Primul H&M din Satu-Mare se deschide joi

• publicat la: 29 februarie 2016
Primul H&M din Satu-Mare se deschide joi

Celebrul brand suedez H&M (Hennes&Mauritz)  AB deschide joi, 3 marie 2016 primul magazin din municipiul Satu Mare, ajungând astfel la cel de- al 43- lea magazin la nivel naţional, se arată în comunicatul companiei.

Magazinul H&M din Satu Mare  este  amplasat în cadrul centrului comercial Satu Mare Shopping Plaza, din Strada Nicolae Golescu,nr. 43 şi are o suprafaţă de vânzare de 1555 metri pătraţi.

Clienţii sunt aşteptaţi în noul noul magazin H&M,care duce mai departe conceptul de modă şi calitate la cel mai bun preţ, în mod sustenabil şi oferă cele mai noi colecţii pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, alături de o gamă variată de accesorii în tendinţe.

Printre noutăţile magazinului se numără şi colecţia H&M pentru sezonul de primăvară, care cuprinde piese cheie caracteristice acestui anotimp.

Cei care vor trece pragul magazinului H&M din cadrul centrului comercial Satu Mare Shopping Plaza, care îşi va deschide porţile pe data de 3 martie, de la orele 11:00 vor fi întâmpinaţi cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături în valoare de 50 de lei. În plus, la fiecare 150 de lei cheltuiţi, aceştia primesc 20% reducere pentru întreaga achiziţie.

“Suntem extrem de încântaţi să inaugurăm primul magazin H&M în Satu Mare. Sperăm că ne vom ridica la înălţimea aşteptărilor clienţilor noştri, oferindu-le acestora o ofertă bogată de produse, în linie cu tendinţele actuale.”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România.

 Începând din 3 martie, noul magazin va fi deschis publicului în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 9.00 – 21.00

Lasati un comentariu