Nesimţirea fără limite. Mircea Podoba, un nou Bogdan Georgescu pentru finul şantajist al primarului Kovacs

• publicat la: 1 februarie 2016
Nesimţirea fără limite. Mircea Podoba, un nou Bogdan Georgescu pentru finul şantajist al primarului Kovacs

După apariţia materialului  care ne arată cât se alocă din bugetul local pentru ajutoare de urgenţă şi refuzul comunicării numelui persoanelor care au beneficiat de sumele  ce apar în documente, finul primarului Kovacs  trânteşte articole capcană care se vor deturnătoare de atenţie, târând în jocul său murdar nume alese din sportul careian. După ce a clacat la numărarea virgulelor şi la căutarea de câini dispăruţi, finul şantajist a trecut la cercetarea comentariilor careienilor cititori ai Buletin de Carei. Nu la cercetarea actelor contabile care să reflecte modul de subţiere a bugetului local  prin alocări dubioase…ci la scormonirea comentariilor cititorilor. Tipic pentru personaj.

Pe zi ce trece avem confirmarea faptului că primarul Kovacs  şi-a angajat ca şi consilieri personali  doar jurnalişti pentru a beneficia de  susţinere necondiţionată   în campania electorală care să nu îi afecteze veniturile personale.

Oamenii sunt angajaţi la primărie, plătiţi din banul public şi scriu ce vor. Realitatea e încă un mister pentru ei. La fel şi finul primarului, şantajist dovedit de procurorii DNA, retrogradat de la statutul de director de cotidian judeţean la cel de bloger aservit.  Cu această echipă a decis primarul Kovacs că va aborda campania electorală. Discriminările practicate până acum vor fi o glumă pe lângă ce ne pregăteşte domnul primar cu reţinere pe salariu pentru datorii neplătite, şi totul pe banii noştri, ai contribuabililor careieni!

Aţi văzut vreodată ca jurnaliştii mercenari ai primarului să posteze  vreun document oficial din Primărie care să ateste  că cele semnalate de Buletin de Carei nu ar fi adevărat? Până şi incompatibilitatea consilierului Bucureştean s-a dovedit a fi o gogoriţă după răspunsul oficial primit.

Tactica servită cititorilor careieni, în total dispreţ faţa de ei, este una perimată. Pentru a abate atenţia de la actele ce dovedesc sumele alocate de primărie pentru ajutoarele de urgenţă , finul şantajist  a apelat la un nume notoriu în sportul careian de performanţă, antrenorul Mircea Podoba. E cunoscut, e apreciat şi cu siguranţă că va suscita curiozitate pentru a intra pe blogul fără imagini din Careiul real, cel plini de gropi şi noroaie, mai puţin pe strada Căplenilor şi Ghioceilor.   Scopul este clar ca lumina soarelui : denigrarea Buletin de Carei  în lipsa posibilităţilor reale de demontare a dezvăluirilor acestuia.

La fel a procedat şi în cazul demisiei lui Bogdan Georgescu, pentru a abate atenţia de la  disensiunile dintre primărie şi acesta. Mai ţineţi minte isteria creată de scribii primarului după conferinţa de presă unde a fost anunţată  demisia lui  Bogdan Gerogescu ?   Mulţi dintre careieni  au simţit deja pe pielea lor  ce înseamnă să fi abordat de persoane din administraţia locală şi să asculte  pleiada de minciuni şi dezinformări.

Nu am citit niciunde în presa de casă a primarului despre marasmul în care se cufundă pe zi ce trece municipiul Carei. Se surpă pământul pe străzi, curg conductele de canalizare sparte în plină stradă, oamenii înoată în noroi, unii mor căzând în gropile nesemnalizate  iar grija primarului e …consilierul liberal Ciută şi Buletin de Carei.

Vă place cum arată oraşul nostru? Acestea sunt lucrări efectuate la nivel european, pe bani europeni şi nu puţini, adică 26 milioane de lei pentru a avea o canalizare nefuncţională şi culmea, pe unele străzi unde există de fapt în timp ce altele, fără canalizare, tot aşa vor rămâne!

Aţi citit sau aţi văzut imagini în presa de casă a primarului   cu străzile de pământ ale Careiului sau cu străzile unde părinţii îşi duc în braţe copii ca să nu se afunde în noroi?

De ce aceste imagini şi aspecte cotidiene sunt subiecte tabu pentru mercenari jurnalişti din jurul primarului Kovacs?

Şantajistul  cu nănaş primar , de meserie economist, cum de nu se descurcă cu actele contabile ale primăriei şi nu ne serveşte informaţii despre traseul celor 3,3 milioane de lei cotiţi din creditul de 7,3 milioane contractat în 2011  pentru reparare străzi ? Unde au ajuns acei bani finule economist?

Ce se aude cu cei 15 miliarde de lei cu care primarul a sărăcit oraşul pentru că nu a respectat cele stabilite prin licitaţie?

Semănaţi terorarea în oraş în lipsa oricărei posibilităţi de a  justifica sumele cheltuite din banul public.

Nu aveţi nimic sfânt. Nu scapă de scrierile pestilenţiale nici  măcar personalităţile careiene care îşi aduc contribuţia fiecare pe domeniul său la dezvltarea armonioasă a oraşului.

Unde eraţi când Buletin de Carei semnala lună de lună greutăţile cu care se confrunta antrenorul Mircea Podoba? Care dintre mercenarii scribi ai primarului a scris despre exodul tinerelor talente sportive din Carei doar pentru că primarii nu sunt interesaţi de ei? detalii aici, aici.

Care dintre  mercenarii scribi ai primarului a scris un rând măcar despre NEMAIPOMENITA performanţă a antrenorilor de atletism Ionică Mărnean şi Florin Turcu de a organiza a 45-a ediţie consecutivă a Cupei 25 Octombrie la atletism, cea mai importantă  competiţie sportivă şcolară naţională după Campionatele Naţionale şcolare de la Bucureşti ? Nimeni din administraţie nu a onorat cu prezenţa!

Careiul este pe poziţia imediat următoare după Bucureşti la competiţii de anvergură pentru elevi iar Primarul TACE, viceprimarul fost sportiv la fel şi  evident şi slugile lor!

Vă e ruşine cumva să postaţi imagini  despre ce condiţii de mers la WC  au avut cei peste 440 de elevi participanţi? detalii AICI

Domnule primar, aţi ajuns să  vă încurajaţi fiul spiritual să ia în derâdere sentimentul de dragoste pentru animalul de companie al  unui consilier local ales doar pentru că vă este adversar?  Ştim  că  personajul pe care l-aţi  ales ca fiu spiritual nu are nimic în comun cu creşterea şi îngrijirea unui animal de casă dar nu este un motiv suficient de bun ca să desconsideraţi persoanele care sunt capabile să susţină astfel de activităţi.

Luaţi în derâdere siguranţa cetăţeanului careian    încurajând  desconsiderarea acţiunii de căutare a animalului dispărut în timpul celor 3 ore cât a lipsit  familia consilierului din locuinţa personală?  detalii aici

O astfel de campanie electorală doriţi să oferiţi careienilor, ca mod de apărare împotriva dezvăluirilor Buletin de  Carei despre modalitatea de cheltuire a banului public careian? Sau liberalii careieni sunt cei care vă provoacă coşmaruri pentru că nu sunt docili şi nu vă execută doleanţele?

Arată oraşul Carei ca un mic paradis şi nu aveţi  altă preocupare decât denigrarea adversarilor?

Când ne veţi comunica de ce aţi  plătit  15 miliarde în plus pentru lucrările de la marea asfaltare din 2011?

Când ne veţi comunica de ce nu aţi dorit să susţineţi atletismul careian sau tenisul de masă înainte de a ne pleca talentele pe la alte cluburi ?

Când ne veţi comunica de ce plăteşte oraşul utilităţile la asociaţiile din grupul dvs de interes sau la locatarii de pe strada Doina? De ce locuinţele sociale au fost date şi la persoane care sunt copii ai şefilor dvs de departamente din primărie sau la angajaţi ?

Ceea ce sătmărenii au aruncat   dvs aţi cultivat la Carei.

Credeţi că veţi   avea curajul să readuceţi în Carei  dialogul civilizat , bunul simţ şi  tratarea echitabilă a careienilor indiferent de starea lor socială şi de etnie sau aţi pierdut deja controlul?

Dacă vom continua seria dezvăluirilor despre traseul banului public şi afacerile angajaţilor din primărie cu fimele lor personale va trebui să ne angajăm bodyguarzii ? Vreţi să ne faceţi staruri   chiar fără voinţa noastră?

comentarii

de Horia Mărieș la 1 februarie 2016 - 22:35

Cine este hlizittul ăla din poză, cel cu tricou (predestinat?) cu dungi orizontale?

http://www.ookee.ro/37417-77137-thickbox/costum-detinut-marime-s.jpg

de bori la 1 februarie 2016 - 22:50

asa nas asa fin!
pentru astia numa sesu conteaza si jebu lor iar ceilalti sa crape.
poate din gropile cascate in oras putem face topogane ca si asa alta distractie nu avem.

de colindator la 2 februarie 2016 - 13:36

szasz sau szar poate sa zica ce vrea domnul podoaba a fost si ramane un antrenor de exceptie cunosc multi parinti care au copii acolo si numai cuvinte de lauda au .o medalie se obtine cu multa munca nu cu multe pahare domnule szar

de gorbe la 2 februarie 2016 - 14:26

ati vazut ce curata este acum gazeta de nord vest dupa ce lo dat afara de finul lui covaci?
nimeni nu mai injura liberalii si pe domnul ciuta .
acum lo adus nasuso la carei si spurca orasu dupa ce da pe gat sesu la ferma

de Caligula la 2 februarie 2016 - 15:16

Buletin de Carei ar trebui sa va autointitulati „Urzica” de Carei. Sau de Bucuresti daca tot il ridicati in slavi pe Komaromi(Bucurestean). E anul in care mizeriile si putregaiul din toti iese la suprafata. Sa fiti iubiti !!!

de pentru kaligura la 2 februarie 2016 - 15:35

gata sedinta de consiliu??? burta plina acum si roiu pe tableta….mere bine unixu? daca nu eram iubiti nu va interesa soarta noastra dar va ia cu friguri ca afla lumea pe ce ati manevrat banii publici!!!
sa fiti cinstiti ca nu muriti! se poate trai si fara sa furi si inca bine!

Lasati un comentariu