Bilanţul Bibliotecii Judeţene

• publicat la: 24 februarie 2016
Bilanţul Bibliotecii Judeţene

Directorul adjunct al Bibliotecii Județene, Paula Horotan, a prezentat astăzi, 24 februarie, bilanțul instituției. La prezentare a participat și președintele Consiliului Județean Adrian Ștef.

Anul trecut, biblioteca a încasat venituri în valoare de 10.392,20 lei, sumă provenită din taxele de eliberare a permiselor și a încasării penalităților de întârziere la restituirea cărților împrumutate.

”Obiectivele realizate anul trecut sunt: reorganizarea și inventarierea colecțiilor și a spațiului destinat activităților cu publicul la Filiala nr. 1; achiziționarea unui nou autoturism; cumpărarea de rafturi metalice modulare; creșterea vizibilității Bibliotecii Județene în comunitate și atragerea de noi membri prin organizarea de activități culturale, educative, de informare și campanii de promovare.

Totodată, pentrul anul acesta, sunt propuse următoarele: diversificarea serviciilor oferite utilizatorilor; stimularea interesului pentru valorile culturale locale; continuarea procesului de reformare a sistemului județean de biblioteci publice și stimularea dialogului multicultural.”, a declarat Paula Horotan.

Lasati un comentariu