasca ,fac scandal ne prostesc dar ei ciocoi vechi si ciocoi noi traiesc bine pe spatele nostru ,fiecare isi hraneste gasca jeno pe a lui si ilie pe a lui,noi generatia sacrificata de verzi ,galbeni si rosi din orasul multimilenar Carei vom porni o lupta pentru ca in oras sa nu vina la putere cei cu afaceri cu statul gen szabolcs,adrian etc si oameni tineri nepatati din oras care fac cinste orasului invitam pe toti NDIFERENT DE ETNIE ROMANI MAGHIARI GERMANI ROMI la cei care le pasa de oras sa se inscrie in partidul VITORI PENTRU CAREI va fi un partid on-line in care toti vor avea drepturi nu partid de gasca cum sunt verzi lui jeno,sau partid de familie cum sunt galbeni lui ilie,sau partid de interese cum sunt rosi lui onut ,noi vom fii partidul orasului CAREI

de Romania furata. la 13 februarie 2016 - 16:00

Procuratura si justitia din carei este una cu primaria carei.

de csabi la 13 februarie 2016 - 17:30

pe seama consilierului ciuta ilie vor toto mai multi sa sii faca reclama doar ca au fost mereu absenti din viata orasului cei ce se erijeaza in aparatorii orasului.
unde era acest partid cand se taiau sute de arbori din parc? unde era acest partid cand a disparut pamantul din domaniile statului din carei? unde era acest paritd cand kovacs deturna creditul luat pentru trotuare si cand ilie ciuta il lua la rost in sedinte? unde era acest partid cand un om murea in groapa nesemnalizata din vii?
cum se face ca apare doar inainte de campanie si vrea sa fie credibil? veti cere sa se dea inapoi la oameni padurea orasului si cea din ianculesti? unde sunt banii luati pe introducerea gazului din ianculesti? un partid e facut din oameni iar daca ies la lumina doar inainte de alegeri e clar ce fel de intentii au. vom auzi si cine a finantat campania udmr in carei? vom afla cum a fost introdus curentul si gazul la unele firme din carei si de ce primaria plateste utilitatile unor asociatii? sau vom afla si de afacerile celuilalt nas al finului covaci? va fi condus din umbra unui monitor ca sa nu se uite in ochii careienilor? deja va e frica de opinia careienilor?
domnule ciuta, multi se tem ca nu fac fata principiilor dvs. Sunteti singurul cu care se masoara toti in lupta! Felicitari pentru ca ati ajuns etalon!
Ati fi un primar pe cinste si pe onoare!

de iancsi la 13 februarie 2016 - 17:54

vitori vine de la vitor pentru care primaria a facut drumul la atelierul auto de langa crucea neagra? sau de la pensionarii secu cu care se freaca cartile si se pun la cale numirile pe post in careii mari? politia e cu noi sau….cu copii lor?
tulipanii nu dorm si nici kotlou dirijorul secondat de caplenar..jena nu misca de fapt in fata lor. ei conduc orasul si jena doar executa.

de Romania furata. la 13 februarie 2016 - 17:57

Stie cineva ceva despre starea copilului accidentat?Familia are nevoie de ceva ajutor din partea noastra careienilor?

de WOW la 13 februarie 2016 - 18:28

„vitori”Mai(fara cratima)convins,cand si unde pot sa intru in partid?Apropo daca am pistrui se poate?”Traba”a fi agramat?sau sa scriu fara continut intr-o singura propozitie?

de Horia Mărieș la 13 februarie 2016 - 19:39

Nu stiu precis de ce, dar atunci cand il citesc pe simoaticul agramat @vitori si vad propaganda desantata pe care o face pe aici pe la comentarii din BdeC (ca un cuc care-si depune mereu ouale in alt cuib) pentru al lui „partid online” (sic!) VITORI PENTRU CAREI al tinerilor feciori neprihaniti careieni, parca l-as auzi pe fostul candidat in 2012 la Camera Deputatilor din partea lui Dan Diaconescu – DDT. Acelasi stil gaunos si bombastic, numai bun de fraierit prostii. Oare o fi una si aceeasi persoana cu cea care-i ofera un interviu (fiindca se tutuiesc) prietenului lui sas_cel_fin_de_ primas?

Am memoria scurta, dar tot nu pot uita giumbuslucurile individului din timpul campaniei electorale 2012 si mai ales cretinismele agramate scrise de el si de o colaboratoare de a lui in efemerul ziar online numit Careianul (parca).

De unde a mai reaparut acum pe scena politica careiana figura asta mereu trista?
Unde a hibernat pana acum? In 2012 il lingea tare de tot in fund pe primasul Kovacs. Acum reapare sub umbrela gaurita de toate furtunile ce brazdeaza oceanele si mereu mizerabila a lui Base, doar pentru a fragmenta voturile romanilor din Carei.
Adica tot aflat tgrup si suflet in slujba lui Kovacs. Ii dorim cele mai mirobolante succesuri si un VITOR cat mai roz si cat mai luminos. Eu il sfatuiesc sa candideze pentru functia de primar. Corespunde la marele fix profilului ideal pe care tot el l-a definit. In plus, dansul ca presedinte este pregatit oricand sa candideze. S-ar putea sa ia chiar 131 de voturi. Atati pitecantropi mai exista si in Carei. Bisztos.

de rusinica la 13 februarie 2016 - 20:25

copii careienilor ajung la SPITAL si funul primarului kovacs o arde pe politica ,;da chiar le este frica de consilierul corect Ciuta!
cica cauta careieni tineri adica destul de tineri si de neinitiati in ale administratiei ca sa poata inghitii gogosile servite de fotbalist si de datornicul careian numarul 1.
multe succesuri in prostirea careienilor!

de cornel la 13 februarie 2016 - 20:36

scoate capul codrul cel cu sute de ha de padure din salaru de la finante de cand era in primul mandat jenika datornicul??? nu in anii 90 lua de la oras spatiile comerciale din centru si acum la inchiriaza pe eruoi…. tineti minte cum inpartea sarmale la castel la parlamentarele de la 2012 si cand colo erau aduse de la cantina sociala adica din banii nostri da el candida de la ppdd….gaska lui jenika se activeaza din nou ca in 2012 cand platea pe fostul militar sau pe cel de la ulei sau pe moldovean sa candideze ca iepuri pentru romani…reteta fumata…cica acum se incalzasc pe margine urmasii securistilor

de Alina la 13 februarie 2016 - 22:22

Sunt mama copilului accidentat si am decis sa intervin vazand de cata empatie dau dovada niste oameni la drama unora pe care nici nu ii cunosc.
Intai de toate, doresc sa ii multumesc din tot sufletul domnului Furo Andrei care l-a ajutat pe fiul meu si a chemat prompt ambulanta,dar si celorlalti domni care au fost de un real ajutor, ridicandu-l si sustinandu-l pe copil pana la sosirea SMURD-ului. Adevarati OAMENI. Nu acelasi lucru il pot spune despre cei responsabili de aceasta drama, de la cel mai inalt nivel pana la cel mai de jos: oameni iresponsabili, lipsiti de CONSTIINTA, oportunisti, aserviti si surdo-muti la ce se intampla in jur! Nu cred ca s-au gandit o clipa ca propriul copil sau nepot ar putea cadea cu bicicleta, plonjand doi metri prin aer pe asfalt! Poate e momentul sa o faca, si, macar pentru siguranta lor, sa ia masuri reale si ferme! Sa nu mai vorbesc de datoria fata de cetatean, care, din pozitia de lider, de responsabil fata de comunitate, ar trebui sa primeze!!!
Fiul meu este inafara oricarui pericol, este sub observatie, a suferit traumatism cranian care, dupa analizele preliminare, nu a aratat complicatii majore, are fractura la mana stanga si rani suferficiale pe fata si maini. Ochelari rupti, bicicleta distrusa…Suntem fericiti ca a scapat cu atat si nu ne-am preocupat de dat in judecata sau tras la raspundere (nu te gandesti la astfel de lucruri, te concentrezi pe sanatatea si siguranta copilului) insa, citind comentariile, ma simt responsabila pentru eventualele viitoare accidente si nu vreau sa se creada ca suntem indolenti si nepasatori. Nu stim exact ce vom face. Doresc sa multumesc inca o data tuturor celor care au aratat aplecare pentru cazul copilului nostru, este semnul ca Omenia nu a pierit, ea exista, chiar daca in constiinta a din ce in ce mai putini oameni!

de careian la 13 februarie 2016 - 22:29

insanatosire grabnica baiatului si multa putere parintilor sa treaca peste necaz! e pacat ca acest accident se putea preveni daca primaria ar fi luat in seama cele scrise de Buletin inainte cu o saptamana. au pus si poze dar nimeni din administratie nu este interesat acum de careieni!
mare atentie careieni unde calcati!

de Buletin de Carei la 13 februarie 2016 - 22:39

Suntem bucurosi că băiatul este înafara oricărui pericol şi îi dorim multă sănătate, recuperare rapidă. E păcat că în oraşul Carei au loc astfel de evenimente, mai ales că am semnalat din timp capcana din trotuar dar administraţia locală ia în derâdere aceste atenţionări. Respect careienilor care au sărit în ajutor şi vă asigurăm că sunt mulţi careieni animaţi de alese sentimente de omenie dar modestia îi ţine departe de…luminile rampei. Curaj, sănătate şi toate cele bune familiei greu încercate!

de gabi la 13 februarie 2016 - 23:00

Rușine domnilor care stați pe banii noștri pe posturile calde de la primărie. Lăsați pixul și mergeți pe teren sa vedeți orașul arata ca după război.

de Horia Mărieș la 14 februarie 2016 - 03:04

@Alina la 13 February 2016 – 22:22

Mă bucur foarte mult să aflu că băiețelul Dvs. este in afara oricârui pericol și că se va face bine.
Mă bucur extrem de mult să aud ca jn Carei există oameni inimoși și responsabili ca „

de Horia Mărieș la 14 februarie 2016 - 03:12

…”Domnul FURO ANDREI care l-a ajutat pe fiul Dvs si a chemat prompt ambulanta si CEILALȚI DOMNI care au fost de un real ajutor, ridicandu-l si sustinandu-l pe copil pana la sosirea SMURD-ului.”

În sfârșit, dar nu în ultimul rând, mă bucur că există în Carei oameni ca dvs. DOAMNA ALINA care știți să apreciați la adevărata ei valoare gestul absolut normal dar plin de omenie al Domnului FURO ANDREI (căruia îi transmit pe această cale, deși nu-l cunosc, întregul meu respect) și care știu să scrie atât de frumos despre un eveniment total neplăcut al vieții lor.

Sincer, după ce treburile o să revină pe făgaș normal, după ce băiețelul dvs o să se însănătoșească și după ce o să vă mai liniștiți, mi-ar face plăcere să vă mai citesc pe aici, pe la comentarii. Părerea dvs. contează.
Sărut mâna.

de Doru la 14 februarie 2016 - 09:30

Baiatul a avut zile! Va dorim multa sanatate doamna Alina si putere sa treceti peste sperietura.
Atentie parinti unde va lasati copii in Carei.

de Romania furata. la 14 februarie 2016 - 10:44

Careiul de un timp a devenit un oras periculos plin cu capcane si mizerie!Atentie!

de strada la 14 februarie 2016 - 11:19

Primarul trebuie sa plece acolo de unde a venit!OPRITI BATAIA DE JOC A ORASULUI NOSTRU!!!!!!!!!!

de liberal la 14 februarie 2016 - 12:42

primarul trebuie doar sa respecte legea nu sa plece!
si el este cetatean al acestui oras si trebuie sa ne respecte pe toti chiar daca nu ne iubeste pe toti!
legea e una si dragostea alta dar ca sa semnezi receptii in bataie de joc spune mult despre acel functionar!

de Geo la 14 februarie 2016 - 14:37

Politia,Parchetul nu se autosesizeaza, ca in locuri mai bune?.sau este bine si asa?.
Pentru o parcare in interzis sau alte minuni imediat te freaca.

de Furo Benjamin la 14 februarie 2016 - 15:12

Buna ziua , sunt fiul Dl.Furo Andrei , intai de toate insanatosire grabnica ,sper ca nu este nimic grav cu fiul dvs.Tatal meu(Furo Andrei) ma rugat sa-l contactati,ar vrea sa stie despre soarta baietelului dvs.Nr tel:0749588165
Sper sa nu se „abuzeze” de numarul tel.

de indignat la 14 februarie 2016 - 16:31

Va rog frumos sa rezolvati aceasta problema urgent. Am fost adineaori acolo si e bagata o bota cu o punga! Va rog sa nu va bateti joc de noi si pe maine la pranz sa purcedeti a umple acea groapa! Ne facem de rusine!

de Furo Benjamin la 14 februarie 2016 - 18:23

Furo Andrei:”Duminica ora:18:10 groapa inca este acolo , se pare ca cei de la Primarie asteapta urmatorul accident, sau cate accidente sau de ce nu tragedii trebuie sa se intample ca Primaria sa ia masuri!? Sper ca doamna Alina(mama baietelului)sa dea Primaria in judecata.PRIMARIE PRIMARIE !!! SA VA FIE RUSINE !!!”.

de strada la 14 februarie 2016 - 18:59

Asa sa va platiti si voi taxele si imozitele locale cum santeti multumiti cu administratia locala Carei.Altceva nu avem ce face.Trist foarte trist.

de satmarean la 14 februarie 2016 - 19:56

si cum se mai lauda la satmar jeno cu careiul si cu proiectele sale…un mare fas daca careienii sufera!

de Romania furata. la 14 februarie 2016 - 20:19

Mai crede cineva an minciunile acestui …?

de punga la 15 februarie 2016 - 09:01

Asta este valoarea primariei;un bat si o punga(oras european).

de Pasca Augustin la 10 noiembrie 2018 - 00:45

vreti vraji in latina bai smecherilor?

Lasati un comentariu