Strada Văcărescu, domnule primar! De ce nu doriţi asfaltarea ei?

• publicat la: 24 februarie 2016
Strada Văcărescu, domnule primar! De ce nu doriţi asfaltarea ei?

Având în vedere că primarul  Kovacs este ocupat cu campania electorală pentru susţinerea candidatului Kovacs, Buletin de Carei îşi propune  să îl ajute pe domnul primar să cunoască situaţia străzilor pe care NU  a vrut să le includă pe lista celor propuse spre asfaltare.  Iar echipa sa de consilieri locali l-a susţinut în dorinţa sa de a NU  include această stradă pe lista celor ce se vor asfalta doar pentru că propunerea a venit de la liberali.

Consideraţi că este un moft dorinţa de asfaltare a acestei  străzi locuite de careieni ce  plătesc la taxe şi impozite în mod constant?

redactia

PS

Pentru cei doi cârcotaşi care ne atrag atenţia că ar fi cazul să spunem adevărul, să nu facem politică populistă,  îi invităm să iasă din bârlog, din faţa şemineului, şi să dea  piept cu realitatea din Carei. Strada Văcărescu şi toată pleiada de străzi de pământ din Carei îi aşteaptă cu noroaiele pe masă pentru a le remarca  şi a le compara cu cele ce apar în imaginile noastre.

Curaj domnilor, că nu veţi păţi nimic dacă  mai daţi un ochi şi pe alte străzi decât cele din jurul primăriei.  Şi  pe strada Văcărescu locuiesc oameni, chiar oameni cu case deosebit de frumoase şi sunt obligaţi să îşi ducă traiul în condiţiile pe care le vedeţi în imagini dacă tot nu aveţi curajul să faceţi deplasarea.

comentarii

de caraianul la 13 aprilie 2016 - 07:21

ne mancati zilele domnule primar si va bateti joc de viata noastra!!!!!
plecati odata de unde ati venit daca nu va plac careienii si necazurile noastre!!!! am auzit ca nici loc de muinca nu ati avut cand ati venit la primarie si inca sunteti dator.si noua nu ne asfaltati strada ca nu va ajung banii de dat la obligatiile haverilor!
RUSINE DOMNULE P{RIMAR!

Lasati un comentariu